Şimdi Ara

#2016 EXPO ANTALYA# %80 İNDİRİMLİ BİLET FIRSATI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
18.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mini55

    yok efendim turist yokmuş
    yok efendim bütün konserler,etkinlikler paraylaymış,fiyaskoymuş,yemekler pahalıymış,çocuklar içinmiş,içerde yapılacak birşey yokmuş
    hepsi atmasyon,ben expoda çalışıyorum
    bunları diyenlerin kim oldukları belli zaten,chp yandaşları,amaç hükümeti kötülemek
    exponun ne demek olduğunu bilmeyip,park olarak görenler var


    bilmesekte yedirsen sen yalamaya devam...
  • Ben bugün ikindin 17:00 gibi girdim çıktığımda saat 23:30 du gezi güzergahım doğrudan torku çocuk adası tarafından ülke bahçelerinin olduğu bölüme gittim. ve ülke bahçelerinin 3 te 1 ini gezebildim birazda torku çocuk adasında çocuklar eğlendi. zamanın ne zaman bittiğini anlamadım. ve daha gezecek çok yer var. Hakkını vererek gezerseniz bir gün yetmez hele hele tüm etkinlikleri bir şekilde izleyip katılayım derseniz bir kaç gün bile yetmez. Bugün yanlış hatırlamıyorsam hande yener konseri vardı ve ücretsizdi. Otoparkta ise araba koyacak yeri zor bulduk o kadar doluydu. Allahtan sezonluk kart almışım tek gerekçemde expo bölgesine yakın oturuyorum arada bir giderim diye ama etkinliklerin sürekli olarak yenilenmesi nedeni ile iyiki sezonluk kart almışım diyorum yoksa çok içim yanardı. Yemekler dışarıya göre ortalama %30 daha pahalı.
  • giriş 15 tl şu an indirimli
  • Dün 4 kişi 50ye girdi bizim müştetiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsere uygun fiyata girebilen varsa sirf sting konseri icin antalyaya giderim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an biletler ne kadar? Indirimli alacak bir yer var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    konser bileti alırsanız expo girişi ücretsizmiş

    ben de muse geliyor diye duydum ama kendi sitelerinde gözükmüyor, bilginiz var mı?
  • Arkadaşlar yarin sabahtan girip tüm gün gezmeyi düşünüyorum ama 9aylik bebek var. Sürekli güneş mi yoksa gölge alan var mi? Yemek olayı sergi mi yoksa kapalı mekan mı? Bir de zemin bebek arabasını sürmeye uygun mu?Yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Expo'ya gittiğinize kesinlikle pişman olursunuz. Heleki sıcakta hiç gitmeyin. Yemeğinizi suyunuzu alın her şey aşırı pahalı. Küçük su 4TL'idi sanırım.
    O kadar çok paranın nelere ne için harcandığını görünce içim yandı. Çok güzel bahçeler, peyzajlar hayaliyle gitmiştim ama resmen beklentilerimin çok çok altında kaldı.
    Beklentim zaten düşüktü çünkü hiç iyi birşey duymamıştım ama az bile söylemişler.
    Ülkemizin endemik bitkilerin tanıdıtıldığı yerde bitkileri ayrıntılı tanıtacaklarına kocaman ekranlar koyup 10 yıl öncesinin teknolosiyle ekranda sizin fotonuzu çok düşük kalitede çekmenize teşvik etmişler. Ancak bu kadar gereksiz ve yararsız olabilirdi.
    Kaktüs bahçesine gittim, her şey o kadar özensiz dikilmişki inanamazsınız.

