Şimdi Ara

2018 Model Yeni Nesil Mercedes A-Sınıfı kameralara yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2018 Model Yeni Nesil Mercedes A-Sınıfı kameralara yakalandı 
    Mercedes-Benz'in 2018'in son çeyreğinde yollara çıkması planlanan yeni kompakt sınıf otomobili A'nın prototipleri Almanya sokaklarında kamuflaj içinde test edilirken kameralara yakalandı. Dördüncü jenerasyonu yollara çıkacak olan yeni A-Sınıfı'nın iki yıllık detaylı bir test ve geliştirme programı kapsamında denemeleri yapılıyor.
     
    Mercedes-Benz'in ürün gamında giriş modeli görevi görecek olan W177 kod adlı yeni A-Sınıfı büyük ölçüde yenilenmiş. Audi A3 ve BMW 1 modelleriyle rekabet edecek olan modelin elden geçirilen platformunun adı MFA2. Renault ile ortak çalışmalar sonucunda geliştirilen MFA2 platformu, halihazırda kullanılmakta olan MFA1 platformunun geliştirilmiş hali. Alüminyum taban sacı kullanılan yeni platformda ağırlığın azaltılması ve rijiditenin artırılması hedeflenmiş.
     
    2018 Model Yeni Nesil Mercedes A-Sınıfı kameralara yakalandı 
    Fotoğraflardan da görüldüğü üzere MFA2 platformu, MFA1 ile kıyaslandığında daha uzun aks aralığına ve daha geniş iz mesafesine sahip. Artan boyutların, şu anda piyasada olan üçüncü nesil A-Sınıfı'nın oldukça fazla eleştirilen sınırlı arka koltuk ve bagaj alanını genişleteceği düşünülüyor.
     
    Yeni A-Sınıfı'nın temeli olacak olan MFA2 platformunun aynı zamanda başka otomobillere de temel oluşturması bekleniyor. Bu otomobiller arasında yeni nesil B-Sınıfı, CLA, CLA Shooting Brake, GLA'nın yanı sıra Çin'de satılacak olan Audi A3 Sedan ve GLB ismi altında satışa sunulacak olan başka bir SUV model de bulunuyor. MFA2 platformunun Renault, Nissan ve Infiniti'nin değişik modellerinde de kullanılması bekleniyor.
     
    2018 Model Yeni Nesil Mercedes A-Sınıfı kameralara yakalandı 
    Yeni A-Sınıfı'nın motor seçeneklerinin merkezinde Renault ve Mercedes-Benz ortaklığında geliştirilen motorların yer alması bekleniyor. 1,6 ve 2,0 litre benzinli motorların yanında 1,5 ve 2,0 litre dizel motorlar yeni araçta yerlerini alacaklar. 2,0 litre dizel motor, E-Sınıfı'nda da kullanılan alüminyum bloklu OM654 modeli. Her motorun ayrı güç çıkışlarına sahip olacağı yeni A-Sınıfı'nda toplamda 10 farklı motor-güç seçeneği bulunacak.
     
    2018 Model Yeni Nesil Mercedes A-Sınıfı kameralara yakalandı 
    Tüm bunların yanında, A-Sınıfı ilk kez prizli hibrit modeliyle de satışa sunulacak. Lityum pillerin Mercedes-Benz'in alt firması olan Accumotive tarafından tedarik edileceği otomobilin sadece elektrikle 50 km'lik bir menzil sunması planlanıyor. Hibrit modelin üstündeki sır perdeleri henüz tam olarak aralanmamış olsa da, Alman otomobil markasının mühendislerinin iki farklı tip üzerinde çalıştığı düşünülüyor: Ön aksa gücünü aktaracak olan, enine yerleştirilmiş motor ve vites kutusu arasında bulunan bir varyasyon ve arka aksa dahil edilmiş, gücünü arka tekerleklere ileten bir elektrikli motor.
     
    Motorlar hem 6 ileri manuel şanzımanla hem de 9 ileri çift kavramalı şanzımanla eşleştirilebilecek. Yeni 9 ileri çift kavrama şanzıman, Mercedes-Benz'in halihazırda kullanılmakta olan 7 ileri çift kavramalı şanzımanının yerini alacak ve firmanın Hedelfingen fabrikasında Almanya'da üretilecek. Şanzımanın 500 Nm torka dayanabilmesi öngörülüyor.
     
    A3 Quattro ve BMW 1 xDrive modelleriyle rekabet edebilmek için yeni A-Sınıfı'nın 4Matic ismi taşıyan dört tekerlekten çekişli modellerinin de önden tekerlekten çekişli modellerin yanında piyasaya sunulması bekleniyor.
     
