Şimdi Ara

2019'un ilk yarısında en çok satan 10 telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şomiyle devam şimdilik. Note 7 ülkemizde en popüler telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone bu fiyatına rağmen hala deli gibi satıyor Dünyada.Sadece bizde değil tüm Dünyada anlamsız bir tüketici cehaleti var.Böyle bir kesim oldukça Apple daha çok servetine servet katar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8h7v6f5xf68hibyctc

    Yine gelir şimdi ülkeyi alım gücünü kötüleyecek ........ lar. Ben gavur almaynyasinda 4 yil calisiyotim. Aylik 1712 euro veriyor adamlar( asgari ücret cok çok daha az!) Markete gidiyosun ete 30 euro cekmis fiyat euro 6.50 yani 200 birim ediyor 200 birime et aliyorsun burda 30 liraya et aliyosun posete 0.50 euro veriyorsun 3 birime sadece poset aliyosun. Burda 25 kurus poset yapildi da herkes tepki gösterdi nankorluk denir buna. ALLAH gözünüzü doyursun be çüş artık... Almanayada elektronik ucuzmus... Bak hele! 1145 euro iphone 7000 birim para ediyor ayni yelefon Türkiye de 6 bin birime sifir magazada. Avurpa sandikiniz gibi zengin falan dehil adamlar swing 96 corsa biniyor la siz kafaniz mi guzel? Türkiye geldim en ama en en eski araba 2015 modeldi gördüğüm. Avm 30 dakka gezdimde yer bulamadim artik adamlar park yeri acabilmek adina lpg li araci sokmuyor kapali garaja. Size her ay 1 maasla s class alabilesiniz ki memnun olursunuz belki! Ulan be. paşa çocuğu musun sen 10 milyara telefon alacan. Diyecek cok sey var kisa keseçem ALLAH akil fikir versin size ne diyim ALLAH devleten raziolsun vallahi iyi dayaniyor size
    Senin gibi adamı Almanya'ya alıyorlarya ben başka birşey demiyorum. Denedim uğraştım vize alamadım bir türlü. Senin yapacağın hesabın ben....
    Allah akıl fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T Square kullanıcısına yanıt
    İş bulup gitmeyi deneyin. Olmazsa gönüllü programları var, kalacak yeriniz, uçak biletiniz vs ayarlanıyor (tabii dil bilmek şartı var diye biliyorum). O da olmazsa turlarla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İPHONE Almak Para İster.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle veriler yanlış
  • yine alınırdı??? Yahu akıl var mantık var ederi 3000tl olmayan işlemcinin üzerine apple yazılı bir telefon bu kamerası korkunç bataryası da öyle. nesi para eder?

  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    hayır. 2000 altı en popüler m20, 3000 altı için v30+ 4000 için s10e 5000 için en iyi s10

  • dere.beyi kullanıcısına yanıt
    tuşlu?

  • Samsung almak ise akıl ister

  • Siz Türkiye fiyatları ile bu yorumu yapıyorsunuz. Dünyada durum böyle değil ki. Örneğin yeni çıkan Note 10+ ile iPhone Xs Max arasındaki fiyat farkı 100-150$

    Normal bir vatandaş düşünüyor; Apple'a bir gıcığı yok, Android'e de özel bir bağlılığı yok diyelim. Her iki tarafa da eşit mesafede olsun. Note 10+ 1.150$, iPhone Xs Max 1.299$

    Bir tarafta maksimum 2 yıl boyunca güncelleme alacak, iki ay sonra değeri minimum %20, 1 yıl sonra %50 düşecek olan cihaza 1.149$ vermek mi yoksa minimum 5 yıl güncel kalacak ve neredeyse hiç değeri düşmeyecek iPhone Xs Max mi?

    Cevabı yukarıdaki araştırmada var işte.

  • bunlar iphone nin son zirve zamanları abd dahil bir çok ülkede satışları hızla düşüyor. millet anladı iphone almanın enayilik olduğunu

  • %80'i yani yaklaşık olarak 65 milyonu açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşayan bir ülkenin halkı için bunlar hayal. Eskiden ferrari falan hayaldi, akape sayesinde artık telefonlar da hayal oldu
    https://www.evrensel.net/haber/375706/halkin-yuzde-80i-aclik-ve-yoksulluk-sinirinin-altinda-yasiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    tuşlu?
    home butonu olanı demek istedim reiz :)
  • ıphone xr modeline şaşırdım. etrafımda hala iphone 6 görmekteyim.
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    bir ülkede ekonominin iyi olması için ihracat ithalatın önüne geçmesi gerekir sayın profesör.. senin gibi hem ekonomimiz kötü die yaygara çıkarıp hemde ithal ürünleri alamıyoruz die ağlayanlar anca karşısındakine lakap takıp aşağılamaya çalışmaktan başka bir halt yiyemez. ayfon alamıyorum die ağlayacağına benim elimden ne gelir die düşünsen belki cumhurbaşkanı olur ülkeyi kurtarırdın ama anca trollll koyunnn bunlar varya örümcek kafalı yaaa die konuşmaktan başka icratiniz yok.

