Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
192
Favori
37.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alkol kullanan hatta seven birisi bile olsa bir insanın günlük otel de tüketeceğin masraf en fazla ) 200 -250 tl yi geçmez ,Denilebilir ki adam her gün bir şişe büyük viski bitiriyor (bunların otel müşterisine oranı %1-2 yi geçmez).Bir şişe viski bitiren otelin diğer imkanlarından doğru dürüst yararlanamaz , yemek bile çok az yer veya yiyemez çünkü kalorisini içkiden almıştır ,personel masrafı falan olur geriye

    Burada belirteyim otelcilerin en çok gideri maalesef alkollü içkilerdir .Tabi ülkemizde vergiler sayesinde dünyada en pahalı alkollü içkileri satılmaktadır .Almanya da 1 bira fiyatı ülkemizde abartısız 2-3 misli fiyat .Asgari ücret nedir 2-3 misli az

    Samimiyetimle söylüyorum alkol almasam her şey dahil otellerde işim olmaz .Alkol aldığın zaman arabaya binemiyorsun .Taksi tut vs bir sürü iş ve fiyat uçuyor yine otelde alsan da daha pahalı ve onun için çakma makma içki verseler de herşey dahil otele gitmekte karar kılıyorum
    susesiymiş günlük kişi başı bin lira yazık bu paraya 500 liralık benim o otele masrafım olamaz ki benden %50 den fazla para kazansın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Tatil demek evde ki rutin yasantinizdan daha iyi bir mekana gitmek ve daha guzel yemekler yiyerek stress atmak demek benim icin.
    Bu sene gittigim tum oteller gittigim tarihte 13-14k + rakamlardaydi.Ve kesinlikle o fiyatlari verseydim o 5-6 gecelik otellerde uyuyamazdim.

    alkol kullanan bir aile degiliz.

    Disarida 1 kg bonfile eti bile 100 tl..2 kisi yiyecegimiz 500 gram..50 lira yapar.Bana bunu sunmayip gecelik 2000 tl isteyen otellerden su an ciddi manada sogudum..
    yiyecegim bir dilim pasta pelitte 25 tl..gittigim otelde 2000 tl verip sicak,hazir sanayi tipi pandispanyanin uzerine sanayi tipi krema sikip onume gelmesini artik kabul etmek istemiyorum..

    Bu yuzden bu sene cok ciddi firsat otelleri cikmazsa susesi gibi ve o siniftaki otellere 5 gece 10 bin tl vermek 2019 tatillerimde yasadiklarimdan sonra tamamen enayilik olarak geliyor..

    Alkol kullanip otelin uhd hakkini verenlere sozum yok.

    Sueno Deluxe e dikkat edin.ilk 10 dayken su an belekte 39. siraya gerilemis.Bu sene tum gercek yorumlar olumsuz ve sahsen verdigim parayi bile ( 6 gece 6500 tl deniz tarafi ) hak etmeyen bir otel oldu 2019 da.Gercek yorumlar dedim cunku otel tarafindan 1 katkisi olan hesaplardan 5 yildiz spamlaniytor otele.o bile ise yaramiyor..inanmiyorsaniz acin bakin tripad i.
    her kelimesine katılıyorum. içki kullanmıyorum diyorsunuz da kullansanız ne olacak ki Allah aşkına otellerin verdiği en kral viskinin şişesi 350 tl yahu. ben 5 günde toplasak en fazla 2 şişe içki içerim o da 700 tl yapar.

    susesi'ne bak 10k fiyat çekmiş :) yav mesele para değil, bu konuda bundan daha fazla tatil bütçesi olan da var, mesele 10k'yı verdikten sonra susesi tatilinde mutlu olabilecek misiniz :)

    merit,voyage,titanic,limak,crystal otellerinde kaldım, bakın hiçbirinde güllüoğlu ayarında bir sütlü tatlı veya özsüt ayarında bir pasta vs yiyemedim. hatta yanına bile yaklaşamadılar. ha keza et,kebap,balıkta istanbulda ortalama üstü restoranlardaki tadı bulamadım. bu zaman kadar fiyatına bakarak aldıklarımı yeterli görüyordum; alacartesi,aquaparkı,havuzu,içkisi vs tatmin ediyordu. ama ortalama bir tatile 10k vermeye hiç niyetim yok .

    geçen seneki granada gibi 4-5bin civarında f/p oteli bulabilirsek giderim,bulamazsak oda kahvaltı veya yazlık bakarız.