    Yeni A-Sınıfı'nın dışı gibi içinin de büyük ölçüde değişmesi bekleniyor. Opsiyonel olarak dijital ekranın sunulacağı iç mekanda yüksek derecede iyileştirilmiş Command Infotainment sisteminin yer alması bekleniyor. Araçta SIM kart kullanan kablosuz ağ, Apple Car Play ve Android Auto uyumluluklarının da olması bekleniyor.
     
    Giriş seviyesi Mercedes-Bezn'in, E-Sınıfı ile aynı elektronik platformu kullanması bekleniyor. Star 2.3 adı verilen sistem stereo kamera fonksiyonuna ve dolayısıyla yeni sürücü asistanı fonksiyonlarını bünyesinde barındıracak.







  • reno clio 2

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar bicimsiz bir araç olmuş o arka stoplar ne öyle ya mercedes dediğin zaman kendi çizgilerini belli eder hele arkada yan kelebeklerin olduğu kısıma bakın ön kaput kime cizdirmişler bunu merak ettim rezil ya

  • A serisi pahalı megan zaten. Ben en çok dacia gibi yuvarlak iç havalandırma kanallarına ve sonradan takma gibi duran 100 liralık gps ekranına sinir oluyorum.
    2018 Model Yeni Nesil Mercedes A-Sınıfı kameralara yakalandı

  • merak edilen tek şey bu araba darbeye dayanıklı mı !?

  • iç mekanı büyütmek için uğraşmışlar
  • A sınifı ne hacı? Bu araba i10 rakibi mi?

    A serisi olarak baslik degistirilmeli?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 16 Temmuz 2016; 23:44:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    reno clio 2


    Ne alaka ?Clio yaklaşmayı bırak el bile sallayamaz A serisine, hiç kullandın mı da yorum yapıyorsun.

  • Sen benim kullandığım araçları nerden bileceksin velev ki hiç aracı ömrümce görmedim gidip dış tasarımını bir başka araca benzetsem ne problem var tasarım yorumundan kalite düzeyini mi çıkarıyorsun yoksa? Bir yıldızı var onuda kapamışlar kamufule hali clioyu andırdı bende öyle dedim ne mahsur var bunda, mercedesin çöpü bile renoyu döver bunu bilmek için inanılmaz olmaya gerek yok ama şu var senin sahip olabildiğin en iyi araba a serisi olmalı ki bu kadar içerledin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön taraf Bentley olmuş.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Bak bakalım yuvarlak havalandırma nerden geliyor

    2018 Model Yeni Nesil Mercedes A-Sınıfı kameralara yakalandı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • make.believe kullanıcısına yanıt
    Bu da iğrenç. 20-30 yıllık tasarımı bana yeni diye satması da iğrenç. İğrenç işte BENCE.
  • Mercedes ve iğrenç kelimesini aynı cümlede kullamanlar var??
    O iğrenç dediğiniz arabayı çok değil bir defa kullanın bakalım bi daha başka araba sürmek gelecek mi içinizden Bayerische de üretilenler hariç ??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: canmania

    Mercedes ve iğrenç kelimesini aynı cümlede kullamanlar var??O iğrenç dediğiniz arabayı çok değil bir defa kullanın bakalım bi daha başka araba sürmek gelecek mi içinizden Bayerische de üretilenler hariç ??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: reiss35

    ne kadar bicimsiz bir araç olmuş o arka stoplar ne öyle ya mercedes dediğin zaman kendi çizgilerini belli eder hele arkada yan kelebeklerin olduğu kısıma bakın ön kaput kime cizdirmişler bunu merak ettim rezil ya

    Hocam arabada arka stop yok daha nerede gördünüz arka stopları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 çeşit motor olacakmış.gülerim buna.TR'ye sadece 1,5 dizel ve 1,6 benzinli şeklinde 2 motorla gelir
  • 2017 yi atladılar mı?
    Yoksa 2017 modeli çıkmayacak mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun ön kaputu ne öyle?
    kamuflaj die birşeymi koymuşlar.
    yanlardan çıkan bombeler nedir anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canmania

    Mercedes ve iğrenç kelimesini aynı cümlede kullamanlar var??
    O iğrenç dediğiniz arabayı çok değil bir defa kullanın bakalım bi daha başka araba sürmek gelecek mi içinizden Bayerische de üretilenler hariç ??

    Git kumda oyna. O arabaya o para verilene kadar bir sürü kullanışlı alternatif var.
  • Önden BMW, yandan 308, arkadan Alfa Romeo :d

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.