Şimdi Ara

2001 Golf Comfortline hakkındaki tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bel altı bir kaç yerde boya olduğu söylenen 2001 Golf Comfortline, 130. 000 22.000 TL isteniyor. WW' lar hakkında hiç bilgim yok. Bu fiyata alınır mı? Kronik sorunları var mı, ya da çok masraf çıkarır mı? Yalnız ricam, marka tartışması olmasın. Kredi çekip alacağım için görüşler çok önemli. Her türlü görüş için şimdiden teşekkürler.



  • Kapalı kutu. Çünkü araç 13 yaşında. Muhtemel yürütme masraflarını göze alabiliyorsanız ve araç temizse alınır. Ben de benzer bir paradoks yaşadım, sizin almayı düşündüğünüz gibi ben de eski ama sağlam bir araç aldım. (98 Astra). Bildiğim bir kronik sorunu yok, lpg ile kullanımda boğaz kelebeği sıkıntısı olabiliyordu. Ama aracı iyi inceletin, km düşürme olayı çok oluyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası 13 yaşındaki bir arabaya bu kadar para çok bunun yerine daha güncel yeni model araçlara bakmanızı tavsiye ederim bu paraya çok rahat B sınıfı yeni model araç bulabilirsniz grande punto olabilir 2007-08 model dizelini bulabilirsiniz yakıt olarakta rahat edersiniz golf tüplü bile olsa çok yakan bir araba
  • daha düşük kilometreli daha yüksek model yılı olan dizel b sınıfı bir araç düşünseniz daha iyi olur bence.

    13 yaşındaki bir araca 22 bin bağlamak akıl karı değil. lpg ile binecekseniz zırt pırt ayarı, bogaz kelebegi, bujisi, bobini, lpg kitinin beyni derken tadınız tuzunuz kacacak sanayi esnafıyla ahbap olacaksınız.

    benzinli binseniz ocagınıza incir ağacı dikecek.

    size tavsiyem

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-servis-mudurunden-cok-temiz-hatasiz-bakimli-punto-161466034/detay

    ilan temsilidir.




  • Öncelikle yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Büyük bir olasılıkla vazgeçeceğim. Araçta LPG de vardı ve ben yazmayı unuttum. Uzun yıllar LPG' li 92 model bir araç kullandığım için, gerçekten tüp olayından bıktım diyebilirim. Çünkü bir türlü ayar tutturamadılar. Hiç düşünmesem de sanırım dizel daha üst model araçlara bakacağım. Herkese teşekkürler.
  • rutan kullanıcısına yanıt
    aynı durumu bende 2 yıl önce araç alırken yaşamıştım. 200.000 km de 98 model astra g aldım hala kullanıyorum şuan 263.000 km oldu.
    Km si ne olursa olsun alacağınız aracın öncelikle bakımlı olması çok önemli. 63.000 km boyunca rutin bakımlar hariç, erg valfi ön amortisor takımı, ön tekerlek bilyası, şarz ve marş dinamosu tamiri, ve arka fren kampanalarını değiştirdim. 16 yaşındaki bir araç için masraf yapmadım sayılır.

    Aldığım kişi lpg yi 150.000 km de taktığını söyledi ben aldığımdan beri sadece her yağ değişiminde gaz filtresinide değiştiriyorum başka masrafım yok lpg ye.

    Golflerde lpg de kronik sorun olarak boğaz kelebeği sıkıntı çıkartabiliyor temizlenince sorun gideriliyor. Benim araçtada erg filtresi tıkanabiliyor. 6 ayda bir temizletirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.