Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cocus C kullanıcısına yanıt
    Hersene antalya otelleri favorimdir 2 sene once nuhun gemisi deneyelim dedik eşimle, kesinlikle bu otele gidilmez demedim ama bi sueno voyage degil bence maxx in yanindan bile gecemez ama bu sene infinty e gittim dedimki nuhun gemisinin gunahini almisim , verdiginiz fiyatin bu seneki otel fiyatlarina gore cok iyi bence suanda iptal ederseniz o paraya o kalitede bir otel bulamazsiniz, daha once gittiginiz otelleri bilmedigimden kiyaslama yapamadim ama bence iptal etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya civarı öneri varmı hd yada uhd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, İzmir Gumuldur Resort giden var mi ? Tripadvisor 4/5 puani var ama aranizda giden varsa paylasirsa sevinirim, fiyatlari nispeten uygun gibi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parkdvl

    İnstagram şovunu burda yapmanızın ne anlamı var,birde önden çorba söylemiş gibi suenodan önce kafa dinlemelik yazmış yalandan. Sizi önce ki yıllardan biliyoruz yılda 2,3 defa sueno reklamı düzenli yaparsın devre mülk almış gibi sözde gidiyom yazıyom ama reklamlar sırf.
    Cevap bile veremez işte,her yıl düzenli reklamını yapar suenonun burda.
    Birde instagramda paylaşır gibi yazar şov bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfb01 kullanıcısına yanıt
    Orange County Resort tavsiye ederim fiyat performans oteli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfb01

    Alanya civarı öneri varmı hd yada uhd
    yemeklerinden ve çalışanlarından çok memnun kalacağın alanya club turtaş öneririm. tema aile. deniz bok gibi .
  • 23.08-02.09 arası tatile çıkacak olanlar için Ets'de yine Delphin otelleri son dakika fırsatlarında...Yine tarihler biraz farklı olarak bütçe doğrultusunda Voyaga Türkbükü ve Voyage Bodrum'da da ufak fırsatlar var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfb01

    Alanya civarı öneri varmı hd yada uhd
    Club Dem

    Alanya tarafında, iyi yönetilen, tam bir f/p otelidir.
  • Tatlimizi Diverso'dan Sueno Golf olarak aldık. 6 gece tatilimizi sorunsuz tamamladık.

    Sueno Golf'te kalıp Deluxe'de tatilimizi yaptık. Gidiş gelişleri Golf arabalarıyla yaptık. Sıra filan hiç beklemeden 24 saat gidip gelebiliyorsunuz. Otel çalısanları gerçekten çok nazikler. Yani diğer otellerdeki gibi saçma sapan lambur lumbur konusan birisini asla göremezsiniz. Odamız gayet temizdi. Günlük temizliğimiz yapılıyordu. İçecek konusunu yazayım. İçkilerden aklınıza ne gelirse var. Rakı olarak Yeni Rakı, Altın Serisi , Efe Gold, Efe Yaş üzüm , Ala filan aklınıza ne gelirse var. Viski olarak Chivas , JB, Jack filan ne ararsanız var. Kolalar biralar vs hepsi kapalı kutu. Portakal suyu filan hepsi var. Yemekleri ise orta halli. Bununda sebebi aşçıları bence pek sallamıyor işlerini. Mesela et döner çıkıyor. Adam kıyma gibi kesiyor. Dönerleri yakıyor. Antrikot pişiriyor mesela yakıyor eti filan. Her daim kırmzıı et filan var. WAffle-Kumpi-Magnum dondurma vs var. Yani genel anlamda otelden memnun ayrıldık

    Eksi olarak yazacagım şeylerden birisini üstte yazdım. Yemek konusunu dile getirdim. Diğer konu Şezlong konusu. 2 otel misafirlerini ağırladığı için havuzda sabah erkenden gidip yer tutman lazım. 9 bucuktan sonra havuz basında şezlong bulmak çok çok zor. Geceden havlu atanlar filan oluyordu.

    Otelde bulunduğum 6 gecede 3 defa setur yetkilisi bayan arayıp bi sıkıntı olup olmadığını sordu. Sağolsun ilgilendi baya. Genel itibariyle güzel bi tatil geçirdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riquelme76 -- 19 Ağustos 2019; 8:3:52 >




  • riquelme76 kullanıcısına yanıt
    İnceleme için teşekkürler.Lakin ets elemanı niye sizi aradı anlamadım?Ets bu oteli satmıyor ki.Coşku bey Setur çalışanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlükte voyage belek konaklamasından rahatsız olan ve durumu tripadvisora yazan birinin yorumu yayınlanmamış ve voyage dan yorum değiştirmesi talep edilmiş, mevzu gündeme çıkmıs. Bakınca bölge denizi ve şezlong sorunu ile paralı yan hizmetlerden klasik şikayetleri olur o kadar denip geçiştirilebilir lakin sezon başında bi kere yazmıştım burdan da tesisler bu sezon geceliği asgari ücrete dayadılar o parayı veren yerli arıza çıkarır sonuçta sunulan hizmet belli diye. Bence bu ücretleri verenler az bile yapıyor,https://eksisozluk.com/voyage-belekin-tripadvisoru-baskilamasi--6145820?a=popular&p=1




  • merhaba, tatil.com dan rezervasyonlarda sorun yaşarmıyız? istediğimiz tesis ve tarihler arasında yalnız tatil.com da boş oda gözüküyor. booking, jollytur ve tatilsepetin de dolu gözüküyor.
  • Bu sene Haftalığına 10 15 milyar verilen otellerin durumlarına bakıyorum da, biz Duja da çok iyi fiyata mükemmel tatil yapmışız. Erken rezervasyon döneminde biraz da risk alarak burayı seçmiştik, çok çok memnun kaldık. Bu seneki fiyatlar ile herkese tavsiye ederim. Seneye yükseltir muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Bende Alaçatı Zigana'da gecesi 350 kişi başı fiyata kaldım herşey dahil ve çok memnun kaldım. Yükseltirlerse kendileri bilir biz yine buluruz uygun olanını. 3 senedir bu konudan da takip ederek tatilimi yapar paylaşır okurum aşağı yukarı çoğu bölgede tesisleri ve yerli turisti öğrendim sayılır bu seneki fahiş zammı reva görenlere acayip doluyum. 3 sene önce rus krizinde bakanlığın önünde yatanlar bu sene 9 günlük tatili bile oteller dolu zaten diyerek vermediler çalışana. Herkesin bütçesine harcayacağı paraya saygım var ama benim gittiğim klasik orta seviye 5 yıldızlı oteller için önümüzdeki sezon kişi başı tavan fiyatım 400 lira.
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Tripadivasor içerikteki küfür ve hakeretleri düzeltin yayınlayım demiş zaten...Üstüne Belek denizi? Yani Belek tercih eden herkes buna hazırlıklı oluyor zaten...Otelin konfor alanı yeni olması temizlik yemek ücretsiz alakart etkinlikler vb keşke biraz bu olumlu özelliklerden de bahsetseydi...nargileci fotocu gider müşteri ilişkilerine söylersin mutlaka dikkate alırlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yaşamazsınız
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Maxx royal oteli yerden yere vuran yorumlar da gördüm ,yorum yapan kişi öğretmenim diye başlıyor ,fazla da okumaya gerek yok ,Ne işin var oralarda :)
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.