Şimdi Ara

2019’un en çok izlenen Türk filmi Netflix’e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Türk yapımı içeriklere önem veren ve yakın zamanda önemli filmleri kütüphanesine ekleyen Netflix, Mart ayında iki büyük yerli filmi platformuna ekleyecek. 7. Koğuştaki Mucize ve Karakomik Filmler, bu ay Netflix’te yayınlanacak.



    7. Koğuştaki Mucize: 11 Mart



    7. Koğuştaki Mucize filmi, 11 Ekim tarihinde vizyona girdi ve 5 milyon 316 bin seyirci sayısı ile 2019’un Türkiye’de en çok izlenen sinema filmi unvanını elde etti. Netflix, filmin dijital yayın haklarını satın aldı. Miracle in Cell No. 7 filminin Türkiye uyarlaması olan 7. Koğuştaki Mucize'yi 11 Mart tarihinden itibaren Netflix Türkiye kütüphanesinden izleyebilirsiniz..



    Ayrıca Bkz.Netflix’e yeni özellik: “Top 10 listesi”



    Karakomik Filmler 1: 20 Mart



    Netflix ayrıca Cem Yılmaz’ın iki kısa filmi tek film çatısı altında topladığı Karakomik Filmler’in yayın hakkını da satın aldı. 18 Ekim’de vizyona giren ve 700 bin kişi tarafından izlenen Karakomik Filmler, 20 Mart tarihinde Netflix’e eklenecek.



    Daha erken gelebilirdi ancak yasaya takıldı



    Organize İşler Sazan Sarmalı filmi vizyona girdikten 2 hafta sonra Netflix'e eklenmiş ve bazı kitleler tarafından tepki çekmişti. Sinemacıların tepkisi üzerine yeni sinema yasasına bu konu hakkında bir madde eklendi. Buna göre filmler vizyona girdikten sonra ücretli platformlarda en erken 5 ay, ücretsiz platformlarda ise 6 ay sonra yayınlanabilecek. Netflix, bu iki filmle daha önce anlaşma imzalamıştı ancak yayınlayabilmek için yasa gereği 5 ay geçmesini bekledi.



    Netflix'in Türkiye'de 1,5 milyonu aşkın abonesi bulunuyor. Türk yapımı içeriklerin yurt dışında büyük ilgi görmesi nedeniyle Netflix, yerli yapımlara daha fazla ilgi göstermeye başladı. Netflix'teki tüm Türk yapımı içerikleri tek listede topladı ve Made in Turkey başlığı altında tüm ülkelerde kullanıcılara göstermeye başladı. Netflix abonesi olmasınız dahi netflix.com/MadeInTurkey adresinden bu listeye ulaşabilir ve hangi yerli yapımların Netflix'te bulunduğunu görüntüleyebilirsiniz. 



    Netflix'e Mart ayında eklenecek diğer yapımlar:



     


    Kaynak:







  • Bir dizi vardı yine böyle koğusta geçiyor japon yada koremi çin mi bilmiyorum ilk sezonu izlemiştim çok da güzeldi sonra adınıda diziyi de kaybettim acaba hatırlayan çıkar mı?

  • prison playbook mu hocam?

  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Bi an acayip ümitlendim ama yok hocam adamlar daha yaşlıydı.
  • Bu filmin kore versiyonunu izledim.
    Türk yapımını da izlerim güzel bir film

  • Gelsin bakarız koğuşa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karakomik izlerim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne üzücüdür ki ,tr nin en çok seyredilen filmi kore filminim tr versiyonu, şahsen severk kore filim ve dizilerini izlerim. Ş.g. ın recep ivedik gibi serilerinin izlenilmesinden se bu taklit te olsa bu filimlerin izlenmesi daha iyi. Not : Bu arada tr deki dizierin çoğuda , kore dizilerinin çakmasıdır.

  • Sinema da izledim hiç beğenmedim bu filmi
  • gelsin izleriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix nadiren de olsa arada böyle mutlu ediyor bizi

  • 5 ay uzun bir süre, 3 aya kadar çekilse keşke

  • Sinemaya mümkün mertebe gitmeme kararı almıştım epeydir de gitmiyorum, hatta 2019’da bu kararımı sadece iki film için bozdum: ilki askerden terhis olunca direk kendimi attığım avm’de otobüs seyahatini beklerken zaman geçsin diye izlediğim Captain Marvel ve diğeri de gerçekten izlemek istediğim Joker.

    Ben kendi adıma ucu sırf kendilerine dokunduğu için mısır kola üzerinden göstermelik tepkilerle sadece malum zincire tepki gibi gösterilen olaylar yüzünden kampanyalı bilet, filmlerin salondan hemen sonra veya aynı anda dijital platformlarda izlenebilmesi gibi naif olaylara tepki gösteren sinema sektörünün tüm bileşenleri (oyuncular, yapımcılar, yönetmenler, dağıtımcılar ve sinemacılar) bu şartları bize dayattığı için sinemaya gitmiyorum. Avm’lerdeki zincir sinema salonlarına da mümkün mertebe gitmiyorum; illa bir film izleyeceksem daha küçük ve zincir olmayan sinemaları tercih ediyorum. Büyük filmleri de spoilermiş, bilmemneymiş takmadan aylar sonra dijital olarak izliyorum. Netflix, BluTV ve tv+ üyesiyim, oralara gelmesini bekliyorum. Veya hiç olmazsa iTunes’a düşüyor 10-20 liraya alıp izliyorum. Bunlar da gelsin izleriz, sinemada izlememiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 27 Şubat 2020; 11:41:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Bir de orijinal olan Kore versiyonunu aç izle; beğenmezsen ya sadece gözlerindeki yaş için olur ya da Korelilerin o garip sesi yüzünden!
    Ancak şunu da belirtmeden edemeyeceğim Türkçe dublajını da izleme boşuna ,seslendirmeyi bile beceremeyenlerin filmi taklit etmesini beklemek bile mucize olurdu zaten!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Şubat 2020; 14:40:23 >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Bize ne aga

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miracle in Cell No 7 (2013). Kore filmi. Ben izlemiştim ama birçok kişinin aksine beğenmemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Şubat 2020; 20:20:9 >
  • Geldiği an hemen torrent sitelerine de geliyor zaten.
  • Bol bol dram, gözyaşı, entrika, duygu sömürüsü içeren klasik bir Türk yapımı daha... Başrolde oynayan oyuncu da çok iyi ağladığı için eminim yılın oyuncusu ödülünü falan alır.
  • Daha netflix e gelmeden film web dl olarak illegal sitelere geldi zaten.

    Netflix çalışanları filmi para karşılığı illegal sitelere sürüyor olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 8 Mart 2020; 10:13:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Daha netflix e gelmeden film web dl olarak illegal sitelere geldi zaten.

    Netflix çalışanları filmi para karşılığı illegal sitelere sürüyor olabilir mi?
    Film şuan Apple TV'de gösterimde. O yüzden ordan çekmişlerdir.

    Netflix çalışanı öyle bir şey yapsa bir yerinden kan alırlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.