Şimdi Ara

2006 Hyundai Atos Aracımda Motor Arıza Lambası Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar hayırlı akşamlar dilerim, başlıkta da belirttiğim gibi 2006 model Atos Prime aracımda motor arıza lambası yanıyor. 9 - 10 tane ustaya gittim ve hiçbiri aracın motorunda herhangi bir problem olmadığını söylediler ışığın neyden yandığı bir türlü çözülemedi. Bilgisayara bağlandığında herhangi bir arıza da gözükmedi, ışığı bilgisayardan iptal ettik fakat 1 hafta sonra yeniden yanmaya başladı. Araçta tüp bulunmamakta benzinli otomatik bir araç, araba bağırmaya başladığında ışık yanıp sönüyor, bazen hiç yanmıyor. Soketlerde temazsızlık olabilir dedi bir tanıdığım, sizce neyden kaynaklanıyordur motor işinden anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim. 2006 Hyundai Atos Aracımda Motor Arıza Lambası Yanıyor 2006 Hyundai Atos Aracımda Motor Arıza Lambası Yanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyntly -- 5 Ocak 2021; 22:2:36 >







  • Aracın eski hızında, ivmelenmesinde, ani hızlanmalarında zayıflama var mı?

  • Merhaba,aracım Atos prime 1.1. 2007 model.Benim aracımın motor arıza lambası yanıyor.Üç usta makinada arıza tespit edemedi.bir ustanın makinası kanister valfi arızası tespit etti.Ancak parçayı bulamıyorum.sizin arızada muhtemelen odur.

  • erAn_ kullanıcısına yanıt

    Hocam kusura bakmayın burayı fazla aktif kullanmıyordum yorumunuzu yeni gördüm, ani hızlanmalarında veya dediğiniz gibi motor arıza lambası yanmıyorkenki halinden hiçbir farkı yok aynı ivmelenme aynı şekilde devam ediyor ve ışık halen daha aktif olarak yanmakta 2006 Hyundai Atos Aracımda Motor Arıza Lambası Yanıyor Müşürde bir temassızlık olduğu söylendi gittiği yere kadar gitsin dediler önemsiz bir şeymiş sanırım. Satmadan önce değiştirip satacağız artık :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyntly -- 7 Şubat 2022; 23:15:16 >
  • 7741 7 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hocam, bugüne kadar yaklaşık olarak 7 kere bilgisayara bağlandı farklı farklı bilgisayarlar fakat hiçbirinde bir problem gözükmedi konuda da belirttiğim gibi iptal ediyoruz bilgisayardan ama maksimum 1 hafta sonra tekrar yanmaya başlıyor ışık. 1 senedir bu şekilde devam ediyor artık önemsemiyoruz araçta önceki haline oranla değişen hiçbir şey yok çünkü   Yine de söylemiş olduğunuz parçaya sanayiye girdiğim zaman baktıracağım, teşekkür ederim.

  • hsyntly H kullanıcısına yanıt

    Ben oksijen sensöründen olabileceğini düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.