Şimdi Ara

2015 Audi a3 sedan & 2020 Honda civic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an civic alırdım bende. Hem sıfır hemde ikinci eli kuvvetli bir araç. Audi’ye daha sonra makyajlı kasayla dönersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse i tercihte Honda almaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VTEC Civic tercih ederdim. LPG'li değil de normali yok mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a3 1.4 e çok para istemiş senden ya 180-190 nedir
  • Tabikide honda al hocam, honda vtec açıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macar kasa eski A3 ve helal göçük Civic ikisi de birbirinden kötü seçimler
  • Bir A3 sahibi olarak Civic'i al diyorum. A3 o kadar premium değildir ve 5 yaşında eskimiş bir araç. Yeni her daim daha iyidir.
  • İkisini de almam. Atmosferik VTEC fabrika çıkış LPG'li 1 sene dayanabildim. Çağ dışı bir motor. Hantal bir motor. Sıkıştığı zaman anıran bir motor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2014 model a3 tdi ambition paket kullaniyorum. Zamaninda da makyajsiz kasa sedan civic rs incelemistim teste cikmistim. Acikcasi 40-50 yasinda olmadiginizi varsayiyorum, cocuk da yoksa ve (belli ki) araba surmeyi de azicik seviyorsaniz, cvt’li 1,6 bi civic almazsiniz. 1,6 atmosferik motorlu hic bir araba almazsiniz mazda 3 falan olmadikca.

    A3 ambition paket epey tok aractir. Spor suspansiyon vardir ayni segmentte bir cok aractan konforlu sayilmaz. Bi hiz sabitlemesi yoktur ama cogunda daha galeriden cikmadan takmislardir. Surus modu vsvs spor suruste ne dizeli ne 150’ligi asla uzmez. Arka kol dayamasi yoktur, sedan ise arka yasam alani biraz daha dardir. 90binde benim aracim bi yerinde bi catirti gelmiyor yollarimiz bozuk olmasina ragmen.

    Civicte ise multimedya daha basarili, arka yasam alani bi tik daha genistir muhtemelen. Ama malzeme kalitesi epey dusuk kalir. Arka kol dayamayi acarsin koltugun uzerine duser (gerci a3 s-line olmadikca arkada kol dayama da yok). Ses sistemi ikisinde de standart oldugunu varsayarsak a3’un daha iyidir.

    Fakat nihayetinde a3 golften bir tik iyidir. Ama civicle de ayni kulvarda yurumezler premium oldugunu, alman oldugunu hissettirir. Ambition oldugu icin golften/passattan cok daha dinamik hissettirir. Bir de foto birakayim.


    2015 Audi a3 sedan & 2020 Honda civic

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • civic'in üç artısı var:
    -sıfır
    -daha geniş
    -2. eli daha iyi

    geri kalan her konuda a3. aradaki kalite farkı fazla. o motorlu otomatik civic'i kullandığım. hem ağır kanlı hem de çok yakıyor. tüplü olunca az yakar tabi, motoru da çok eski bir motor olduğu için tüple uyumlu. a3 hiç kullanmadım ama civic çok kullandım. beğendiğim bir araç değil şahsen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

    A3 mü Civic mi derseniz sevmememe rağmen Civic derdim. 5.000-20.000km arası bütçenize uygun Civic 1.5Turbo hatchbacklar var ben olsam onlardan alırım. 1.6 motoru sıfır alacağımı pek sanmıyorum ek olarak sedan yerine hb'i bence daha güzel görünüyor. Hatchbacki yurtdışı üretim olduğu için kalitesi daha yüksek.
    bu foruma inanarak araç alanın vay haline. yahu civic hb tutmuyor, civic sedan'ın 2. eli ne kadar iyiyse hb'nin de o kadar kötü. neymiş yurtdışı olduğu için kalitesi daha yüksekmiş.

    konu sahibi arkadaş; civic alacaksan mutlaka sedan almalısın. paranı ağaçtan toplamıyorsun sonuçta.




  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    O bütçeye öneriniz ne olur ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyperfex kullanıcısına yanıt
    Ambition pakete ekstra donlarım var ve cam tavanlı.. full servis bakımlı, ilk sahibi, hatasız, piyasa böyle hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A3 bence C sedan olamayacak kadar küçük bir araç bence B+ olmalı çünkü önde rahat otursan arkadaki oturamıyor arkadakini oturtsan öndeki ayakta kalıyor keza yanlara doğru da çok dar arkaya üç kişi oturmak için üçüncünün kucakta oturması lazım.
  • 1.5 turbo civic alcaksanız civic alın ama bayi sizi 2-3 ay bekletcek fiyarlar xamlancak a3 un geçmişini biliyosanıx alın a3 audi sonucta premium

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Civic tercih ederim A3 iç hacim olarak Civic in bir alt sınıfı dar ve kısa A3 C ise Civic D :)

    İç mekan olarak A3 ün neresi premium :)) sandero gibi ön konsol geri görüş kamerası olmayan çok sırıtan tablet ekran ,koltuk kumaşları bile garip

    Bende A3 e bindim trim sesleri vardı ,olmaması zor çünkü sert araba

    Civic elegance oto LPG heryönden 5 yaşındaki daha küçük A3 ten iyidir 2sene sonra satmak istesen A3 7 yaşında olacak ,üstelik honda da vag grubu gibi değer kaybetmeyen 2.eli sıfırdan pahalı araçlardan :)

    Makyajla iyileştirmeler de yapıldı

    Daha büyük tablet ekran ,koltuk ısıtma ,Geri görüş kamerası , hayalet ekran ,sunroof ,full LED farlar, alaşım jantlar, sessiz ve titreşimsiz motor Orijinal LPG dizelden ucuza bineceksin herşey standart

    Hangisi daha premium :))

    2015 Audi a3 sedan & 2020 Honda civic

    2015 Audi a3 sedan & 2020 Honda civic

    2015 Audi a3 sedan & 2020 Honda civic




  • A3 'e sedan diyenin ağzına kürekle vurmak lazım . Audinin belki de en lüzumsuz arabasıdır. Tabiki civic .Ama 1.5 turbo olanını al.Eco çekilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse ikisi de değil. Neden civic değil 150 torklu arabaya 190 bin lira vermek ağlatır insanı.
    A3'ün şanzımanı tereddüt.
    İlla birisi seçilecek ise A3 alırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.