  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Apple'ın çok çeşitli telefonu yok, diğer markaların ise tam tersine çok çeşitli ürünü var. Premium telefon almak isteyenlerin mesela Android tarafında her markadan en az bir tane beğeneceği telefon var ama ios tarafında son teknoloji diyebileceğin 1-2 telefon var. Haliyle diğerlerinin hiçbirisi listede yokken listede bu sınıfı temsilen sadece iphone var. Mesela Samsung'un listedeki telefonları hep f/p telefonlar, S serisi yok. Huawei'ye girersek kendi markası yetmiyor bir de Honor eyiketiyle ürün satıyorlar. Kar hesaplanırken hepsi toplanıyor Huawei oluyor ama iPhone için bu listede gördüğünüz şeyin üzerine çok bir şey toplamak gerekmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene redmi 5a vardı listede bu sene 6a. Seneye 7a girecek muhtemelen.
    5a bende var telegram grupları hintli dolu :)
    Hindistan endonezya malezya civarlarında çok satıyor bu modeller. Sağlam ucuz hızlı. Herkes pahalı modellere takılmış ama asıl başarı orada aslında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadaya şöyle bi bakınca ..

    Huawei P30 Pro 128 GB 7200₺
    Samsung Galaxy S10 Plus 512 GB 6500₺
    Samsung Galaxy Note 9 128 GB 6200₺
    Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB 11400₺

    yeni iphone Türkiye'ye aynı fiyata veya indirimle gelmeli iyi satması için.Alt modelleride biraz daha indirirlerse iyi satış rakamları yakalanır gene. piyasaya baktığınızda adam iphone xr a 7500 vermiyor iphone 8'e veriyor o parayı bazı tezatlarda var böyle...Tepe modelleri parası olan zaten çok düşünmeden rahatlıkla alacaktır. Bir diğer kesim insan diğer harcamalarından arttırıyorlardı .Artık diğer harcamalar dediğimiz kısma çok vergi ve zam bindi ayrıca ucuza alınmayı sağlayan yurtdışı ve operatör taksitinden dönen cihazlarında önü yasalarla kesildi. Bunun sonucu olarak tepe modeller için alımlar bayağı bir düşecektir.
    Erasmus78 güzel açıklamış.. Ben her sene bir önceki modeli satıp yenisini alıyorum. Bir nevi kiralamış oluyorsunuz telefonu. Yoksa bundan 5 sene aldığım iphone'u kullanıp 1000₺ ye bugün satsam yeni bir üst model için çat diye 10bin çıkartmamın imkanı yok..

    Mini bir hesap yapalım . iPhone XS Max aldınız 10.500₺'ye
    1.yıl 2.el değeri 8500₺
    2..yıl 2.el değeri 7500₺
    3..yıl 2.el değeri 5500₺ (artık garantisi yok bozulursa elinizde kalacak - güncellemelerle yavaşlamalar başlıyor)
    4..yıl 2.el değeri 3500₺ (abozulursa elinizde kalacak - güncellemelerle yavaşlamalar arttı - pil ömrü %80lere yaklaştı. Büyük olasıkla yeni çıkan kasada oldukça değişim oldu)
    5..yıl 2.el değeri 1500₺ (bozulursa elinizde kalacak - güncellemelerle yavaşlamalar arttı - pil ömrü bitti - güncelleme desteği artık son )

    5.yıl sonunda yeni telefon almak gene aynı değerden hesaplayalım 10.500₺ . elde ne kadar para var 1500₺.
    Şimdi her yıl değiştirseydik ne olacaktı ona bakalım. görüldüğü üzere 1.sene değeri 8500₺ idi yani her sene 2000₺ kadar bir düşüş var değerde. 5 yılda yılda 2000₺ den 10bin ₺ eder. ;
    Hem telefonunuz sürekli garantide hem güncel hem pili yeni. zararınız 2000₺ kadar bence değer.
  • cherkesomer C kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.