Şimdi Ara

2000 TL CİVARI BÜTÇEYE TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar sayın arkadaşlar :D

    Şu sıralar hem spor hem biraz temiz hava alabilmek için bisiklet almak istiyorum.
    Önceliğim dağ bisikleti almak ama yol gidip şehirler arasıda gidebilmek için beni çok yormayacak hem yol hem araziye el verişli bir bisiklet almak istiyorum. Nakit param bulunmadığı ve afyon gibi bir şehirde çok fazla 2. el alternatifim bulunmadığı için 2000 lira civarlarında carraro alıp taksitle ödemek var aklımda. Siteye girdim ama fiyatlar arasındaki farkları pek anlamlandıramıyorum işin ehli olmadığım için.

    Bana f/p olarak tavsiye vermenizi ve yol göstermenizi istiyorum. Ezbere bisiklet alıp pişman olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun boy 190 bacak 90.



  • yol yapacagim diyorsaniz kesinlikle dag bisikleti almayin sizin boyunuza en az 57-60 kadro arasi lazim. bana kalirsa triban 520, 540 serisi ikinci el kovalayin haftasonu gidip alirsiniz otobuslerde getirme imkanida oluyor. kurlardan dolayi para etmeyen bisikletlere 4-5 bin istemeye basladilar biraz birikim yapip almanizi tavsiye ederim.
  • Kardeşime Mosso Legarda aldık, gayet memnunuz. Kilitlenebilir maşası sayesinde amortisörü hem araziye göre hem de asfalta göre ayarlayabiliyoruz. 2 aydır düzenli olarak kullanıyor bir sorun yaşamadık henüz, vites geçişleri vs. stabil durumda. Fiyatı da ideal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.