Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.305
Cevap
74
Favori
340.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • barsoy kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bu şekilde çözebildim.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    3. köşede benim de başladı, aynı model. Bir tek sol alt köşe kaldı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 4 köşede de zaten vardı fakat şimdi 3.5 metre mesafeden çok rahat farkedilebilir derecede çoğaldılar.

  • Benin TV nin üst tarafında panel bitimine çok yakın sağdan sola ince iki tane çizgi oluştu ..Biri kalıcı olarak var diğeri gidip geliyor. Dikkatli bakınca belli oluyor. 5 sene oldu. Erken saldı kendini. Sorsan SONY dersin.

    2016 SONY ANDROİD TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 17 Nisan 2022; 16:28:57 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun. üzücü ben şunu anladım vestel yarı fiyatına bunlardan sağlam çıktı. aynı anda almıştım. benimde ölü pikseller sağ çerçeve kenarı boyunca yayılmaya başladı. geceleri çat çut ses geliyor tv de acaba metal çerçevenin genleşmesinden dolayı ekrandaki baskıdan mı oluyor. vestelin her yeri plastik sorunsuz misal

  • https://shiftdelete.net/android-tv-13-ilk-bilgiler

    Bize de gelirmiyki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55xd8505 benim de köşelerde ölü pikseller var. beni de ekleyin. topluca başvuru yaparsak belki üretim hatası olduğunu kabul ederler ki bence üretim hatası zaten bu. Bu kadar çok tv de olmasının başka açıklaması yok. Garanti bitmiş olsa dahi değişim yapmaları gerekir diye düşünüyorum.

  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt

    TV nin ortasında bir çizgi daha çıktı. Beş senede gelinen durum Sony gibi bir markaya yakışmadı. Panel değişimi çözüm olur mu diye bir araştırma içine girdim. 6-7 bin TL maliyeti var. Bizim TV nin yenisi 15 bin civarı fiyatı vardır. Yarı parasına panel değişimi yapılabilir. Yada gittiği yere kadar gitsin deyip sonunda başka marka yeni bir TV almak olabilir. Karar veremedim.

  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt

    Adem helvacı ya resim atıp çotla ilgiliyse belki yardımcı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benim 55xd8505 televizyonumda da dört köşede ölü pikseller oluşmuş. Bu soruna çözüm bulan oldu mu? Servise danışan var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautician -- 29 Ağustos 2022; 17:58:18 >
  • Aeronautician kullanıcısına yanıt

    Bende 1 2 3derken 4 köşye geçti şimdi cerceveyi dolaşıyor. Ama kafaya takma bence seyir zevki aynı şimdilik ortada olmasın da. Gerisi sorun değil. Zaten siyah beyaz görüntü dişinda pek belli olmuyor. Kronik ve çözümü yok maalesef.


    Gerçekten çok sacma bir soru ilginç olan aynı anda arkadaş da kavisli Samsung aldı. O da da Led arka aydınlatma gidip gelmeye başladı. Yakında patlar


    Bence kasıtlı yapılan birşey


    Vestel almıştım aynı anda sonyle o taş gibi

  • Kesinlikle panel değişimi yapmayın oparaya vestel TV alın keyfiniz e bakın

  • Arkadaşlar depremde kd 49xd7005 tv nin paneli kırıldı. Paneli satan varmı?
    2016 SONY ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xd9305 tvde böyle çizgiler var bu sorun nedir zararı büyürmü

    2016 SONY ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

    Benim 55xd8505 tv de de var aynı yatay çizgiler. artıyor sürekli . COF arızası deniyor tamir ediliyor çizgiler ama sonra ekranın başka yerinde tekrar çıkma ihtimali yüksek. Bundan dolayı tamirden vazgeçtim. TV kendini bırakana kadar kullanıp değiştirecem.

  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt

    Ben sattım sony 6580K oledtv aldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ölü pixeller çerçeveye yayıldı. çok fazla tv izleyen birid eğilim aslında. sadece konsolda oyun için kullanıyorum. yeni tv almak hiç istemiyorum.

  • Benim yatay çizgiler çoğaldı, alttaki çizgiler arasında ekranda dalgalanma ve titreme yapmaya başladı. 9-10 bin lira panel değişim ücreti istediler özel servisler. Bende yeni TV aldım. Sony kutusuna koyup kaldırdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 13 Ağustos 2023; 19:39:42 >
  • 2016 Aralık ayında aldığım Sony KD-75XD8505 televizyonumu aldıktan 3 yıl kadar sonra bir köşesinde 5-6 adet ölü piksel gördüm grantisi dolduğu için ve çok da beli olmadığı için önemsemedim. Fakat forumda da paylaşıldığı gibi geçen zamanda bütün köşelere hatta kenarlara da uzanan ölü pikseller oluştu. Şuanda yüzlerce piksel ölü durumda ve her şekilde gösteriyor kendisini.

    Sadece bunula da kalmadı televizyonun problemleri: ara ara takılır resetleyince toplardı kendini ama artık disney+ blutv gibi uygulamaları açmıyor yada kitleniyor. Zaman zaman ağa bağlanamıyor. Tam bir harabeye döndü tv. Harici bir android box alıp kullanayım desem input fonksiyonunu bile açamıyorum çoğu zaman.2016 SONY ANDROİD TV 

    Yazılımını güncellemenin yada formatlamanın bir yolu varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.





  • ilhangun İ kullanıcısına yanıt

    bende de yavaşlama var. netfilx donuyor disney zorlanıyor. bazen ağa bağlanmıyor. gıcık ediyor. bende telefon yada xbox konsoldan izler oldum. telefon dex modunda görüntü kalitesi düşük oluyor. konsol 4k olunca iyi.

    galiba ekran çıtası metal olunca genleşmeden dolayı sıkışma oluyor o yüzden sürekli cat cut ses geliyor klima da acıksa çok saçma bütün çerçevenin ölü piksel olması. yazılımsal da bir problem oluştu durduk yere. Android sürümü eski diye mi acaba. yoksa format mı gerekiyor.

  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.