Şimdi Ara

2018 Ağustos balayı otel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşalr selamlar, nasip olursa 2018 yılı ağustos ayında düğünüm var. 12/19 arası balayı için, tavsiye otel, bölge, her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Parasal anlamda 3000 Tl limitim var. Aynı zamanda gezip görebiliceğim yerler daha makbule geçer.
    Muğla Marmaris / Antalya kaş tarafları nasıldır? Yardımlarınız ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.



  • Şimdi;

    2018 yaz sezonu erken rezervasyon kampanyası başladı, fiyatlar şu an en dip seviyede, şimdiden alırsan çok büyük avantajın var.

    Ama handikapın şu; Ağustos ayında bir tatile çıkacaksın. Ağustos ayı yaz döneminin en yüksek sezonu olduğu için dolayısıyla fiyatlar da en tavan seviyede olacak. Özellikli Haziran-Temmuzla kıyasladığında. Bir diğer handikapın ise kurban bayramı 20 -24 AĞustos yani fiyatları etkileyen bir durum.

    Bunun dışında balayı çiftler genellikle deniz - kum - güneş tatilini tercih ederler, tesisin her şey dahil olması büyük bir avantajdır zira düğün çeyiz vs. bir sürü masrafa girilmişken, balayında tatil bölgesindeki fahiş fiyatlarla restoran cafe, bar vs. işletmelerde ekstra harcama çıksın istemez, Her şey dahil otele bir kere öder, neyi yiyip içeceğini bilir kafası rahat olur.

    Bu bilgiler ışığında eğer sizin balayı planınız benim yukarıdaki bilgilerimle örtüşüyorsa Antalya Kaş tarafını önermem. Zira Kaş bölgesi sessiz, sakin, bakir ve doğa ile iç içedir, ancak orada 8-10 odalı, Oda kahvaltı hizmet veren butik oteller mevcut. Butik oteller, belli bir konsept ve sınırlı içeriğe sahip olan oteller olmasına rağmen fiyat olarak neredeyse resort otellere yakınlardır, ama farkı Resort hotelde her şey dahil konaklarsın, butik otelde oda kahvaltı bazılarında yarım pansiyon. Dahası içkisi, yada en basitinden plajda su içmek istesen parayla ve bu para bakkaldaki gibi 1-2 TL olmayacak.

    Ama benim tercihim butik otel olsun dersen Kaş tarafından ziyade hem biraz daha uygun fiyatlı olması hemde sıcak kanlı Ege insanı içinde keyifli ve samimi bir tatil geçirmen için Akyaka'yı önerebilirim.

    Bunun dışında Marmaris'i sormuşsun. Marmaris çok bilinse de aslına gizli bahçedir. Bodrum, Çeşme, Antalya gibi Türkler tarafından istilaya uğramayan, çevrende yerliden çok yabancı turisti göreceğin, hareketli gece hayatı olan (Barlar sokağıdnaki mekanlar gerçekten iyidir) ve Antalya yada Bodrum gibi çok geniş ve dağınık olmayan, yakın bir alana kurulu tatil beldesidir.

    Ama bu bölgedeki oteller özellikle Ağustos döneminin verdiği olumsuzlukla biraz pahalıdır.

    Mesela Grand Yazıcı Marmaris Palace çok başarılı bir oteldir, ama senin tarih aralığında ki sanırım 7 gece bir konaklama söz konusu otelin fiyatı 4500 TL civarında

    Grand Yazıcı Club turban ise 5200 TL civarındadır.

    Marmarisin biraz dışında kalan Turunç ta Turunç Premium ve Turunç resort otel vardır, fiyatları 3800 /3300 bandında dır.

    Senin bahsettiğin rakama yakın ve kalınabiletesi olan Paşa Beach ise 2800 civarlarında seyir eder.

    Tabi bu fiyatlar ve erken rezervayon kampanyası aylık periyotlar halinde olduğunda her dönem, yukarıya doğru seyredecek.

    Mesela Grand Yazıcı club Turban 8 bin TL den 5000 kusur TL ye düşüyor. Gecelik kişi başı fiyatı 350 TL falan yani.

    Normal pahalı tartışılır, ama şu kesin erken rezervassyon dönemleri bittikçe fiyat daha da artacak, 2018 Nisan sonu gibi erken rezervasyon kampanyası bittiğinde aynı otel aynı tarihte 8 bin TL yi görecek.

