Şimdi Ara

2 split tek dış ünite tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • salonum 25m2 şuan ısısan highlife'ın 12000btu luk versiyonu var odada 2 kişiyken sorun yok yalnız 4-6 kişi falan oldumu yeterli gelmiyor.. BEnim kızın odasınada klima almaya karar verince odalar yanyana olduğundan tek üniteli bir şey alıp salonunkini de mi değiştirsek diye düşündüm. kızın odası 12m2 ve 7000btu bile yeter görüşündeyim .

    gidip bir 7000lik beko kızın odasına alıp kurtılıyım mı yoksa.. 2 li tek dış üniteli sisteme mi geçiyim ve hangi marka-modeli önerirsiniz?



  • Bende şu aralar sizinle aynı dertten muzdarip sayılırım salon ve yatak odası için bizim salon 30 m2 yatak odasıda 14-16 m2 arası birşey yanlız evde tam ısı yalıtımı var camlarda çiftcam. Ben Sharp ın inverter bir modelini buldum işin açıkçası çokta hoşuma gitti 12+9 luk iç ünite dış ünite toplamı 3500 civarı birşey yapıyor ama bilen birilerine danışmak lazım.
  • 12lik dediğim gibi sorun oluyor almışken 15k dan aşaığı düşmicem bu kez. küçük odayada 7k lık kesinlikle yeter zaten sıcak kırılsın yeter..

    eski yorumlarda hep tek üniteli yerine ayrı alın demişler ama şu zaman için değişen birşey varmı merak ediyorum..
  • multi hakkında yorum yapan yok... Peki beko olayına yorum var mı? Çocuk odasına konacak sonuçta hava temizle dışardan hava alma falan gibi ek ne özellik aramak lazım klima tavsiyyesi lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.