Şimdi Ara

2015 Model Guilietta & 2015 Model Leon 5 Yil Sonraki Degeri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2,5 yıl severek keyif alarak kullandım Giulietta’yı. Şimdi yine aynı kombinasyonda ve aynı temizlikte Giulietta bulsam düşünmeden alacağım Alırken pişman olursun dediler pişman olmadım ama kimse de demedi ki satma pişman olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Herkes farklı bir araç beğenebilir. Sırf sen beğenmiyorsun diye bir araç değersiz olmuyor. Ama şunu unutmamak lazım Alfa ile Seat arasında dağlar kadar fark var. Bunun nedenide alfanın araçları biraz narin oluşu hor kullanmaya gelmemesinden dolayı çıkarabileceği arızalara karşı bir önyargı oluştu toplumumuzda. Bende Alfa bakıyordum ama kafama göre temiz bir Alfa bulamadığım için Fransız almak durumunda kaldım. Şartlar mecbur kıldı. Gücüm 0 almaya yetmiyordu tek atımlık kurşunum vardı haliyle tercihimi alfadan yana kullanamadım. Ama ileride şartlar uyarsa 0 Alfa tabiki de almak isterim. Bazıların alfada gördüğünü siz Seat leonda görebilirsiniz saygı duyarım. Ama bu saygı karşılıklı olduğunda güzel oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonun şuan sıfır 1.5 tsi yi 220 bine en full fr paketi
  • Aracınızın ozellikleri nelerdir acaba? Motor, şanzıman donanım olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir arkadaş var adam harbiden ölecek Leon FR için hani cahil mahil de değil, Golf 7 si filan da vardı bir ara, ama diktirdi Leon FR diye ciddiyim. öz hakiki Leon fanboy.
  • Alfa ile Seat karşılaştırması yapıp Seat'ı öven birinin otomobilden anladığı tek şey "2. el" dir.
    Seat'ı alıp satmak için, Alfayı keyif sürüp al-satçıları çatlatmak için alırsın.
    Not:Seat sahibiyim ......
  • Atlanan bir nokta var.

    2015'teki 4 bin TL fark, şu anki 35bin TL'lik "balon" farkı zaten açıklıyor. Haliyle zararda falan değilsiniz. O zamanın Euro kuruna bakın aracın geldiği, bir de şimdiye bakın. Zaten fark "aynı" olacak parasal değer bakımından.

    Kaldı ki bence Leon VAG grubunda olmasına ve şahsen kendimin de beğeniyor olmasına rağmen, Giulietta bazı özellikleri bakımından Leon'a göre daha iyi bir otomobil.
  • Şu an guilietta kullanıyorum, leon ile aynı para da olsa yine gider guilietta alırdım. Bu leon kötü bir araba olduğu için değil, guilietta bana daha çok hitap ettiği için.

    Ama sıfır guilietta alacak olsam bir durup düşünürüm. Değer kaybının leondan fazla olacağı bir gerçek. Ama değer kaybını tamamlamış ikinci el temiz bir guilietta almak ideal bir alışveriştir bana göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş yat kalk haline şükret. 1.6 atmosferik Cruze u kakalamak için hergün sarı sitede kırk takla atan son sahiplerini görsen için parçalanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiiki dogru hocam. Zaten o fark oldugu icin ikinci eli kotu diyorlar. Daha az para ettigi icin.

    Yine de cok kotu degilmis fark bence. Ben daha cok olur diye tahmin etmistim.

    Ama bu uyarilar sifir icin gecerli. Tam tersine tutamayan arabayi ikinci el alinca bu sefer fiyat/performans olarak avantajli duruma geciyorsunuz.
  • O da bişey mi? Çok saçma konu olmuş... çooook daha bariz örnekler var::::

    Türkiye'de 2. elde bir markanın 1.6 dizel alt sınıf aracı üst model 2.0 dizelden daha pahalı... Sıfır alırken o 2.0 diğerinin 2 katıydı... Örneğin 1.6 Focus - 2.0 Mondeo

    Bir aracın baz 1.6 versiyonu full donanımlı 2.5 veya 3.0 dan daha pahalı...:):) Sıfır alırken diğeri baz 1.6'nın 2/katıydı... Örneğin 1.6 S60 ile 2.4 AWD S60 aynı fiyat

    Neymiş, bir tık fazla yakar ve vergisi bir tık daha yüksek diye




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.