Şimdi Ara

2020 Apple Design Awards sahiplerini buldu: İşte ödül alan uygulama ve oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple'ın inovasyon, tasarım ve yaratıcılık açısından en başarılı bulduğu oyun ve uygulamalar 2020 Apple Design Awards ile ödüllendirildi. İşte gerek stüdyolar gerekse de bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilip, ödül alan oyun ve uygulamalar:



     Ayrıca Bkz.Az bilinen 10 iOS 14 özelliği



    1. Darkroom





    Kapsamlı bir fotoğraf düzenleyicisi olan Darkroom uygulaması; ayrıntılı denetim özellikleri, farklı ruh hallerine hitap eden filtreleri ve kolay kullanabilen ara yüzüyle Apple'ın beğenisini kazanıyor. Uygulamanın kolayca kullanılabilen Curves (eğriler) editörü sayesinde, her seviyedeki fotoğrafçı, sezgisel ve sanatsal ince ışık ve renk ayarı yapabiliyor. Profesyoneller içinse görselleri toplu olarak düzenleyebilme, RAW dosyalarını açabilme ve özel filtreler yaratabilme özellikleri bulunuyor.





    2. Looom





    iPad için geliştirilen bu uygulama, el çizimi animasyonlarını daha hızlı ve erişilebilir hale getiriyor. Looom'u kullanmak için tecrübeli olmak şart değil. Hobi olarak çizim yapanlar için yeterince kolay ama profesyonellerin de ihtiyaçlarını karşılayabileceği bu çizim uygulaması ile kolayca animasyon oluşturabilmek mümkün. 





    3. Shapr3D





    Tasarımcılar için geliştirilen bir CAD uygulaması olan Shapr3D; tüm belli başlı CAD dosya formatları ile uyumluluk ve 3D baskı için anında dışa aktarma imkanı sunarken, Apple Pencil ile de çok daha dokunsal bir tasarım deneyimi vadediyor. 





    4. Sayonara Wild Hearts





    Apple'ın ücretli Arcade platformuna ait bir oyun olan Sayonara Wild Hearts ile oyuncular, şehirlerin ve uzayın gerçeküstü manzarasında motosikletlerle yarışıyor.





    5. Sky: Children of the Light





    Keşfedilmeyi bekleyen bekleyen Sky krallığında oyuncular zengin, açık bir dünyayı aydınlatmak için beraber çalışıyor; eşleşerek bulmacalar çözüyor, sırları açığa çıkarıyor ya da ateşin başında el ele tutuşarak sohbet ediyor.





    6. Song of Bloom





    Dallanıp budaklanan, şarj kablosunu fişe takmak gibi sıra dışı çözümler gerektiren sanatsal bir bulmaca oyunu olan Song of Bloom, kendine özgü tarzıyla Apple tarafından ödüle layık görülen oyunlar arasında.





    7. StaffPad





    Elle yazılmış müzik notalarını profesyonelce biçimlendirilmiş notalara dönüştüren StaffPad isimli müzik uygulaması, üzerinde çalışılan bestenin, uygulamadaki sanal orkestra tarafından çalınışını da oynatabiliyor.





    8. Where Cards Fall





    Bulmaca türünde bir oyun olan Where Cards Fall'da kartlardan evler inşa edip ve atlayıp zıplayarak, çeşitli seviyeleri tamamlayabilirsiniz. Oyundaki her seviye kahramanın bir anısını temsil ederken, giderek zorlaşan incelikli bulmacaları çözdükçe de beklenmedik ve son derece acıklı bir hikayenin taşları yerine oturuyor. Where Cards Fall, Apple'ın ücretli oyun platformu Arcade'in ödül alan oyunlarından.











  • Halide app olmaması garip

  • Shapr3D inanilmaz iyi, solid ciler kesin baksinlar.

  • Shapr3D efsane ya ben çok beğendim

  • Shapr3D gerçekten işi olanlar için iyi ama geçen senelerde genel kullanıcılar için daha iyi ödül alan appler vardı bence

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.