Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
192
Favori
37.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Achina A kullanıcısına yanıt
    Susesi'nin normal acente satış fiyatının oteli olmadığını zaten tahmin ediyordum da, şimdi alenen öğrenmiş olduk. Siz resmen yarı fiyatına almışsınız. Ben Sueno'yu aldığım tarihte, Susesi ondan daha yüksek fiyata satılıyordu. Belki şimdi de öyledir bilmiyorum.

    Benzeri şekilde fiyatını hak etmeyen bir otel de, Cornelia Deluxe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Ağustos 2020; 12:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok üzüldüm, otel 30 temmuzda açıldı ve üstüne bayram girdi, belki bayram kalabalığıdır, otel dolu olduğundan, sabah girdiğiniz için kötü oda vermiş olabilirler. 2 saat daha dişinizi sıkın önce iyi odaya geçersiniz, inşallah da yarın bayram kalabalığı otelden çıkışlarla azalır. Açıkçası çok kalabalık ve sıra beklenen ortamları ben de hiç sevmem.Aşama aşama düzelir diye düşünüyorum.Müsait olursanız ve zahmet olmazsa yemek plaj havuz herşey dahil işleyişi gözünüze çarpan olumlu ve olumsuz yönleri de yazarsanız..Yarın bu saatlerde aynı şikayetleriniz devam eder ve artarsa otel hakkında genel yargıya varabiliriz.İptal sigortam var ama düzelme olacağını umuyorum.(biz salı günü çıkacağız, ankaraya uğrayıp, 6 sında ıspartaya geçip orada konaklayacağız.7 sinde de 2 saatlik yol yapıp otele varacağız, plan bu..Otel çok kötü çıkarsa, mecburen iptal edip başka yer bakacağız. bu arada otel fiyatı bugün 4 gün için 5174 tl olmuş, iyi zam gelmiş )




  • Üsküdar Gerçekleri kullanıcısına yanıt
    30 Temmuzda açılıyor kalabalık olmaz diyordunuz fakat bakın rezalet var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    uydurmayın, ben nerede kalabalık olmaz dedim.
    burada, bu zamana kadar açılmayan otel açılmaz diye milleti panikleten sizdiniz.
    acenta açılsa da açılmasa da satar düşüncesiyle otelle görüşüp rezervasyonu direkt otelden yaptırdım. bana 30 temmuz da açılacağı söylendi. dolayısıyla otelin belirtilen tarihte açılması güzel bir gelişme idi benim için.

    tripadvisorda çok yorum yapan müşterilerin görüşlerine baktım 7 olumlu 3 olumsuz yorum gördüm. Alkol kullanmam, millet bar sırasında bekliyormuş, iyi içkiler saklanıyormuş, umrumda değil. Kaprisli müşterileri ben de sevmem..

    Bayramda kalabalık olabilir, otel doluysa sabah gidene yeni ve düzgün oda verilemeyebilir. Arkadaşa da bunu anlattım.
    Sıra ve kalabalığı sevmem dedim ve oteli ilgi odağı yapmamak için şimdiye kadar pek isim bile vermek istemedim.ben aldığımda otel 4 günlük 3850 tl idi, şimd aynı tarihler 5.175 tl..Şu aşamada fp oteli olmmayacağı kesin..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Üsküdar Gerçekleri

    Valla çok üzüldüm, otel 30 temmuzda açıldı ve üstüne bayram girdi, belki bayram kalabalığıdır, otel dolu olduğundan, sabah girdiğiniz için kötü oda vermiş olabilirler. 2 saat daha dişinizi sıkın önce iyi odaya geçersiniz, inşallah da yarın bayram kalabalığı otelden çıkışlarla azalır. Açıkçası çok kalabalık ve sıra beklenen ortamları ben de hiç sevmem.Aşama aşama düzelir diye düşünüyorum.Müsait olursanız ve zahmet olmazsa yemek plaj havuz herşey dahil işleyişi gözünüze çarpan olumlu ve olumsuz yönleri de yazarsanız..Yarın bu saatlerde aynı şikayetleriniz devam eder ve artarsa otel hakkında genel yargıya varabiliriz.İptal sigortam var ama düzelme olacağını umuyorum.(biz salı günü çıkacağız, ankaraya uğrayıp, 6 sında ıspartaya geçip orada konaklayacağız.7 sinde de 2 saatlik yol yapıp otele varacağız, plan bu..Otel çok kötü çıkarsa, mecburen iptal edip başka yer bakacağız. bu arada otel fiyatı bugün 4 gün için 5174 tl olmuş, iyi zam gelmiş )
    Tabi hocam yazarım olumlu olumsuz görüp yaşadıkça. Ama otelin bir iki gune boşalacağına ihtimal vermiyorum maalesef. Biz oda kötü diye kabul etmediğimizden bekliyoruz ama lobide başka oda bekleyen ailelerde var yeni gelen. Odaları full+full çalıştırıyorlar anlaşılan. Oteldekilerden biri çıkış yapınca hemen lobide bekleyenlerden birini resepsiyona yönlendiriyorlar.

