Şimdi Ara

200TL-ERKEK KAR MONTU - MAVİ - SH100 X-WARM QUECHUA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
22.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu montu geçtiğimiz kış almış ve bu mont ile aylar süren bir avrupa turuna çıkmış biri olarak diyebilirim ki hiç öyle sanıldığı gibi eksilerde koruma durumu olmuyor. Aktif hareket halinde olmanız lazım vs. değil olay oturarak gezmedim neticede sürekli yürüdüm. Üstelik çoğu zaman içimde sweatshirt olmasına rağmen 4-5 derece bir havada titriyordum. Kesinlikle su geçirmez. Çok yoğun sağanak altında da kaldım, kar altında da kaldım bana mısın demiyor o konuda. Etek kısmının iç tarafında lastikleri var iyice sıkarsanız alttan soğuk geçirme olayı kalkıyor ancak belirttiği gibi arkadaşın, kolları yukarı kaldırınca ya da sırt çantası sırtında olunca yukarı doğru kayıyor haliyle mont ve bel kısmı açılıyor. Göğüs kısmındaki cep hayat kurtarıcı. Pasaport, kimlik, kartlar vs. koy hem çok geniş hem güvenli, hem kesinlikle su geçirme durumu yok. Yan ceplerine gelirsek düğmeli. Yani güvenlik açısından benim için iyi oldu kolay kolay açılmıyor. Sahiden kolay açılmıyor bu arada çekerken sanki montun o kısmı elinizde kalacak en son bir elimle cebin alt kısmını tutup diğer elimle cebin düğmesini açmaya çalışıyordum. Gerçekten hafif bir mont bu arada. Sözün özü dediği gibi soğuktan korumuyor, hafif soğuğun kırıldığı havalarda da felaket terletiyor ben işin içinden çıkamamıştım ve üç beş kuruş fazla vererek başka bir model almadığım için pişman olmuştum.





  • Mont güzelmiş ama beden yok malesef, :( xl gören olursa 200 tl ye haber ederse sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scawn

    Bu montu geçtiğimiz kış almış ve bu mont ile aylar süren bir avrupa turuna çıkmış biri olarak diyebilirim ki hiç öyle sanıldığı gibi eksilerde koruma durumu olmuyor. Aktif hareket halinde olmanız lazım vs. değil olay oturarak gezmedim neticede sürekli yürüdüm. Üstelik çoğu zaman içimde sweatshirt olmasına rağmen 4-5 derece bir havada titriyordum. Kesinlikle su geçirmez. Çok yoğun sağanak altında da kaldım, kar altında da kaldım bana mısın demiyor o konuda. Etek kısmının iç tarafında lastikleri var iyice sıkarsanız alttan soğuk geçirme olayı kalkıyor ancak belirttiği gibi arkadaşın, kolları yukarı kaldırınca ya da sırt çantası sırtında olunca yukarı doğru kayıyor haliyle mont ve bel kısmı açılıyor. Göğüs kısmındaki cep hayat kurtarıcı. Pasaport, kimlik, kartlar vs. koy hem çok geniş hem güvenli, hem kesinlikle su geçirme durumu yok. Yan ceplerine gelirsek düğmeli. Yani güvenlik açısından benim için iyi oldu kolay kolay açılmıyor. Sahiden kolay açılmıyor bu arada çekerken sanki montun o kısmı elinizde kalacak en son bir elimle cebin alt kısmını tutup diğer elimle cebin düğmesini açmaya çalışıyordum. Gerçekten hafif bir mont bu arada. Sözün özü dediği gibi soğuktan korumuyor, hafif soğuğun kırıldığı havalarda da felaket terletiyor ben işin içinden çıkamamıştım ve üç beş kuruş fazla vererek başka bir model almadığım için pişman olmuştum.

    o soğukta montun altına tek bir sweatshirt giyersen olacağı budur.. onun üzerine de bir polar veya bir kalın bir kazak giyseydin, isabetli olurdu





  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekareme

    o soğukta montun altına tek bir sweatshirt giyersen olacağı budur.. onun üzerine de bir polar veya bir kalın bir kazak giyseydin, isabetli olurdu



    Alıntıları Göster

    Sweatshirt dediğim kapşonlu kalın olandan. Ayrıca o soğukta dediğiniz eksili dereceler değildi çoğu zaman. 4-5 derecelerde geziniyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 18 Ocak 2021; 19:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı terleyen bir insanım. Bana önerebileceğiniz üşütmeyecek fakat terletmeyecek bir mont var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monttan piyasada çok var giyen sanki Kızılay dağıtmış gibi her mahallede görüyorum özellikle mavi renk olanını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin olmasa düşünülürdü. Ama çok çirkin be

    Bu arada boykot falan demişler. İsteyen istediğini öpebilir. Yeter ki milletin gözüne soka soka olmasın. Herkesin hayatı kendine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 19 Ocak 2021; 9:4:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani boykot vardı ne oldu o iş?

    yoksa buradaki yorumların çoğu decathlon çalışanı mı  


    amazon dışında ilk defa bir linke tıkladım hemen gitti 10sn beklemedi

    keşke sadece reklam anlaşması değil bütün linkler böyle olsa

  • İsteyen istediğini öpebilirse yarın seni de gelir istemediğin biri öper,buna da okeysen sıkıntı yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Ocak 2021; 9:46:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahını 3 kıştır kullanıyorum şahane bir mont, hem hafif hem sıcak tutuyor ve terletmiyor. Kesinlikle kaçırmayın ve alın.

  • Yeşili pek hoş gözükmüyor.

    Siyahını kullanıyorum gayet iyi...

    Bulduğunuz her ürünü gömüyorsunuz 

  • bunu kar yagınca sivas ta giy adama gülerler

  • nightsniffer kullanıcısına yanıt

    Bizim burda erkek komşusuna göz koyup onu yemeğe maç izlemeye davet edip sonrasında adamı uyutup malum seyi yapan olmustu neymiş lgbt yi destekliyormuş yav insanın başına ne gelceği belli değilde amannnn neyse yıllar yıllar önce Bu da böyle bir anıdır :D . Şirkete takmış amann sakın alışveriş yapma battı decathlon. Sen git ilk önce gıda da sahtecilik ve zam yapanları boykot et




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastjeday -- 19 Ocak 2021; 10:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

    bir süredir kullanıyorum. gayet memnunum. yağmur üstünden kayıp gidiyor. kapşonu ayarlanıyor kafamdan uçmuyor. beli ipli. sıkıştırırsan hava almaz. astarında -15 yazıyor. doğruda.

  • Scawn kullanıcısına yanıt

    bende yavaş yürürken yada dururken üşüyorum. ama harekete geçinde 15 dk sonra bildiğin yanmaya başlıyorum ve önümü açma ihtiyacı duyuyorum. ( kapşonlu sweat + bu mont )

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.