Şimdi Ara

%2 oy alıyor ne olacak diyenler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette yaklaşık son bir haftadır muharrem İnce %2 oy alıyorsa size ne oluyor, bırakın bizi diyen MP destekçilerini görüyorum.



    Bakın bu tekrarlanan 2019 İstanbul seçimlerinin ilk tur sonuçları.

    %2 oy alıyor ne olacak diyenler.

    %00.35 oyla istanbulu imamoğlu kazandı, akp ağladı, hiçbir kanıtları olmadan HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞSA BİLE KESİNLİKE BİR ŞEYLER OLDU denilerek hukuksuz bir şekilde seçimi tekrarladılar. Sizce akp istanbulu aynı oy farklıyla kazansaydı seçimleri tekrarlar mıydı?


    Şimdi size soruyorum, cumhurbaşkanlığı gibi çok önemli bir seçimin ilk turunda, kemal kılıçdaroğlunun %50.00 ila %51.00 arasında bir oy alması durumunda tayyip ve tayfası ne yapar? kabul ederler mi sonuçları? haydi bizi yargılamaya bu geceden başlayın mı derler? peki seçimi %52 ila %53 arasında veya daha büyük bir farkla kazanırsa? Aklınızı başınıza toplayın.


    RTE'nin herhangi bir koşulda bu ülkede oyunun %40'ın haydi diyelim %38'in altına inmeyeceğini tahmin edebiliyoruz hepimiz. Aynı şekilde 6'lı masa + HDP'nin oylarıyla KK'nin de ennn kötü %40 aldığını düşünelim. Bu iki adayın da aynı anda alacakları en düşük oy durumlarında Muharrem İnce'nin alabileceği maksimum oy oranı %22, (sinan oğan'ın %0 oy aldığı hesaplandı) ve ikinci turda Tayyip ve KK kaldı, o iki haftalık sürede bunların ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum, ulan en iyi ihtimalle silahlandırdıkları bekçileri ve yanlarına aldıkları hizbullahçıları devreye sokup iç savaş bile çıkartırlar. Saçma ve boş hayallerin peşinden koşmayın, inadınızı bırakın ilk turda farkla bitirmemiz lazım bu işi. Muharrem ince'nin ikinci tura kalması matematiksel olarak %0.




  • Anlatamazsın ki bunlara çünkü Muharrem İnceye oy vereceklerin neredeyse tamamı ilk defa oy kullanacak z kuşağından oluşuyor. Bu çocukların seçim geçmişi olmadığı için olaya duygusal bakıyorlar. Ben de yaklaşık iki haftadır olayın mantıksal tarafını anlatmaya çalışıyorum ancak bir türlü anlamıyorlar. Bir de aylarca övdüm bu kuşağı iktidarı şöyle bitirecekler böyle bitirecekler diye. Vallahi pişman ettiler keşke övmeseymişim. Aşırı duygusallar böyle seçim kazanılamaz.

  • sonucu belli seçim için yıllardır boş yere yazdırıp duruyorsunuz

    bu halk erdoğan ı bırakmaz

    ha bir mucize oldu....geçmişi bilmeyen çok

    o zaman kaçın.. bu hdp seviciler ülkeyi öyle bir yere sürükler ki her gün biz ne yaptık diye uyanırsınız

    trilyonlarca lira uçar gider her yer karışır teröristler bayram yapar hırsızlar parti verir.

    adımız gibi biliyoruz çünkü gördük

    gözler yalan söylemez ya

    gözlerine bakın bu adamların türkiyenin geleceğini orada görürsünüz

    ya kral oluruz ya köle

    seçin.

    burada çoluk çocuğu hdp nin elini sıkanlarda hayır olduğuna inandırın bakalım becerebilirseniz

    onlar da akıllandılar çok geç.

    tarih okuyun tarih

    amerika nın planı belli içteki düşmanların planı belli

    huzur kıymetli

    büyüyoruz daha ne

    biz yüz yıllık cumhuriyeti yıkacağız diyecekler siz de yiyeceksiniz he mi

    bu halk adamı yer kıymığınız bile kalmaz

    o kadar kolay değil o


    işlerinde güçlerinde olduklarına bakmayın siz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Mart 2023; 3:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %2 oy alıyor ne olacak diyenler.


    %2 oy alıyor ne olacak diyenler.
  • bu halk eski chp zihniyetli kişilere ölse de oy vermez yani muharrem inceye asla oy vermezler fakat Kılıçdaroğluna oy verirler çünkü Kılıçdaroğlu değişti gelişti ve hala değişip gelişmeye devam ediyor

  • Elma kullanıcısına yanıt

    Ben de ilk defa oy kullanacağım z kuşağındanım ve ilk turda Kılıçdaroğluna vereceğim Kılıçdaroğlu inceye rağmen ilk turda kazanacak. Eğer olurda kazanamazsa 2. turda artık akp erdoğan bombalar patlarken bir sürü şehit olurken bir sürü vatandaşımız ölürken seçime gireceğiz. Halk korkmamalı ve ne yaşanırsa yaşansın ülkemize atom bombası atılsa bile inatla erdoğana oy vermeyi reddetmesi gerekiyor. Bu son seçim bir daha seçim olmayacak...

  • Yalnız şöyle bir şey var. Mesela Saadet partisi %1,21 oy almış. Eğer saadet partisi aday çıkarmayıp CHP'yi destekleseydi Saadet'in oylarının hepsi CHP'ye gitmezdi bence AKP'ye giderdi. Benzer şekilde Muharrem İnce'de CHP'den değil AKP'den oy aldığını iddia ediyor. Yani ona göre tam tersi bir etki olacak. Ne kadar doğru tartışılır tabi.

  • meola147of kullanıcısına yanıt

    AYNEN. Kemal egosu olmayan biri . şimdi şöyle düşünün Muharrem İnce CHP genel başkanı olsaydı 6 benzemez partiyi bir masa etrafında birleştirebilir miydi?

    hadi onu geçtik kendisiyle genel başkanlık yarışına girmiş,sonra o kişi partiden ayrılıp yeni parti kurmuş ve akp nin bile söylemediği en ağır sözleri CHP ve kendisi için söyleyen birisine , CHP genel başkanı olan Muharrem İnce o kişinin ayağına gider miydi? Muharrem İnce gibi kavgacı biri asla bunu yapmazdı.


    Kemal bey ne diyor Halil İbrahim sofrasına davet ediyor burda herkese yer var diyor. birleşe birleşe hep birlikte kazanacağız diyor.

    Muharrem İnce ise Köroğlu gibi vuruşa vuruşa kazanacağım diyor. yani Kemal beyin tam tersini söylüyor, kavga ederek kazanacağını düşünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 31 Mart 2023; 11:31:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.