Şimdi Ara

2012/13 Sezonu Digiturkplay Süper Paket Kullanıcıları & Mağdurlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu konuyu ilk olarak Digiturk başlığı altında açtım:http://forum.donanimhaber.com/m_78045862/f_//tm.htm#78045862

    Fakat daha fazla insana ulaşabilmek adına buraya da açıyorum. Eğer bir hata yapıyorsam affola, yönetici arkadaşlar konuyla ilgilenir.

    Geçen sezon "Süper Paket"e sahip kullanıcılardan destek bekliyorum.

    İlk açtığım konu:



    Arkadaşlar merhaba,

    Eminim hatırlayanlarınız olacaktır. Kasım ayında Digiturk'un Web TV yayınlarına bir saldırı olmuştu. Digiturk'te müşterilerinden özür dilemek adına: Anadolu Taraftar Paketi'ne sahip olanlara bile ligin kalan maçlarını ücretsiz izleme şansı vermişti. Benim gibi Süper Paket sahiplerine de önümüzdeki sezon için özel bir indirim yapılacağını, satış vakti mail ile bildirileceği söylenmişti.

    Ligin başlamasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen bana böyle bir mail gelmedi, gördüğüm kadarıyla yine forumdan bir arkadaşa da gelmemiş, Şikayetvar'da aynı sorundan muzdarip bir arkadaş daha gördüm.

    Digiturk'ün 21 Kasım tarihinde attığı o mailin ilgili kısmı:

    "Elimizde olmayan sebeplerle yaşadığınız mağduriyetin giderilmesi adına Gişe Filmleri Paketi’ndeki tüm filmleri herhangi bir ek ücret ödemeden buradan izleyebilirsiniz. Ayrıca, geliştirdiğimiz altyapıyla kesintisiz devam edecek futbol coşkusunu bir sezon daha sürdürmeniz için, 2013-2014 Spor Toto Süper Lig Paketi’nde size özel indirim sağlanacaktır. İlgili e-posta, bu paketin satışa sunulmasıyla birlikte tarafınıza gönderilecektir."

    Mailin tamamı:http://img191.imageshack.us/img191/6264/wnzx.png

    Dediğim gibi bu mağduriyeti bir arkadaş şikayetvar.com'a taşımış ama klasik bir cevap almış arkadaşlar. Geçen sezon Süper Paket'e sahip olan kullanıcılar birleşip bir topluluk oluşturursak, belki durumu hatırlatabiliriz diye düşünüyorum. Bu bağlamda bir metin hazırladım, ancak sizden ricam öncelikle bir 4-5 kişi olalım ondan sonra bu metni gönderelim, gönül isterki 20-25 kişi birlik olup; gönderelim ama şimdilik zor gözüküyor. Bu yüzden, 3 gün bekleyelim eğer 4-5 kişi olamazsak da artık kaç kişi olduğumuza bağlı olarak metni göndeririz.

    Yazdığım metnin aynısını herkes gönderecek diye bir şey yok tabii ki, beğenmeyenleriniz olabilir, ekleme yapmak isteyenler olabilir - ekleme yapacak arkadaşlar buraya da yazarsa sevinirim -. Ama sizden ricam bir göndermeden önce, kaç kişi olduğumuza bakalım şu anda 2 kişiyiz: Ben ve @lord_nemesis . 5 kişi olursak eğer, ben yine mention atacağım, o zaman göndermeye başlarız.





    Metni göndereceğimiz adresler:

    http://www.digiturkplay.com.tr/contact/
    http://www.sikayetvar.com/sikayetyaz/yeni/ (Buraya birçoğunuzun bildiği gibi şikayet yazmak için üye olmak gerekiyor)





    Bu Metni ŞikayetVar'a Gönderiyoruz -http://www.sikayetvar.com/sikayetyaz/yeni/

    Başlık: Digiturkplay Kasım Ayında Verdiği Sözü Tutmadı!

