Şimdi Ara

2019 itibariyle Tekirdağ Merkez 'de yaşamak hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
21.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • talk_an kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Genel olarak Van'dan sonra Tekirdağ çok ufak bir şehir geldi bize. Sosyal, kültürel, alışveriş, eğitim gibi açılardan epey düşük imkanlara sahip. Kendi halinde, sakin bir şehir diyeyim. Çanakkale 'den biraz daha büyük ve bahsettiğim konularda daha çok imkan sunar diyebilirim yine de. Ben sık sık İstanbul'a gittiğim için bu eksiklikleri pek hissetmiyorum ve keyfini sürüyorum bu sakinliğin.


    Van'dan sonra bana Miami plajı gibi geldi iklimi açıkçası. 2 kıştır burdayım ve kışı soğuk geçmiyor. SAdece biraz nem var ve rüzgarla birlikte arada soğuk olan günler oluyor. Yazı da oldukça güzel ve sıcak geçmiyor. Deniz kenarı olması sebebiyle yazın daha canlı ve cıvıl cıvıl.


    Siteler birçok mahallede mevcut ancak daha üst gelirli ve sakinliği arayan kesimin yoğunlaştığı bölge Hürriyet mahallesi. Buradaki evlerin fiyatı 1 m-2m arası , kiralar da 3-5 bin TL arası şu anda. ben de bu mahallede 3 bin TL kirada oturuyorum. 100. yıl Mahallesinde de siteler mevcut ancak bu mahallenin her kısmı geniş değil, birkaç bölgesi daha sakin ve geniş. 100. yılda evler 750 k - 1.5 m arası, kiralar da 2-3,5 k arasında. Altınova ve Zafer Mahallesinde de siteler mevcut ama oraları biraz karışık mahalleler. Bu mahallelerde 500 k - 1.25 m arasında ev alabilirsiniz. Kiralar da 750 TL- 2 k arası. Daha detaylı bilgi isterseniz özel mesajla iletişime geçebiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 30 Mart 2022; 14:37:14 >




  • anyhill kullanıcısına yanıt

    İlginiz için teşekkür ederim.


    Ev fiyatlarının Çanakkale den aşağı kalır yanı yokmuş. Açıkçası Tekirdağ daha uygun diye düşünüp Çanakkale ye alternatif olarak değerlendirmiştik. Şu an yönümüzü tekrar Çanakkale ye çevirdik :)


    Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim. İyi günler..

  • talk_an kullanıcısına yanıt

    hakkınızda hayırlısı olsun, iyi günler dilerim.

  • Merhabalar,


    Nasipse yakın zamanda Çorlu ile Tekirdağ arasında bir fabrikaya işbaşı yapacağım. 3 çocuklu Kendi halinde bir aileyiz. Sorum şu Tekirdağa mı çorluya mı yerleşmeliyim çocuklarım ufak en büyüğü 11 yaşında orta okulabaşlıcak okul için, ev kiraları vb durumlar açısından hangi yerleşim yerini seçmeliyim Çorlu mu Tekirdağ mı? Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.