    Aromatik ve şifalı bitkilere gittim. Bir tabela ileriyi gösteriyor sonra biraz daha gidiyorsunuz bir tabela geldiğiniz yeri gösteriyor Gidecek bir yer arıyorsunuz etrafata bakıyorsunuz ama malesef bitkileri iki tabela arasına dikmişler Heleki sıcakta gitmişseniz hiç bir gölge yok o sıcakta kimse orda o bitkilere bakmaz. Gidecekseniz ya sabah çok erken yada akşam 5-6 dan sonra gidin.
    Bakıyorsunuz ortaya bitkileri dikip sadece isimlerini yazmışlar, ne işe yarar nerde kullanılır nerde yetişir hiç bir bilgi yok.
    Bilgi alabileceğiniz dokunmatik panel sizi 20metreden algılayıp kendi kendine konuşmaya başlıyor, hoşgeldiniz diye ama işlevsel olarak ben kullanmaya beceremedim. Size bol şans.
    Ayrıca tabelalar ve yönlendirmelerde çok yetersiz, kendinizi kaybolmuş hissediyorsunuz.
    Yürüyerek kolayca gezilebilir boşu boşuna ufacık gol arabasına benzeyen arabaları beklemeyin zaten bebek arabanız varsa binmeniz nerdeyse imkansız.

    Tarım ve Biyeçeşitlilik Müzesi hayal ettiğimine yakın ancak internette bile çok kolay bulabileceğiniz çok kısa bilgilerl vermişler.
    Ve koca binanın %10'u dolu gerisi boş ve ne yapıldığı meçhul.

    Hindistanlıların mağazasına giderseniz kesinlike çok dikkatli olun.
    O dandik dövmeden kesinlikle yaptırmayın illa yaptırcam diyorsanız şişman tmbula yaptırmayın yemin ederim siz daha iyi çizersiniz.
    10TL'imi oraya kaptırdım resmen para tuzağı, bir de yarım saat elinden çıkarıacaz diye uğraştık.
    10TL için günü rezil etmemek için hiç tartışmaya bile girmeden uzaklaştım.

    Bu sefer daha büyük bir mağazaya girdik ordadada vurduğunuzda ses çıkaran sadece bir çanağın fiyatını sorduk 500TL dedi Hintli arkadaş.
    Birde fiyat sorduğunuz için sizi almak zorundaymışsınız gibi muamale yapıyorlar gerçekten inanılmaz. Hindistanlı insanları gerçekten iyi bilirdim ama burdaki 2 deneyimden sonra tamamen paragöz oldukları kanısına vardım. Sabır katsayınız baya yüksek olması lazım eğer çok sıcak olduğu günlerde giderseniz, büyük sıkıntı olabilir.

    Ülkelerin bahçesindede çok birşey beklemeyin, güzel baheçeler var, Çinlilerin ve Japonları evleri güzel ben hepsini gezmedim açıkcası, görüp beğendiğiniz olursa burdan yazarsanız memnun olurum.

    Leonardo Da Vinci sergisi güzel ve gerçekten inanılmaz şeyler var. Adam bu kadar icadı o hayata nasıl sığdırmış şaşırdım açıkcası. Aynı özen Ülkemizin çiçeklerinin ve kültürünün tanıtımı içinde yapılsaydı o zaman olurdu diye düşünüyorum. Kocaman bir binaya giriyorsunuz koridorlar, sergi alanının 10 katı felan büyüklüğünde, daha fazla beton ve mermeri nasıl kullanırız diye baya düşünmüşler herhalde, ya da yine benim kaçırdığım birşey var. Bu kadar büyük koridolarlar ve bu kadar küçük sergi alanı niye yapılır anlayamadım.

    Çocuklar için bazı güzel aktiveteler var ama değer mi bilmiyorum, onuda sizlere bırakıyorum.