    Kasım ayında Digiturkplay yayınlarındaki sorunları yayıncı kuruluş korsan saldırılar olarak niteliyerek, benim gibi mağdur olan müşterilerinden özür dilemek adına bir takım fırsatlar tanıdı. Bu dönemde Anadolu Taraftar Paketi'ne sahip olan kullanıcılar bile ligin geri kalanını izleme şansı tanınırken, "Süper Paket"e sahip üyelere de 2013/2014 sezonu için özel indirimler yapılacağı ve mağduriyetlerinin bu şekilde giderileceği söylendi.

    Mailin ilgili kısmı: "Elimizde olmayan sebeplerle yaşadığınız mağduriyetin giderilmesi adına Gişe Filmleri Paketi’ndeki tüm filmleri herhangi bir ek ücret ödemeden buradan izleyebilirsiniz. Ayrıca, geliştirdiğimiz altyapıyla kesintisiz devam edecek futbol coşkusunu bir sezon daha sürdürmeniz için, 2013-2014 Spor Toto Süper Lig Paketi’nde size özel indirim sağlanacaktır. İlgili e-posta, bu paketin satışa sunulmasıyla birlikte tarafınıza gönderilecektir."

    Mailin tamamı:http://img191.imageshack.us/img191/6264/wnzx.png

    Mağdur olduğumuz dönemde, mağduriyetimizi bu şekilde gidereceğini iddia eden Digiturk kuruluşu aradan geçen tam 10 aya rağmen maalesef bu konuda herhangi bir adım atmamıştır.

    Biz 2012/13 sezonu "Süper Paket" kullanıcıları olarak mağduriyetimizin giderilmesini ve bize vaad edilen özel indirimin sağlanmasını talep ediyoruz, aksi takdirde üyeliğimizi yenilemeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

    Bu mesaja cevap verecek Digiturk yetkilisi veya yetkililerinin "Kişiye ulaşıp, bilgilendirilmesi sağlanmıştır." gibi klişe cevaplardan ziyade, "Söz verdiğimiz gibi üyelerimize özel indirimler sağlanmıştır." tarzında bir cevap atmasını/atmalarını umut ediyoruz.

    Saygılarımızla.





    Arkadaşlar maalesef metin sikayetvar.com'un 700 karakter sınırından dolayı sığmadı kırpmak zorunda kaldım -http://www.sikayetvar.com/sikayetyaz/yeni/

    Başlık: Digiturkplay Kasım Ayında Verdiği Sözü Tutmadı!

    Digiturk, WebTV yayınlarındaki sorunları korsan saldırılar olarak niteliyerek, mağdur olan müşterilerinden özür dilemek adına bazı fırsatlar tanıdı. "Süper Paket"e sahip üyelere de 2013/14 sezonu için özel indirimler yapılacağı ve mağduriyetlerinin bu şekilde giderileceği söylendi.

    Mail:http://goo.gl/uQBhy

    Mağdur olduğumuz dönemde, mağduriyetimizi bu şekilde gidereceğini söyleyen Digiturk; aradan geçen 10 aya rağmen maalesef bu konuda herhangi bir adım atmamıştır.

    Biz 2012/13 sezonu Süper Paket kullanıcıları olarak mağduriyetimizin giderilmesini ve bize vaad edilen özel indirimin sağlanmasını talep ediyoruz, aksi takdirde üyeliğimizi yenilemeyeceğimizin bilinmesini isteriz.





    Digiturkplay'in İletişim Kısmına Gönderilecek Metin -http://www.digiturkplay.com.tr/contact/

    Kasım ayında Digiturkplay yayınlarındaki sorunları korsan saldırılar olarak niteliyerek, benim gibi mağdur olan müşterilerinizden özür dilemek adına bir takım fırsatlar tanıdınız. Bu dönemde Anadolu Taraftar Paketi'ne sahip olan kullanıcılar bile ligin geri kalanını izleme şansı tanınırken, "Süper Paket"e sahip üyelere de 2013/2014 sezonu için özel indirimler yapılacağı ve mağduriyetlerinin bu şekilde giderileceğini söylediniz.

