Şimdi Ara

2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi kurban kesildi ✔️

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️

    Yapımına 2002 yılında başlanan ve bir türlü tamamlanamayan Kilimli Sahil Yolu’na, geçtiğimiz günlerde şiddetli fırtına nedeniyle meydana gelen dalgalar zarar verdi.
    yolun 3 kere zarar görmesi üzerine
    projeye nazar değdiği tespit edilirken, sert önlemler hızlıca alındı ve bu kapsamda derhal yolda kurban kesildi.


    22 Ocak'ta Erdoğan tarafından açılması planlanan yolda çalışmalar sürüyor. Bir şirket çalışanı ise, yolun durumu hakkında haber yapan Z Haber adlı yerel televizyon kanalı çalışanlarına canlı yayında "yalan gonuşmayın laaağğğnnnn" diye bağırarak saldırdı.



    TEKRAR YAŞANACAK


    CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, üçüncü kez dalgalar tarafından yutulan yolda yanlış projelendirme yapıldığını, dalga kıranlar olmadığını belirterek yakın zamanda aynı olayı tekrar yaşanacağını belirtti.


    Video:



    https://www.dailymotion.com/video/x8754vn

    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/3-kez-dalgalarin-yuttugu-yol-icin-nazar-degdi-diyerek-kurban-kestiler-6892772/


    Ayrıca daha önce de THY, 11 adet arızalı RJ100 tipi uçaklarda iade sorunu yaşamış, süreç uzamıştı. İade süreci tamamlanan uçakların son iadesi gerçekleştiğinde apronda deve kesilmiş, 700 kilo et de çalışanlara dağıtılmıştı. O günden bugüne THY ile yolculuklar güven içerisinde gerçekleşmekte.

    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/deve-kesip-kurtuldular-5602582



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 17 Ocak 2022; 21:3:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Projeye nazar degdigi tespit edilirken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizler Tanrısı Poseidon kurban istedi....

  • 20 yılda bir yolu bir türlü yapamamak da başarıdır bence 2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 17 Ocak 2022; 19:16:13 >
  • Yol yapacağız diye sahillerinde anasını ağlatmışlar. Orada denize girerdik küçükken be..

  • Zonguldak-Ereğli yolu da 2002'de başlandı. bir iki sene önce tamamlandı.

  • Haberi gören akepeli yöneticiler;

    "Cehaletin gözünü seveyim"

  • Bence bunların canı kavurma çekmiş.
    Kurbanada çok var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah cin çık cin çık cin çık
    Dumbada dum dum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 18 Ocak 2022; 12:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

    Yol yabdı yeenimcilerin gözü yaşlı 2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 18 Ocak 2022; 14:21:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun kurban ile çözülecek yani... Gerizekalılar in her mevkide her projede olması değil aslında problem öyle mi? Çıkın yollara da şöyle bir dolaşın girilmez tabelaların ve tek yön işaretinin, sağa dönülmez işaretinin nasıl kullanıldığını bir gozlemleyin. Sorun kurban mi yoksa zeka mi anlarsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 18 Ocak 2022; 20:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️ 2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️ 2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️ 

    Tekrar mı?


    "Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılması planlanan ve geçtiğimiz günlerde, şiddetli fırtına nedeniyle meydana gelen dalgalar zarar verdiği Kilimli Sahil Yolu, dalgalar tarafından bir kez daha yutuldu.

    O anlarda ise, işçilerin çalıştığı ve can güvenliklerinin olmadığı gördüldü.


    CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, ”Zonguldak Kilimli Sahil Yolu İnşaatı Cumhurbaşkanı’nın yapacağı açılış için hazırlanıyor. Yanlış yapım tekniğiyle denize sıfır ve aynı kotta yapılan yol, 4.kez dalgalara teslim olmasın diye işçilerin canı tehlikeye atılıyor! Ak Parti’nin bilimle, denizle, doğayla, imtihanı” dedi.

    CHP'li Yavuzyılmaz, Kilimli Sahil Yolu’nun yoğun yağış nedeniyle dördüncü kez çöktüğünü söyledi."


    Doğa o yolu size açtırmayacak!





  • 4.kez sular altında kalmış nazar çıkmamış anlaşılan2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️ Büyükbaş kesin şöyle dinazor filan2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️ 

  • İyi ki Karadenizi ''fedöcü'' ilan etmemişler...


