Şimdi Ara

200.000 Tl'ye Kadar Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Araç almayı düşünüyorum fakat piyasa malumunuz insan ne yapacağını bilemiyor. Sizlerden tavsiye istiyorum. Aklımda olan bazı modeller var, sizlerden de tavsiyeler almak istiyorum belki kullanıcıları ilk ağızdan bilgi verebilirler.

    1- Chevrolet Cruze 1.6 124 Bg 2012 veya 2013 model Sport Plus paket

    2- Renault Megane 3 1.4T veya 1.6 Benzin

    3- Hyundai İ20 (2014 ve üstü) 1.2 Mpi Style

    4- Citroen C4(2014 ve üstü) benzin veya dizel

    5- Citroen C-Elysse benzin veya dizel.


    Aklımdakiler genel olarak bunlar. Aslında Egeayı da beğeniyorum ama Easy paket almak istemediğimden ve urban paketlerin de bütçemi aşmasından dolayı yeltenemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tercih senin ama fiyatları aşağı yukarı aynı olan c-elyssee yerine Peugeot 301 düşünebilirsiniz. Ben bir dönem ikisi arasında kalmıştım uzun süre araştırdim kullananlara filan danıştım 301 daha cazip geldi fakat Auris aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında kullanırken en çok haz alacağın araba kıl payıyla megane 4. c-elysse çok kötü. Araçta var olan her şey ucuz olsun diye yapılmış.

    c4 bir kaç hafta ofiste kullandım otomatik ve dolu paketiydi ben çok beğendim segmentin de gerçekten kullanması güzel bir arabaydı. i20 2018 ile 2 3 kere şehir dışı yaptım b sınıfı ve size b sınıfı bir arabanın verebileceklerini veriyor her işini görüyor park etmesi çok kolay. megane 4 turbolu tercih ederseniz bu paraya biçilmiş kaftan bence.

  • Cruze kullanıcısı olarak tavsiye ederim aracı, ancak kullanım tarzınız ve istekleriniz önemli bu konuda. Mesela bastım mı uçayım kaçayım diyorsanız asla bulaşmayın. Lpg'li alırsanız eğer güzel bir ustada afr ayarı yaptırın mutlaka çekiş ciddi anlamda farkediyor.. Ancak normal kullanımda uzun yolda veya şehir içinde asla sizi üzecek bir araç değildir. Model yılına göre gayet donanımlı bir araçtır. Gayet güvenli ve oturaklı bir araçtır. Tek eksisi yakıtı bir tık fazla. Uzun yolda 100-110 civarı giderseniz sabit çokta müsrif değildir ancak daha yüksek hızlarda biraz fazla yakıyor. Sport plus paketlerini ve temizini bu fiyat aralığında bulabileceğinizi pek düşünmüyorum. Ben WTCC Edition Plus kullanıyorum hem görünüş hem donanım hem de motor olarak beklentilerimi karşılıyor. Sport Plus alamazsanız diğer modellerin Plus paketlisini alın mutlaka. Araç hakkında sormak isteğiniz başka bir şey olursa yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • En genç ve en düşük km hangisini bulabiliyorsanız onu alın.

  • 2008 - 2009 corolla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağlamlık, görünüş, donanım olarak bu fiyata Cruze öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravaman kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum, araçlar çok fazla el değiştirdiği için bir çok aracın ağır bakımlarının ihmal edildiğini görüyoruz.

    En yeni ve düşük km de ki aracı değerlendirirse konu sahibi arkadaş en azından belirli bir süre masraflardan kaçınabilir.

  • yeni bir model olduğu için i20 daha cazip geldi bana, 2. sırada da Megane alınır. Diğerleri de güzel araçlar elbette ama öne çıkan bu ikisi benim gözümde.





  • citroen c4 dizel bu fiyatlara bulabilirseniz.

  • ınscrıb kullanıcısına yanıt

    Bu araçlar içinde gönlüm C4 diyor ama yarın bir gün satayım deseniz piyasası baya yavaştır.

    İkinci olarak i20 derim daha yeni sıkıntısız bir motor, biraz güçsüz sadece kullanacağınız yere göre değerlendirmek gerek.

    Son olarak Megane 1.6 tercih ederdim.


    200bin bütçeyle yanlış anlamazsanız eğer ekonomi odaklı bir araç alacaksınız sanırım, bu seçeneklerde en az sorun çıkaracak araçlar atmosferik benzinli araçlar olacaktır, bence sizin ilacınız i20.

    Cruze en mantıklı araç olarak görülebilir ama lpg uyumu konusunda sıkıntılı bir araç işini iyi yapan bir usta bulamazsanız uğraşıp durursunuz o yüzden es geçtim.

  • BenjaminGreen kullanıcısına yanıt

    Evet daha çok ekonomi odaklı bir araç istiyorum. Teşekkür ederim değerlendirmeniz için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata ağır hasarlı C4 olur. O bile olmaz hatta. B segmentine bakın bence.

  • Barracud@ kullanıcısına yanıt

    Eskiden seagate barracuda hardiskim vardi 7200 rpm 160 gb efsaneydi o zamanlar pentium 4 islemcimle saglam bir hdd idi.


    Neyse ben ne diyecektim megane 3 1.4t alinir. Fransiz uretimi çok kaliteli bir arac lpg ye tam uyumlu 6 ileri manuel sanzimani bagimsiz suspansiyonuyla memnun kalirsin. Digerlerine bakma bile piyasasida saglamdir peynir ekmek gibi gider meganelarin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Bilmem mi. Zamanında monochrome ekranla, windows 3.0, 286 işlemcili makine kullanmışlığımız da var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.