    Mailin ilgili kısmı: "Elimizde olmayan sebeplerle yaşadığınız mağduriyetin giderilmesi adına Gişe Filmleri Paketi’ndeki tüm filmleri herhangi bir ek ücret ödemeden buradan izleyebilirsiniz. Ayrıca, geliştirdiğimiz altyapıyla kesintisiz devam edecek futbol coşkusunu bir sezon daha sürdürmeniz için, 2013-2014 Spor Toto Süper Lig Paketi’nde size özel indirim sağlanacaktır. İlgili e-posta, bu paketin satışa sunulmasıyla birlikte tarafınıza gönderilecektir."

    Mailin tamamı:http://img191.imageshack.us/img191/6264/wnzx.png

    Mağdur olduğumuz dönemde, mağduriyetimizi bu şekilde gidereceğinizi iddia etmenize ve aradan geçen tam 10 aya rağmen maalesef bu konuda herhangi bir adım atmadınız.

    Biz 2012/13 sezonu "Süper Paket" kullanıcıları olarak mağduriyetimizin giderilmesini ve bize vaad edilen özel indirimin sağlanmasını talep ediyoruz, aksi takdirde üyeliğimizi yenilemeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

    Bu mesaja cevap verecek Digiturk yetkilisi veya yetkililerinin "Aranıp, bilgilendirileceksiniz." gibi klişe cevaplardan ziyade, "Söz verdiğimiz gibi size özel indirimler sağlanmıştır." tarzında bir cevap atmasını/atmalarını umut ediyoruz. Mailde belirttiğiniz cümlenin ("Müşterilerimizin memnuniyetine ve kaliteli hizmete verdiğimiz önemi bir kez daha belirtir, anlayışınız için teşekkür ederiz.") sadece bir cümle olarak kalmaması dileğiyle.


    Saygılarımla,

    ...





    Mağdurlar

    1-) Alp
    2-) lord_nemesis



  • Dostum aradığınızda ne dediler indirim falan yapamayız mı ?
  • bizede nisan gibi galina hediye 1 ay film paketi vermişlerdi onun dışınd azaten spor paketi felan vardı sonra o 1 ay bittikten sonra film paketi devam etti ve faturaya eklendi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kilo Moana

    Dostum aradığınızda ne dediler indirim falan yapamayız mı ?

    Dostum hiç arayıp konuşmadım. Bunların chat sistemiyle konuştum. Böyle bir kampanya olduğunda iletirler dediler. Mail attım, mailime de geri dönmediler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zexial

    bizede nisan gibi galina hediye 1 ay film paketi vermişlerdi onun dışınd azaten spor paketi felan vardı sonra o 1 ay bittikten sonra film paketi devam etti ve faturaya eklendi

    İyi kitlemişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç arayıp konuşmadan bu tür girişimler için erken bence
  • Ben süper paket üyesi değilim ama sanırım o zaman sorun olduğunda bir süreliğine üyeliğimi süper paket yapmışlardı. Daha sonra yine bir sorun olmuştu, Eskişehir maçını izleyememiştim sanırım bu sefer de geçtiğimiz TBL maçlarını ücretsiz vermişlerdi.
  • Dün beni digitürk ten aradılar. Müşterileri olduğum için çok teşekkür ettiler. Birazdan yazacağım şeyleri çok hızlı bir şekilde söyledi.

    "Size özel sinema kanallarımız ek 14 karşılığında 4 ay bounca bedava, dizi kanalları 4 ay boyunca bedava, 4 ay sonunda sizin aramanıza gerek kalmadan kapatılacak, erotik kanallar 4 ay boyunca bedava, 4 ay sonunda sizin aramanıza gerek kalmadan kapatılacak. Bu ürünler bedava olarak açmam için doğum tarihinizi gün ay yıl olarak söylermisiniz?"