    Sonuç olarak tam bir fiyasko arkadaşlar, o kadar alan o kadar boş kullanılmışki ben hala acaba ben mi birşey kaçırdım diye düşünüyorum, inanamıyorum. Gerçekten acı

    Bence buraya harcayacağınız zamanla Adrasan'da 50TL'ye Sulu ada veya korsan koyu güzergahında yat turu yapın, çok çok çok daha memnun kalırsınız.
    Bunun yanında rafting, ve bilimum sabahdan akşama kadar olan yat turlarında daha çok eğleneceğinizi ve sıcağın etkisinden uzaklaşacağınızı düşünüyorum.
    Expo'ya yapacak başka bir şey kalmadığında düşünebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 9 Temmuz 2016; 10:02:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1984

    konser bileti alırsanız expo girişi ücretsizmiş

    ben de muse geliyor diye duydum ama kendi sitelerinde gözükmüyor, bilginiz var mı?


    Muse kucukciftlik park'ta cikacak. Expo'da ciksa yedi cihanda haberi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde Expo, FIFA Dünya Kupası ve Olimpiyat Oyunlarından sonra dünyada ekonomik ve kültürel etki yaratan üçüncü en büyük organizasyondur.



    Expo nedir bilmeyen, başlığı ve içinde yazılanları görünce "Çiçek ve Çocuk temalı Botanik EXPO" değil de hakiki Expo Türkiye'de yapılıyor sanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boombip


    quote:

    Orijinalden alıntı: 1984

    konser bileti alırsanız expo girişi ücretsizmiş

    ben de muse geliyor diye duydum ama kendi sitelerinde gözükmüyor, bilginiz var mı?


    Muse kucukciftlik park'ta cikacak. Expo'da ciksa yedi cihanda haberi olurdu.

    Soyle birseyler okudum

    http://opcoa.st/0VN70

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün aktivitelere burdan bakın,günlük güncelleniyor
    https://m.facebook.com/expo2016



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EEA2B174 -- 10 Temmuz 2016; 3:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dimitri Vegas' a gitmeyi düşünüyorum, uygun fiyata bilet olur mu ?
  • Dün akşam expo daydım daha önce sezonluk kart alınmıştım ilk defa dün gittik ailecek, akşam 8 den 12 ye kadar dolaştık, çocuk adasında çocuklar eğlendi güzel aktiviteler var çalışanlar ilgili fazla sıra yok, heykeller ve birkaç ülke bahçesine ve gübretaş müzesine gittik zaman geçti hemen 3, 4 kez daha giderim akşamları bir günde ve sıcakta gezmeye uygun bir yer değil, çocuklu aileler için güzel, güncel fiyatlar şöyle otopark 5 lira, su 1.5 lira, mc Donalds kase dondurma 5 lira yalnız elektrikli araçlar vardı nereden ve ne kadara kiralanıyorlar bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse gelmeyince bilet fiyatlarını düşürdüler.Günlük giriş fiyatları yaş grubuna göre 15-10-5 lira oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sting, konseri de iptal etmiş. Facebook expo sayfasından duyurulmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Expo' da çalıştığımı belirtmiştim. Bu gün her yeri ilaçlamışlar iğrenç bir koku vardı alanda. Halâda gelen var, anlamadım. Büyük konserler iptal, onun dışında bu haftasonu Mustafa Ceceli, Mustafa Sandal ve Serdar Ortaç sırasıyla 12, 13 ve 14 Ağustos' da Türkcell Amfi Tiyatro' da ücretsiz olacak. Şuan en aktif bu konserler var. Onun dışında 15 TL Giriş artı 2 TL otobüs parası boşuna vermeyin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

    Expo' da çalıştığımı belirtmiştim. Bu gün her yeri ilaçlamışlar iğrenç bir koku vardı alanda. Halâda gelen var, anlamadım. Büyük konserler iptal, onun dışında bu haftasonu Mustafa Ceceli, Mustafa Sandal ve Serdar Ortaç sırasıyla 12, 13 ve 14 Ağustos' da Türkcell Amfi Tiyatro' da ücretsiz olacak. Şuan en aktif bu konserler var. Onun dışında 15 TL Giriş artı 2 TL otobüs parası boşuna vermeyin derim.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.