    İşin geyiği bir yana ilerde bu yolu insanlar kullanacak.Düşünsenize özel aracınızla yolda seyir halindeyken bir bakacaksınız Karadeniz dalgaları yola girmiş sizin aracınızı denize doğru sürüklüyor.O zaman ne yapacaksınız?Yani akıl var mantık var doğayla baş edilmez.Doğayla baş edilecek yer var baş edilemeyecek yer var.Mesela işte geçen yıl Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanılan sel felaketi örnek olarak duruyor.Bu sel felaketinin nedeni dere yatağını daraltıp iskana açılmasından kaynaklanmıştı.Yani normalde yağmur yağdığında çayın genişleyeceği alana yerleşim yeri inşa ederseniz kabahat çayda mı olur yoksa bile isteye o yeri iskana açanlarda mı olur?


    Burada da benzer bir durum var.Doğru dürüst yol proje yapmadan denizin olması gerektiği yeri yalan yanlış doldurmuşlar üstüne asfalt dökmüşler adınada 'yol' demişler.Ama o deniz kabardığında kendisinden yarım yamalak kopartılan araziyi nasıl sular altında bıraktığını görüyoruz.Yani bu yol ancak günlük güneşlik bir havada,yağmurun olmadığı bir havada güvenle kullanılır.Yağmur ve fırtanın yaşandığı bir anda (ki Karadenizde bu sık sık görülür) o yoldan sağ salim geçmek tamamen şansa bağlı kalacaktır.


    Ama ne önemi var yarın o yolda trafik normal seyrinde akarken Karadeniz dalgaları taşıp araçları denize çektiğinde yine '' yola nazar değdi'' der üstüne bu nazarı kaldırmak için ''100 deve'' kurban ederler nazarı kaldırırlar olur biter...





  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    Amaç zaten halka hizmet değil ki, yandaşa rant yedirmek ve şov yapmaktan ibaret

  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    "Düşünsenize özel aracınızla yolda seyir halindeyken bir bakacaksınız Karadeniz dalgaları yola girmiş sizin aracınızı denize doğru sürüklüyor.O zaman ne yapacaksınız ?"


    kader


    fıtrat


    doğal afet


    cinler


    küresel ısınma


    nazar çıktı


    başımın gözümün sadakası olsun


    ceğabe


    gılışdar


    Rusya gelişmemizi istemediği için denizler üzerinden operasyon yapıyor


    başımızdakinin ne suçu var Allah ediyy



    ...gibi teselli paketlerinden biri seçilir. ilk şok atladıktan sonra, "araba denizden dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" 'dan hareketle önümüzdeki maçlara bakılacağız denilip yayan veya toplu taşıma ile eve dönülür.

    2002'den beri yapılamayan Zonguldak sahil yoluna nazar değdiği tespit edildi  kurban kesildi ✔️



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Ocak 2022; 13:29:5 >




  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Hemen cinci hocayı alıp dalga duasına çıksınlar. Belki dalgaları azalır. Olmadı +2 dalga koruma tılsımı için birbirlerini oklavayla dövsünler. Ama bunun için en az seviye 6 cinci hoca gerek. Gerekli skiller seviye 6'da açılıyor. Eğerki seviye 6 cinci hoca bulamadılar, o zaman bir porsiyon koko da alsınlar. Koko çekmek geçici olarak 1 seviye atlatıyormuş yani seviye 5 cinci hoca ve biraz koko da iş görür.


    Cinci hoca hiç yoksa o zaman tek çare akp sandığında şeytan çıkarmak. Şeytana basar gibi akp ye bassınlar oyları. Eğer temiz kalplilerse dalgalar azalır. Değillerse dalga boyu 2 katına çikabilir yani riskli bir uygulama. Yine de denemeye değer. Sandığa gitmeden once witcher şerbetinden içmeleri gerek. Sonra oy pusulasında şeytanı gorebilecekler. İşte o an şeytana basar gibi bassınlar oyu akp'ye. Bunun adı "çivi çiviyi söker büyüsü".




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ocak 2022; 13:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biznillah. Bizi ancak dualar kurtarır. Bu cehapelilerin ve nankörlerin nazarı değiyor hep yollarımıza. Elemtere fiş, kem gözlere şiş. Amin.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.