Şimdi Ara

2001 Civic immobilizer problemi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam...

    2001 model 1.4 Civic aracım var. Yaklaşık 4 yıldır problemsiz kullandığım araç geçen hafta aniden çalışmamaya başladı. Aracı kontrol eden oto elektrikçi immobilizer ünitesinde bir temassızlık buldu ve onardı. 2-3 gün sonra aynı arıza tekrarlandı. Aynı oto elektrikçi problemin resimde görülen parçada olduğunu ve büyük ihtimalle değişmesi gerektiğini söyledi.

     2001 Civic immobilizer problemi.


    Bilen arkadaşlardan ricam, bu parça nedir? Yan sanayi ya da çıkma olarak bulabilir miyim? Bu parçanın immobilizer kodu ile direkt ilgisi var mıdır?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • iptal ettir imbo yu :) en guzeli..
  • Anladığım kadarı ile bu, anahtarın içinde bulunan cam tüpten aldığı kodlu sinyali onaylayıp motoru çalıştırtan parça. Anahtarın içindeki bu tüpü çıkarıp, bu kutunun ondan gelecek sinyali alamayacağı bir mesafeye koyduktan sonra anahtarı kontağa takıp arabayı çalıştırmaya çalışırsan marş basar ama motor asla çalışmaz.

    Çıkmasını ara istersen çıkmacılardan, bulursan al. Bulamazsan mecbur yenisini alıp taktıracaksın. Bu parça değiştirildiği zaman anahtarı da tekrar kodlamak gerekir ki, doğru sinyali göndersin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.