Şimdi Ara

2017 Doblo Combi 3. sıra koltuk takılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleykum arkadaşlar biz 2013 model 80.000km de Fiat Linea 1.3 Active plus sahibiyiz aracımızı sıfır aldığımız için araçtan memnunuz Allaha şükür İstanbulda yaşamamıza rağmen kaza bela gelmedi başımıza aracımız tertemiz fakat biz 4 kişilik bir aileyiz ve iki amcam halam derken 7 kişi oluyoruz onlarında ehliyeti olmadığı ve araba kullanmadıkları için biryere gitmek sorun oluyor her zaman 2 kişi metro vs. toplu taşıma araçlarıyla biryere gidiyor haliyle şehir dışına vs. gezmeye gidemiyoruz iki araç almanında bir manası olmadığı için kendi aracımızı 35.000tl civarına satıp sıfır bir Fiat Doblo Combi 1.6 Mjet 105bg Premio Plus almayı düşünüyoruz aracın sıfır fiyatı 70.000tl civarında üzerine birikmiş paramızı koyup ufak miktarda da kredi çekerek almayı düşünüyoruz ticari olduğu için aracın fiyatı uygun ve sitede 3.sıra koltuk opsiyonu yazmıyor aynı aracın otomobil ruhsatlı Fiat Doblo Panamora modelinde 2.000tl civarına 3. sıra koltuk opsiyonu var fakat otomobil ruhsatlı olduğu için 92.000tl arada bayağı bir fiyat farkı var 3. sıra koltuk almadan da arkada tabiki oturulur fakat biz hem rahat olsun hemde güvenlikli olsun 3.sırada oturanlar da kemer takabilsin diye 3.sıra koltuk istiyoruz acaba Doblo Combi'lere 3. sıra 2 kişilik koltuk taktırabilir miyiz ruhsatta 5 kişilik yazacağı için bir sorun olur mu onu değiştirebilir miyiz veya böyle bir imkan varmı Dacia Lodgy Stepway'ler 3.sıra koltukla alınabiliyor fakat hem doblo kadar geniş olmadığı için hemde arada 10.000tl fark olduğu için pek düşünmüyoruz. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 31 Temmuz 2017; 3:51:0 >







  • Dobloya çıkma vs bi şekilde 3. sıra koltuk takılır. Bagajda bağlantı yerleri mevcut. Ancak ruhsata işlenemez 7 koltuk. Muayeneye giderken sökmeniz gerekli. Çevirmede memur bakarsa 7 koltuktan ceza yazabilir.

    Lodgy genişlik bakımından dobloyu aratmayacağına eminim. Ruhsatta otomobil olduğu için baya avantajı var. Ancak 2 araç yan yana gelince kesinlikle doblo derim. Trekking'de düşünebilirsiniz. Saydığım şeyler problem değilse eğer 3. sıra koltukları sanayide takarlar illa. Servisede sorabilirsiniz. Onlarda sizin için getirtebilirler..

    2017 Doblo Combi 3. sıra koltuk takılabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 31 Temmuz 2017; 9:29:29 >




  • 7 kişilik araç alman lazım.sırf sıfır olsun diye borca girme bence,zaten aynı araba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doblo maxi daha iyi olur ona bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikıncı el bir freemomt bakin hem güçlü arabaniz olur hem 3. sira koltuklari ister kullanir ister bagaj yaparsiniz hemde jipiniz olmus olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bu aracı binek kullanmak istediğiniz sürece doblo'ya değil 3. sıra koltuk, dublex kat bile çıkarsınız..

    sonra virajda takla, frene bastım durmadı falan..

    akıllanmayacaksınız..
  • PcProf. kullanıcısına yanıt
    tamam sen bunların tamamının farkındasın..

    ama bu arabadan yollardan binlerce, onbinlerce var..

    ve ben 10 yıldır senin gibi bilinçli doblo kullanıcısına İstanbul'da maalesef rastlamadım.. E5'te Makas atan mı dersin, cayır cuyur frene asılan mı istersin..

    yorumlar boşa yapılmaz; fikir, bilgi, birikim sonucunda ortaya çıkar.

    cahil cühela: forumda yorum yapan, kendi fikrini ifade edene değil; dinamikleri ve tasarımı maksimum 5 kişilik izin verilen arabaya bir sıra koltuk daha takmaya çalışan kesime denir..
  • Ticariden binek olmaz.KoltukTakmaya takan yer var ama çevirmede napacaksın.
    Vizede napacaksın. Bu yüzden geçemez.

    7 kişilik captiva freemont bak 2 ci elden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Ağustos 2017; 10:8:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.