    Fiyatı aşağı çekmek için geceleme sayısı düşürülebilir, yanı 12-19 arası 7 gece konaklama yerine 4 gece konaklanabilir.

    her bölgede otel vardır, ama önemli olan balayında huzurlu, sorunsuz, mutlu ve eşini mutlu edebilecek oteller hangileri olabilir onları araştırmaktır, tabi buda fiyatı etkiler, Mesela Paşa Beach'te konaklamak, full paket megane'a binmek gibidir, ama Grand Yazıcı full+full Latitude ye binmek gibidir.

    2 otelde de yerli sınırsız alkol vardır, paşa Burgaz rakı verir, Grand Yazıcı Yeni Rakı verir gibi

    bu bilgiler ışığında kendi araştırmalarınızı yapabilirsiniz ama Aralığı fazla geçirmeden karar verin zira erken rezervasyon kampanyaları aylık periyot olduğu için Kasım da indirim oranı %30 iken Aralık'ta %25 e düşecek




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Önceliklle cevabının için teşekkür ederim,
    13/08 - 18/08 balayı için Granada Luxury Belek standart oda aldık 2800 TLye bakalım hayırlısıyla
  • https://www.tatildukkani.com/balayi-otelleri
    şefim bak buraya istersen başka bir arkadaş daha sormuştu ona da söyledim.
    Değerlendirebilirsin.
  • 8 ağustos giriş 5 gün veya 1 hafta sürecek
    Yurtiçi olursa kişi başı 2 bin geçmeyen
    Yurt dışı olursa kişi başı 3500 geçmeyen
    Denizi olan balayı için yer tavsiyesine acil ihtiyacım var
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    4500tl olmuş aynı tarih çok iyi fiyata almışsınız
  • 20 kasımdan önce almıştım hocam
  • fethiye jiva beach'de balayını yapmıştık
    ekim'in başı 1500 tl 5 gece kalmıştık

    sınırsız yemek içki vs.

    çok iyiydi
    tavsiye ederim.

    türk müşteri tek tük
  • Şimdi sizin aklınızda iki soru var bir balayı nedir? iki, balayı otelleri nelerdir ?
    Bilmem gereken bir kaç husus var. Gitmek istediğiniz yer tam olarak nasıl bir yer olsun istiyorsunuz? Aklınızda şu olsa iyi olur bu olsa iyi olur diyebileceğiniz seçenekler neler. Alkol kullanıyor musunuz ? bu soruların hiçbirini cevaplamanıza gerek yok aslında. Çünkü zaten bunun için yapılmış otel yorumları mevcut. Yapacağınız o en anlamlı tatil olacağını düşünerek balayı otelleri ile ilgili binlerce kullanıcı deneyimini okuyabilir, otel yorumları hakkında bilgi alabilirsiniz. umarım harika bir tatil geçirirsiniz. Şimdiden mutluluklar diliyorum.




  • Kapadokya balayı için çok iyi tercih olacaktır
    4 gün 3 gece paket kullandık çok menmun kaldık
    Meliha hn bu şte çok iyi 2 gün bizi Kapadokyada gezdirdiler
    https://www.kapadokyabalayitur.com/
    sitesinden ulaşabilirsiniz kendi otelleri çok güzel2018 Ağustos balayı otel tavsiyesi




  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bizde Fethiye Jiva hotel ve Granada arasında kaldık NİSAN AYI sonu için erken rezervasyon yaptıracağız. Granadadan memnun kaldınız mı imkanları ve gezilecek yerlere yakınlığı nasıldı acaba?@BYYUNUSX
  • jiva beach'den memnun kaldınız mı gezilecek yerlere uzaklığı imkanları falan nasıl granada ve bu otel arasında kaldık balayı için@cenup
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslidmrc

    jiva beach'den memnun kaldınız mı gezilecek yerlere uzaklığı imkanları falan nasıl granada ve bu otel arasında kaldık balayı için@cenup
    son derece memnun kaldık
    15 dakikada fethiye merkez'e gidiliyor minibüs ile
    fazla dışarı çıkmadık.
  • Balayı diyorsan paraya biraz kıyacaksın hocam

    Antalya Belek Voyage Belek tam bir balayı oteli. Biraz altına giderim diyorsan Kaya Belek oteline bakabilirsin
  • Guest-005109EE3 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de tavsiyenizle oraya gitmeyi düşünüyorum ama yemekler oda temizliği balayı çiftlerine özel hizmet denize uzaklık nasıl bunlar hakkında bilgilendirir misiniz rica etsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.