  • Hayırlı olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 Yılında Yeni Açılacak Oteller

    Akadia Hotel Luxury - Side
    Balmy Beach Resort Kemer - Kemer
    Banyan Tree Bodrum - Bodrum
    Four Seasons Resort Bodrum - Bodrum
    Lonicera Premium Hotel - Alanya
    Seaden Quality Resort & Spa - Side
    Selectum Dreams Resort - Belek
    The Marilis Hill Resort Hotel & Spa - Alanya
    Von Resort Bien - Kuşadası
    Von Resort Perla - Kuşadası
    Victory Be Mine Hotel - Side
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Biz de fiyatlarda acayip bir yükseklik olmazsa by yelkene gitmeyi düşünüyoruz. Otel sizce nasıl ? Havuzlar yeterli mi kapalı havuz nasıl ? Yemekler lezzetli mi et mevcut mu ? Tatlı ve snackler nasıldı ? Alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum fakat alkol kalitesi nasıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    Yeni açılan oteller de başta yeşil alan olmak üzere pek çok eksiklikler görülür ama fiyat olarak daha uygun olur
  • Fırsatları bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Kuşadası’ndaki umarım kaliteli olur. İlk açıldığı zamanlar fiyatlar ucuz olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Uludağ'da Ağaoğlunda kalan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 sezon için tesislerde önceki (2019) sezona göre ortalama %20 civarı artış olacağını tahmin ediyorum... Bundan daha az yada çok olabilir tabikide, fakat benim tahminim; ortalama %20 altı zor gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_officer -- 19 Ekim 2019; 15:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken rezervasyon ilk açıldığında temmuz başı 6 gün 3000 liraya gitmiştim infinty e , ben verdigim parayi hakettigini düşünüyorum yemekler güzel içkiler lobby barda sinirsiz , kapali havuzu eh işte suyu cok soğuktu , aquasi cok guzel ama bizden sonra halka acilma durumu vardi öyleyse büyük dezavantaj, denizini begendim ama kumsali ufak , ayni paraya tekrar giderim ama fazlasini vermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Halka açtılar hocam.Kuşadasında her yerde reklamları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yetiskin 2 cocuk Ağustos ayında Fethiyede 12 gece 1+1 apart tuttum bir evde olması gereken bütün eşyalar mevcut ve temizdi ücret 1500 tl ödedim. Gitmeden önce et stokladım (Pirzola ,kül bastı,Antrikot vs ) ete ise 500 tl ödedim fethiye ye 70 km mesafede çok güzel süt ürünleri satan atilla süt diye bir yer var ordan 2-3 çeşit peynir kaymak bal vs aldim yetecek kadar 200 tl ödedim Ankaradan gidiş geliş yol ücreti vs toplam 3000 tl tatil yaptım. Fethiye de hergün bir koyda denize girip mangal yaparak tatilimi bitirdim.Otel tutsaydım orta sınıf hatta biraz altı 7 bine yakın 5 gece ücret ödeyecektim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 20 Ekim 2019; 8:47:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunaydin arkadaslar ,

    Sueno beach agustos ayi olarak takipteyim . Gecen sene bi gun de ortlama yalan olmasin tahminen 5 duble black label 2-3 bira 2 duble raki icmisimdir . 12 de basliodim yawas yawas ekmek arasi hamburger eti degil et arasi ekmek yapiodum . Hehehehe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sueno Deluxe'te balayımızı yaptık geçen hafta. İyisiyle kötüsüyle geçti valla :)

    İlk iyi nokta otele vardığımızda normalde golfte konaklayacaktık fakat Deluxe tarafa upgrade ettiler (Diverso'nun etkisiyle galiba ) Ancak sorun şu ki oda hazır değildi (akşam 7 civarı giriş yapmamıza rağmen). E neyse onlar bize bir güzellik yaptılar biz de görmezden gelelim diye düşündük. Kısa sürede standart bir oda bize verildi, buraya kadar sorunsuz. Sonrasında sabah müşteri ilişkileriyle görüşüp balayı çifti olduğumuzu ve 2-3 saat odanın boş olacağını o esnada süs püs neyse hazırlıkların yapılmasını rica ettim ve alacart rezervasyonu yaptım. Sağ olsunlar oda süslemesi yapmışlar :) Ama sadece o kadar. Voucherda çok daha fazlası yazarken kapıya bir tül, yatağa çiçekler vs ile sınırlı kalmış olay. E tabii yine canım sıkıldı tekrar aşağı indiğimde dedim ki bunlar yazmıyordu neden sadece süsleme yapıldı. Bu sefer işte meyve sepeti, şarap vs geldi. Yani bir balayı konsepti için totalde 2-3 kez görüştüm daha detaylı yazmak istemiyorum :)

