Şimdi Ara

2011 Fluence’den sonra ne tercih etmeliyiz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 2011 model fluence 1.5 dci extreme 85 bg model aracımızı 5 yıldır kullanıyoruz. Yıllardır tık demeden bize hizmet etti hakkını yiyemem fakat yol tutuşu olsun motorunun güçsüzlüğü olsun ve artık 125 bine gelmesiyle yeni araç arayışına başladık. Dizel manuel düşünüyoruz. İlk başta egea hb mi alsak diye düşündük ama kalite olarak pek güvenemedik. Aklımda 2015/16 model focus 3,5 1.6 tdci trend x/style ve peugeot 308 2016 1.6 e-hdi classic edition var şuanlık. Aracı aile olarak kullanıyoruz. Piyasanın da çok yüksek olmasıyla kısıtlı olarak bakabiliyorum şuan da ama sizin de fikirlerinizi almak istedim. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Focus yol tutuş açısından, 308 ise yakıt açısından memnun eder. İkisi de olur, temizini denk getirin yeterli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tane de Leon koyun o listeye ortalık karışsın

    Açıkcası Peugeot 207'den sonra bu araca geçtim oldukça memnunum. %10 kadar fazla yakıyor 1.6 TDi ama olsun..
  • İkisi de fena araçlar değil. Sorunsuzluk olarak Focus daha önde, (100.000 üstü enjektör sıkıntısı olabilir belki), manuel şanzıman hissi olarak da Focus önde, (308 manueli iyi değil). Malzeme kalitesi olarak tartışılır, ben Focus daha iyi diyorum, ama Trend-X alırsan ekran almak şart. 2500 daha ekle fiyata kafadan derim.
  • focusun yol tutuşu 308 den iyi değil testlerini izleyebilirsiniz 308 coğu aracı rezil etmiş durumda c sınıfında. pejonun dizel motorunu düşünce hdi senelerdir kendini kanıtladı parça usta sorunu yok. arkadaşların dediği iç aksamı daha cabuk deforme olur focusa göre.

    focusu belki daha rahat satış için düşünebilirsiniz bunun dışında ben focus tercih etmek mantıklı bişey bulamıyorum. pejonun ne kadar tutumlu olduğuda ortadadır.
  • Bence fluence kalsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus almayin hocam üzer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.