    ek 14 ü o kadarhızlı söyledi ki anlayamadım. zaten istermisiniz diye bile sormadı. o kadar hızlı konuşuyor ki hiç bir şey anlaşılmıyor. dediklerinden bir şey anlamadım ama emin olduğum tek bir şey var, bunlar bedavaya bana bir şey vermez. bir de şeye takıldım. dizi ve erotik kanallr için benim aramama gerek kalmadan kapatacaklarını söyledi, fakat sinema kanalları için demedi. heralde dedim bana sinema kanalı kakalayacaklar.
    hanfendi bu hediye kanallar neyin karşılığında diye sordum, yine aynı hızla söyledi. çok kızdım. ek 14 ü yuvarlayıp geçiyorsun, direk doğum tarihimi soruyorsun. ağzımı bozacağım o yüzden kapatıyorum dedim.


    yahu arkadaş biz bu ülkede adam gibi hizmet alamayacakmıyız. hizmet aldığım kurumun beni dolandırmaya kalması beni gerçekten üzüyor. digitürkten soğudum valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele


    quote:

    Orijinalden alıntı: Zexial

    bizede nisan gibi galina hediye 1 ay film paketi vermişlerdi onun dışınd azaten spor paketi felan vardı sonra o 1 ay bittikten sonra film paketi devam etti ve faturaya eklendi

    İyi kitlemişler

    aslında kötü olmadı film indirmedim bu ay
  • Bana Kasım ayında herhangi bir mail gelmemesine rağmen Nisan 2013'te "Kasım ayında yaşanan problemlerden ötürü" 13/14 sezonu için Süper Paket'te 50 TL indirim sağlayan bir promosyon kodu gönderdiler.

    Hakkınızı arayın arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zexial

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele


    quote:

    Orijinalden alıntı: Zexial

    bizede nisan gibi galina hediye 1 ay film paketi vermişlerdi onun dışınd azaten spor paketi felan vardı sonra o 1 ay bittikten sonra film paketi devam etti ve faturaya eklendi

    İyi kitlemişler

    aslında kötü olmadı film indirmedim bu ay

    Güzel filmler oluyor valla. Hadi hiç film olmasa bile IQda bir dünya film var. Ordan seçip izlemekte gayet iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Digiturk'ün ki kadar kötü bir çağrı merkezine sahip bu kadar büyük başka şirket yoktur.

    Gerçekten konuşan bilir, ya hiç eğitim vermeden oturtuyorlar bunları ya da bilerek bu şekilde seçiyorlar. Her şeyden bir haberler.

    Bugün konuşamadım, yarın eğer stajdan erken gelirsem arar, konuşurum ama bir şey çıkacağını da pek düşünmüyorum.

    ---

    tristam'ın dediği gibi bazı üyelere göndermişler. Geçmiş aylardaki bir konuda bir arkadaş 50 TLlik indirimin resmini koyuyor hatta ben de o konuya mesaj atmışım "Bana niye atmamışlar yav." diye, atılsa çünkü alırdım.

    Forumda çok fazla Digiturkplay üyesi olmasına rağmen sadece 2 kişinin mağdur olmasına şaşırıyorum, umarım sayı artar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alp

    Arkadaşlar Digiturk'ün ki kadar kötü bir çağrı merkezine sahip bu kadar büyük başka şirket yoktur.

    Gerçekten konuşan bilir, ya hiç eğitim vermeden oturtuyorlar bunları ya da bilerek bu şekilde seçiyorlar. Her şeyden bir haberler.

    Bugün konuşamadım, yarın eğer stajdan erken gelirsem arar, konuşurum ama bir şey çıkacağını da pek düşünmüyorum.

    ---

    tristam'ın dediği gibi bazı üyelere göndermişler. Geçmiş aylardaki bir konuda bir arkadaş 50 TLlik indirimin resmini koyuyor hatta ben de o konuya mesaj atmışım "Bana niye atmamışlar yav." diye, atılsa çünkü alırdım.

    Forumda çok fazla Digiturkplay üyesi olmasına rağmen sadece 2 kişinin mağdur olmasına şaşırıyorum, umarım sayı artar.


    Süper paket hangisiydi? Bende full süper lig paketi vardı o mu oluyor? Eğer o ise indirim yollamadılar banada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GsUltras34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alp

    Arkadaşlar Digiturk'ün ki kadar kötü bir çağrı merkezine sahip bu kadar büyük başka şirket yoktur.

