Şimdi Ara

2011 İbiza 1.2 tsi dsg SC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracı yeni aldım yaklaşık 15 gündür kullanmaktayım , daha önceki aracım 2007 golf tü , birinci sıkıntı direksiyon aşırı hafif nerdeyse şeffaf yolun şekline göre hareket ediyor engebeli bir yolda direksyonu bıraktım kendi kendine dönüyor 120 KM gibi hızlarda düz yolda bir şey yok ama beni güvende hissettrecek kadar sertleşmiyor.. Belki böyledir bilemedim ..


    İkinci sıkıntım ise rölantide motorun dizel gibi çalışması özellikle ışıklarda dururken ford transit gibi bir ses gelmekte motordan , rölanti 600 de durmakta gaza dokununca bu ses gitmekte sanırım rölantisini 800 e çekersek sorun ortadan kalkacak bir ustaya göstereceğim ..


    Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...



  • 100 kişi okumuş kimse bir şey yazmamış ama ben bilgi olsun diye aktarayım , sesin kaynağı zincirmiş onun değişmesi gerekiyormuş , direksyon sıkıntısı için rot balanscı arkadaşa aracı gösterdim bir sıkıntı olmadığını söyledi ama ben hala direskyon hafifliğinden şikayetçiyim adeta direksyon bisiklet direskyonu gibi çakıl taşına dokunsa lastik hissediyorum...
  • Hocam sesi bilemeyeceğim ama direksiyon konusunda ben de seat ibiza kullandım o da yumuşaktı çok rahatsız etti beni. Aracım Alfa Romeo Giulietta ve direksiyonu çok sert ve tepkileri muazzam ondan sonra ibizaya binince oyuncak gibi geldi.

    Belki genel olarak böyledir direksiyonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.