    Yemek konusunda moralinizi bozmak istemem ama sabah 30 dk o stanttan o standa koşturduk bir dünya sıra bekledik yiyebildiğimiz birer yumurta, biraz.meyve, ekmek ve çay.. pandemiden dolayı bizler alamadığımız için yiyecekleri çalışanlar veriyor ama sistem öyle yetersiz ki bu kalabalığa stant basında duran eleman yetişemiyor. Üzüldüm çalışanlara hatta. Millet azarlıyor falan. Ets deki çocuğa söyledim bu yemek olayı ne dedim daha şikayetimi söylemeden çok kalabalık zor alınıyor değil mi dedi. Ne desem pandemi ne desem kalabalık diyorlar.

    Neyse hocam şu oda işini halledeyim de yine yazarım detayları tecrübe ettikçe. Şimdi sinirliyim otele o yüzden daha detaylı sonra yazayım adaletli olamayabilirim şu an..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    detaylı bilgi için teşekkürler
    birkez daha anladım ki bu pandemi varken hiçbir şekilde uhd tatil yapılmaz
    her yaz 2 defa uhd tatil yapan biri olarak çok şukür bu yaz bu çılgınlığı yapmadım
    Fiyatlar kazık olduğu için gidemedin.. İyi bir fiyat yakalasaydın bence hiç affetmezdin ve soluğu bir uhd otelde alırdın
  • OzaNazY kullanıcısına yanıt
    2014 yilinda ilk çocuk da 2yas sonrası ucretliydi pegasos da... şimdi ilk çocuk ücretsiz 2. cocuk 2 yaşa kadar ücretsiz yapmışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OzaNazY kullanıcısına yanıt
    2014 yilinda kaldık. 2 yaşında cocuk olmasına rağmen ara kapılı aile odası vermişlerdi. Havuzu gerçekten büyük. 10.000m2... Sanırım Granada Lux.Belek yapılmadan rekor bu oteldeydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    gözünü sevem konyaaltı plajının
    otopark beleş plajda kabin duj beleş
    denizi de şileye 10 basar

    Alıntıları Göster
    İzmir e de 1000 basar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess

    İzmir e de 1000 basar

    Alıntıları Göster
    akp li belediye antalyada gözel işler yaptı ve halen o işlerin meyveleri yeniyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fettah

    Arkadaşlar bugün istanbul şile ayazma plajindaydim , denizi öve öve bitiremem ilk defa şilede denizden bukadar memnun kaldim ama bir kalabalik vardi anlatamam resmen insan seli , 6 şezlonga 240 lira ver ,otoparka 40 lira ver, iki bira cips dondurma 150 lira ver derken kimse kusura bakmasin iyi bir otelin günlüğüne kisi başı 500 liraya kimse fazla demesin , cektigimiZ eziyette cabasi bu nedir ya otoparktan zor cikip eve döndük, haftaya antalyaya gidince umarim burayi aramam.....
    " iyi bir otelin günlüğüne kisi başı 500 liraya kimse fazla demesin , cektigimiZ eziyette cabasi " hocam kesinlikle haklısınız .
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Deniz bu bölgede maalesef kötü. Ani derinleşiyor ve kum sahilden çakıl ve büyük taşlı denize geçiyorsunuz. Zaten çocuklar havuzda daha çok eğlendikleri için ben 1 kere girip çıktım sadece.