    Gerçekten konuşan bilir, ya hiç eğitim vermeden oturtuyorlar bunları ya da bilerek bu şekilde seçiyorlar. Her şeyden bir haberler.

    Bugün konuşamadım, yarın eğer stajdan erken gelirsem arar, konuşurum ama bir şey çıkacağını da pek düşünmüyorum.

    ---

    tristam'ın dediği gibi bazı üyelere göndermişler. Geçmiş aylardaki bir konuda bir arkadaş 50 TLlik indirimin resmini koyuyor hatta ben de o konuya mesaj atmışım "Bana niye atmamışlar yav." diye, atılsa çünkü alırdım.

    Forumda çok fazla Digiturkplay üyesi olmasına rağmen sadece 2 kişinin mağdur olmasına şaşırıyorum, umarım sayı artar.


    Süper paket hangisiydi? Bende full süper lig paketi vardı o mu oluyor? Eğer o ise indirim yollamadılar banada

    Geçen sezon Süper Paket'e Dahil olanlar:

    Bütün Süper Lig Maçları
    Premier Lig Maçları
    Beko Basketbol Ligi
    Lig TV
    Penthouse
    Diğer HD kanallar.
  • Ben iki senedir Digitürk Play kullanıyorum. Bana da indirim gelecek midir eğer gelirse?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alp

    quote:

    Orijinalden alıntı: GsUltras34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alp

    Arkadaşlar Digiturk'ün ki kadar kötü bir çağrı merkezine sahip bu kadar büyük başka şirket yoktur.

    Gerçekten konuşan bilir, ya hiç eğitim vermeden oturtuyorlar bunları ya da bilerek bu şekilde seçiyorlar. Her şeyden bir haberler.

    Bugün konuşamadım, yarın eğer stajdan erken gelirsem arar, konuşurum ama bir şey çıkacağını da pek düşünmüyorum.

    ---

    tristam'ın dediği gibi bazı üyelere göndermişler. Geçmiş aylardaki bir konuda bir arkadaş 50 TLlik indirimin resmini koyuyor hatta ben de o konuya mesaj atmışım "Bana niye atmamışlar yav." diye, atılsa çünkü alırdım.

    Forumda çok fazla Digiturkplay üyesi olmasına rağmen sadece 2 kişinin mağdur olmasına şaşırıyorum, umarım sayı artar.


    Süper paket hangisiydi? Bende full süper lig paketi vardı o mu oluyor? Eğer o ise indirim yollamadılar banada

    Geçen sezon Süper Paket'e Dahil olanlar:

    Bütün Süper Lig Maçları
    Premier Lig Maçları
    Beko Basketbol Ligi
    Lig TV
    Penthouse
    Diğer HD kanallar.

    Benimkin de lig vardı tek ,tüh :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayForFun kullanıcısına yanıt
    Hangi pakete sahiptiniz hocam?

    Eğer süper paketse; indirim gelir mi, gelmez mi bilmiyoruz ama vaad ettikleri şeyi almak için uğraşıyoruz en azından.
  • Sizin paketinizi de o dönem Süper Paket'e çevirmiş olmaları gerekiyor, eğer herhangi bir mail gelmediyse siz de buna benzer bir mail atın, pek sanmıyorum ama bakarsınız bir şeyler çıkar. :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zexial

    bizede nisan gibi galina hediye 1 ay film paketi vermişlerdi onun dışınd azaten spor paketi felan vardı sonra o 1 ay bittikten sonra film paketi devam etti ve faturaya eklendi

    Benide aradılar eylüle kadar film paketi verdiler ama isterseniz eylül de iptal ettirin dediler .Kafam karışmıştı herkese yapmışlar demekki .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana e-posta geldi. 259 TL yerine size özel 40 TL indirim ile 219 TL ödeyin diye ama zaten fiyatı 239 TL şuan. Bir de size özel 4 ay Premium üyelik diyorlar, zaten 3 ay veriyorlar normal alımlarda da. Pek bir artısı yok. En fazla 25 TL karınız olmuş oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.