Şimdi Ara

2 MART'TAN BERİ İNTERNET/TELEFON YOK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul/Beykoz da ikamet ediyoruz 15 yıldır Telekom müşterisiyiz sevmesekte beğenmesekte el mecbur kullanıyoruz. 2 mart günü bölgede nasıl olduysa 400 abonelik bakır telefon kablosunu yer altından çalmışlar. O günden beri aramadığım müşteri hizmetleri gitmediğim Türk Telekom santrali kalmadı. 16. Gün bugün ancak fiber kablo çekicez ayağına hala çalışmaya başlamadılar. Üstüne üstlük bu ay ki faturam kesilecek internet geldikten sonra BİLDİRMEM durumunda kullanamadığım günler adına ödediğim tutarı iade etmeleri mümkünmüş. Şaka gibi santraldeki görevliler yatıyor dalga geçer gibi 2-3 hafta daha sürer diyorlar. Yemin ederim en sonunda gidip bir Türk Telekom binasını kundaklıycam olan bana olacak. Mobil faturam bu alçaklar yüzünden oldu 200tl. Kullanmak zorundayım üni öğrencisiyim ödevim var projem var. Okuldan hergün geç çıkıyorum interneti kullanmak adına. Bu ne rezillik ya 2017 yılındayız anasını satiyim kabloyu çaldırıyorsun ama bir kablo çekmeye 16 gündür başlamadın Allah kahretsin her ödediğim kuruş haram olsun. 8mbit akksız paket kullanıyoruz alternatif yok başka bölgede 150küsür tl ıvırı zıvırıyla fatura ödüyoruz her ay ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • burda bunu yazman bir şey değiştirecek mi? hayır. sikayetvar.com'dan şikayet yaz. birde twitterdan yaz belki ilgilenirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnotevenhere -- 18 Mart 2017; 12:44:53 >
  • Imnotevenhere I kullanıcısına yanıt
    Şikayet varda daha önce olumsuz tecrümlerim oldu twitterdan ulaştım ama nafile. Buradan bana bir sonuç çıkmasını beklemiyorum ahlaksızlıklarını ifşa etmek için yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de isyerimiz Beykoz Cavusbasinda ve ayni sorunu biz de yasiyoruz. Telefon yok ve olmadigi icin superonline internet de yok. Bizim bolgede adsl oldugu icin mecbur telefon hatti uzerinden internet olmak zorunda.

    Telefonla aradiklarinin olaydan haberi bile yok. Bayiye gidip olayi ogreniyorsun ama onlarin da bilgisi yok. Klasik Turk Telekom... umursayan yok.

    Bu arada bu kablo calma olayi gecen sene de oldu. Uydunet veya fiber bir alternatif olsa hemen degisecektim ama maalesef alternatif yok gibi.
  • stranger32 S kullanıcısına yanıt
    Neresi hocam iş yeriniz? Bende burada oturuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çavuşbaşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefon hatti geldi mi nedir sendeki son durum?
  • stranger32 S kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam sordum santrale fiber kablo çekildi genel müdürlük gelip sonlandırma yapacak dediler. 3 gündür falan son durum bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik türk telekom vakaları işte. aslında suçlu taşeron firmalar. ağır çalışıyorlar
  • Ben de BİMER'e şikayet ettim onlar da BTK'ya havale etmişler ama birşey çıkmadı. Tekel olduğu zaman böyle oluyor. Adam biliyor ki telefonu başka yerden alamaz kimse... interneti de başka yerden alsan bile telefonu onlardan almak zorundasın. Allah hayatları boyunca benzer muameleyle onların da karşılaşmasını nasip etsin.
  • Bu telekom kadar halka zulm eden bir başka kurum daha bulamazson bunların eline düşeceğine cezaevine dus daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.