    Nashira'dan kötü yorumlara rağmen çok memnun kaldık. Bu sene bütçeyi aştığı için gidemedik tekrar gitmeyi düşündüğümüz bir oteldi. Özellikle pideci bir abi vardı emekli Polis Konyalı olduğu için efsane etli ekmek yapıyordu. En çok sevdiğimiz ve yediğimiz atıştırmalık o oldu. Restorant önündeki çocuk havuzunun olduğu havuzu orada takıldık genelde. Mini club a yakın olan tarafta. Güneşlendiğimiz yerin arkasında şu kaydırağı olan bir havuz daha vardı orayı da kullandık keyifliydi. Kalabalık olmasına rağmen çok havuz olması iyiydi.
    Animasyon her akşam vardı ilk 2 gün güzeldi dışarıdan dansçılar gelmişti diğer günler patates. Büyük animasyonu öncesi çocuklara animasyon yapıp hergün aynı şeyler mini club a gönderiyorlar film izlemeye fakat türkçe birşey izletmiyorlar ne yazıkki. Otelde beklediğimizden fazla Türk vardı. Aqua güzeldi ama Şişme yatak yakalayabilene aşk olsun :)

    Geçen sene Tek kötü yan otel özel okul anlaşmalıymış bir kaç okuldan öğrenciler geldi Son 2-3 gün. Yemek sırası çok bekledik özellikle o anda pişirilen balık (aceleden donmuş balıkların içi çiğ kaldı) omlet krep vs gibi yiyecekler için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • OzaNazY kullanıcısına yanıt
    2018 yazında konakladığımız oteldi kalabalık olduğu dönemde yemekhane çok duman altı oluyor ve yoğun bir hengame.. biz döndükten bir hafta sonra el ayak ağız hastalığına yakalandım. Dr. Tatil, havuz filan sordu, hastalığı buraya bağladı çok dikkat edin.. otel animasyonlar, havuz ve çocuk havuz bölümü güzel gerçekten.. iyi tatiller..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkan.e E kullanıcısına yanıt
    Bence gitmeyi düşünen oteli arasın halkla ilişkilerden Berra hanım sanırım (isim yanlış olabilir) çocuk yaşını küçük seçip alabilir miyiz diye sorulabilir. Çok ilgililer biz kara standart odaya sığar miyiz dediğimde zemin kat standartlar biraz büyük oralardan veririz ya da geldiğinizde beni bulun upgrade yapabilir miyiz diye bakalım demişti. Iyi niyetli yaklaştı en azından. Bakalım bu sabaha karşı yola çıkacaz 1 gece side merkezde bir pansiyonda kalmayı düşünüyoruz (sadece yatmak için) gündüz sağı solu gezelim istedik. Geçen sene düden şelalesine uğradık çok keyifliydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • narsess kullanıcısına yanıt
    İzmirin denizi 10000 basar Antalyaya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dore-can D kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Aslında bu oteli seçmemdeki en önemli etken otel 27 temmuzda açıldı dolayısıyla eski rezervasyonlar iptal veya ertelendi. İnstagram ve facebook sayfalarından misafir paylaşımlarına bakıyorum gün içerisinde havuzlar vs çok sakin görünüyor. Umarım hastalıksız keyifli bir tatil geçiririz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    bir de rüşvet yiyorlarmış . ye ye bitmemiş.


    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/serikteki-500-bin-liralik-rusvet-iddiasina-suc-duyurusu-1748298

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Ağustos ortası veya sonu gibi 3-4 günlük,butik yada bungalow tarzı yer bakıyorum

    Tercihen Çanakkale tarafları. Bursaya yakın önerileriniz olursa memnun olurum

    6 yaşında 1 çocuklu çıtır aileyiz

    Havuz olması özellikle çocuk havuzu tercihimizdir.

    (Otel yada bungalow çok iyidir denize yakın ve temizdir , o halde havuz olmasada olur)

    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

    SAYGILARIMLA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    İzmirin denizi 10000 basar Antalyaya
    kibrisin denizide izmir e 10000 basar ne olacak , maldivlerin denizide kibrisa 10000 basar bu boyle giderde gider .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 2 Ağustos 2020; 17:41:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam Nashira Recep İvedik 1 in çekildiği otel...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.