Şimdi Ara

2019 seçimlerine güvenmeyin. Seçimler bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela nerede dandik, başındaki diktatörden yakınan memleketler varsa (Örn: mısır, tunus, venezuela vs..) seçimlerde o diktatörün %80-90 larla yeniden seçildiğini görüyoruz ancak sokaklarda insanlara sorsan pek sevmiyorlar. E peki bu adam neden bu kadar yüksek yüzdelerle seçiliyor? Çünkü muhaliflerin seçime inancı bitmiş. Katılım düşük. Oy verenler de partililer hep.

    Aynısı bizim ülkemize de geliyor. 2019'da Tayyip erdoğan açık ara farkla seçilecek çünkü muhaliflerin seçime inancı azaldı. Ne yaparlarsa yapsınlar bütün kurumlar tayyipin elinde olduğu için sonuç %60 hayır çıksa bile hile hurdayla yine yeniyorlar.

    Hayırlı olsun. Memleketimiz elimizden kaydı. Akpliler yaptıklarından çok pişman olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 19 Nisan 2017; 14:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu karamsarlıkla bu kabullenişle öyle olur tabi, 19 yaşındayım ve sanırım en beter dönemlerden birine denk geldim.Biz geleceğe umutla bakmaya çalışırken resmen bulunduğumuz dönem buna izin vermiyor yaşıtlarımdan iyi üniversite okuyanların tek derdi yurt dışına gitmek, insanların Boğaziçi sevdası birazdan bundan geliyor, çünkü yurt dışı imkanı geniş.Başarılı arkadaşlarımın çoğu ülkeden kurtulma derdinde neden başarılı gençler ilerde ülkelerine yararlı olmak yerine yurt dışına gitmeye çalışıyor derseniz işte yaşadığımız döneme bakın, başımızdakilere, ülkenin durumuna bakın anlarsınız.
  • Bence referandum yenilenebilir. Ama gezi-2 diye olaylar çıkarsa yenilenen referandumda Evet rahatlıkla kazanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.