Şimdi Ara

2009 toyota corolla otomatik alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. 2009 mıdel corolla elegant için galeri ile anlaştım. araç dizzel otomatik.kısmetse pazartesi teslim alacağız. yalnız bir tamirciden olumsuz yorum aldım. iyi yorumlarsan okudum ancak biraz etkilendim doğrusu. araçtan büyük bir performans beklentimiz yok. aile arabası olsun, otomatiği iyi olsun bizi üzmesin yeter. bu ara ı tavsiye eder misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tamirci, ekmek yiyemeyeceği araba için çamur atmış. Dizel motoru, performans haricinde oldukça ekonomik ve sorunsuzdur. Elegant donanımı da, o yıllarda üretilmiş araçlar dahilinde gayet yeterli özellikler sunar. Bu aracın tek handikapı, MMT şanzımanıdır. Geçişlerde yığılma yapar. Yokuşlarda kararsızlık yaşar. Nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz bir iki hafta sürebilir. Ancak birbirinize alıştıktan sonra sorun kalmaz. Yaşadığınız şehirde ve evinizin olduğu bölgede dik rampalar varsa ve orada park etme zorunluluğunuz olursa özellikle geri vites kalkışlarında sorun yaşayabilirsiniz. Bunun neticesinde baskı balatanızı normalden daha kısa periyotta değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.
  • Kaca anlastiniz.. toyota mmt sorunlarini ben de duydum . Hatta bununla ilgili bir site bile kurmuslardi.. 2010 makyajla daha iyi hale geldi diyorlardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.