Şimdi Ara

2002 yılında Ecevit amerika'yı tehdit ederek Kürdistan kurulmasına izin vermem demişti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rahmetli Ecevit'in devlete büyük katkıları olmuştur,bu cumhuriyet tarihinde emperyalizme karşı kazanılmış tek toprak olan Kıbrıs'ın mimarı olarak onun adının karaoğlan diye sokaklara yazdırmıştı bu bile başlıbaşına onu kahraman yapmaya yeterdi,ancak bence asıl olan bizim ülkemizde siyasilerden görmekte zorlandığımız dürüstlük,hak yememe,devlet malına varlığına sahip çıkma gibi erdemli bir karaktere sahip olmasıydı ki örneğin bindiği araç mütevazi yaşantısı mütevazi ve gösterişten uzaktı şimdiki zamanda yaşadığımız gördüğümüz Arap şeyhlerine imrenilen yaşam tarzından bir hayli uzaktı zaten hali tavrı konuşmaları da bunun yansımasıydı.Kendisi mecliste Merve Kavakçı olayınında neden gerçekleştiğini gelecekte ne gibi ülkeye zarar verebileceğini arkasında ne gibi emellerin olduğunu bilecek kadar tecrübeliydi ve meclise yapılan meydan okumaya açıkca tavır almıştı ki ilerleyen yıllarda Ecevit'in tepki gösterdiği şey birilerinin oy kapısı oldu birilerinin siyasi objesi haline geldi.
    Elbette her insan gibi hatalarıda vardı yukarda arkadaşlardan okuduklarıma benimde ekleyeceğim;
    1994 İstanbul belediye başkanlığı seçimleri,o dönem Shp'nin adayı Zülfü Livaneli idi ve kazanmaya en yakına adaydı ancak Dsp kazanamayacağını bile bile karşısına iyi bir aday çıkardı nispeten ve Ecevit o dönemlerde Livaneli aleyhine propoganda ve söylemlerde bulundu sonuç:Refah %25 Shp%22 Dsp %12 gibi bir oy aldı ve Erdoğan bu tarihten sonra siyasi bir figür haline geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feinel -- 31 Aralık 2021; 1:26:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    2002 yılında Ecevit amerika'yı tehdit ederek Kürdistan kurulmasına izin vermem demişti
  • bence ecevitinki daha sağlam beyler katılanlar.

  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    Her gördüğümde gülüyorum şuna 2002 yılında Ecevit amerika'yı tehdit ederek Kürdistan kurulmasına izin vermem demişti 

  • Ecevit'in bir yerlerine kurban olsunlar. Adam Türkiye tarihine adını altın harflerle yazdırmış birisi. Su an bile Kıbrıs harekatını Erbakan'a yamamaya çalışan bir kitle var.

  • Zamanında afganistan irak amerikaya karşı cihad çağrısı yaparken biz amerikaya asker gönderiyorduk. Ordaki müslüman ülkelerde savaşşsın müslümanları katletsin diye.


    Hey yavrum hey.



    * 1 Mart 2003: ABD askeri bulundurma ve Irak'a Türk askeri gönderme tezkeresi TBMM tarafından reddedilir.

    * 7 Ekim 2003: Türk askerinin Irak'a gönderilmesi için hükümete 1 yıl süreyle izin veren tezkere TBMM de 183'e karşı 358 oyla kabul edilir.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.