    Yemeklerin çeşitliliği güzeldi fakat çoğunun lezzeti 0. Zaten her şey tuzsuz, hadi onu geçtim. Evde yaptığımız ya da yediğimiz hazır ürünlerin hepsi açık büfedekinden daha güzeldi. He aç kaldım mı? Hayır. Ama sorun şu ki yemeklerden dolayı bitse de gitsek artık durumuna geldim. Yemek demişken Sueno meydanı gibi bir güzelliğe değinmezsem ayıp olur :) Güzel bir kısım, çoğu fast food var. Size özel yapılan kumpir, pizza, tantuni gibi yiyeceklerin yanında sürekli döner, waffle, tavuk, meyve vs hazırlayıp alabiliyorsunuz.

    Barlarda şişe efes, miller vs vermeleri güzel.

    Onun dışında plajı ve havuzu temizdi. Biz ekim ayının 2. haftasında konakladık bu sebeple oldukça sakindi. Çoluk çocuk sesi çok yoktu :) Saçma turistler vs de söz konusu değildi.

    Sonuç= 3600 gibi bir rakama 5 gece 2 kişi kaldık. Güzel bir tatil oldu ancak sezonda 9-10 bin liraları hak edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. 5 bin civarına yine kabullenilir ancak fazlası haram




  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Maalesef parsının hakkını veren tesis neredeyse kalmadı.Belki maxx,voyage falan denilecek ama o bile verdiğin paranın hakkı değil.Avrupanın leşleri buraya gelip adam olurlarken bizde işte 2-3 maaşımızı bırakarak tatil yapmaya çalışıyoruz.Bence gayet uygun fiyata kalmışsınız.Tebrik ederim sizi,mutlu bir yaşam dilerim eşinizle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

    Maalesef parsının hakkını veren tesis neredeyse kalmadı.Belki maxx,voyage falan denilecek ama o bile verdiğin paranın hakkı değil.Avrupanın leşleri buraya gelip adam olurlarken bizde işte 2-3 maaşımızı bırakarak tatil yapmaya çalışıyoruz.Bence gayet uygun fiyata kalmışsınız.Tebrik ederim sizi,mutlu bir yaşam dilerim eşinizle.
    Kesinlikle bu sene için fiyat uygun oldu ancak seneye temmuz ayı olmak zorunda tatilimiz. O aylarda da bu sene 9 bin liraydı 5 gece.

    Teşekkürler
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Paraya kıyıp Voyage torba düşünüyoruz bu sene inşallah fiyatı çok abartmazlar dediğiniz gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene özel ayrıcalıklar sayesinde Susesi ne 4 yetişkin 2 çocuk 5500tl 4 gece 5 gün olarak gitmiştim :)
  • Antalya'nın tarihinde ilk kez ağırladığı turist sayısı 14 milyonu geçti.

    15 Ekim itibarıyla 14 milyon 54 bin 887 olarak gerçekleşti.

    Geçen yılın 9.5 ayında 12 milyon 58 bin turist gelmişti

    ilk sırada Rusya yer aldı. 1 Ocak-15 Ekim tarihleri arasında Rusya'dan gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 15 artışla 5 milyon 171 bine ulaştı.

    En çok turistin geldiği ikinci ülke Almanya oldu. Geçen seneye göre yüzde 16'lık artışın yaşandığı Almanya'dan gelen turist sayısı 2 milyon 347 bin olarak kayıtlara geçti.

    Sırasıyla Ukrayna'dan 776 bin, İngiltere'den de 656 bin turistin geldiği kent, Polonya'dan 516 bin, Hollanda'dan da 397 bin misafiri ağırladı.
    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201910201040431384-antalya-turizmde-tum-yillarin-rekorunu-kirdi/?utm_source=https://t.co/9SBgCzh7nZ?amp=1&utm_medium=short_url&utm_content=AeZx&utm_campaign=URL_shortening




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.