Şimdi Ara

2. JANDARMA KOMANDO TUGAYI KOMUTANLIĞI - BORNOVA/İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar benim 16.02.2019 tarih sevk olarak bedellim buraya çıktı. Eğer daha önce burada yapan yada benim gibi yapacak olan varsa bu başlık altına birbirimize yardımcı olabilir diye düşündüm. Herkese iyi forumlar.



  • selamlar hocam, bende eylül ayında orda bedelli yapıcam. Deneyimlerinden bahseder misin nasıl geçti?
  • Aynen hocam bu cuma bitti. Şöyle söyleyeyim çok şanslısın kiminle konuşsam hep kötü askerlik yaptıklarını söylüyorlar ama burası bence çok iyi bir yer. Tuvaletler yeni ve temiz. Duşlarda aynı şekilde günün çoğu saati sıcak su var. Gazinoda Lig Tv, masa tenisi,bilardo ve langırt var. Her hafta et veya tavuk döner var kantinde ayrıca kendi fırını var pide ve lahmacun yapılıyor. Tost , poğaça ve simit çeşitleri var. Komutanlarımız çok iyi niyetli insanlardı spor yaptırmadılar ve yaştan ötürü çok seviyeli düzgün davrandılar. Kime anlatsam yaptığım askerliği şaşırıyor. O yüzden çok şanslı olduğunu bilmeni isterim. Tabi ki bütün komutanlar iyi değil ama hemen hemen çoğu iyidir. Neredeyse oradaki uzun ve kısa dönem erler hariç hepsi savaş görmüş insanlar haliyle saygı ve ilgi bekliyor saygı ve ilgi gösterirsen çok kolay ve çilesiz bir askerlik yaparsın. Bizim Komutanımız çok iyiydi sağolsun tekrardan. Şimdiden hayırlı tezkereler. Dediğim gibi en rahat askerliklerden biri bekliyor seni çok kafaya takılacak ve problem olarak görülecek bir şey yok kısacası.




  • yigitavsar kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler hocam. Birkaç sorum olucaktı onları da cevaplarsan sevinirim. Koğuşlar kaç kişilikti? Birde akıllı telefon veya kendi özel hattını sokabilmişmiydin?
  • Özel hattını sokabilirsin ama akıllı telefon sokmak biraz sıkıntı farklı yollara başvurman lazım o da görüş için gelen biri getirir ve içeri girerken üstün aranmazsa sokabilirsin ama bence gereksiz bir risk kısa süreli askerlik için.
    Bizim katta 150 bedelli kalıyordu. 10 - 15 - 20 - 25 ve 40 kişilik bölümler vardı şansıma 20 kişilik yerde kalmıştım. Yazın güzel pencere açık olacağı için içerisi havadar olur fakat kışın havasız ve sağlıksız oluyor.
  • yigitavsar kullanıcısına yanıt
    yardımın için teşekkürler hocam sağolasın
  • Asma kilit botların için lazım olur sadece ama zaten kısa dönemde öyle bot çalma olayı olmuyor dolap kitlemek yasak.
    Akıllı telefonu emanete bırakabiliyorsunuz burada.
    İçeride nakit para kabul edilmiyor. Sadece banka kartı veya kredi kartı.
    Saç traşı 3 numara sabitti bizim orda yanlar kısa üst uzun hayalleriyle gitmeyin ki orada günde 20 kişinin traş olduğu makinaya kalmayın. Benden tavsiye kısacık yapıp gidin yalnız dazlak veya dazlağa yakın yapmayın.
    İçeride her türlü kıyafet,traş ürünleri,spor kıyafeti, hediyelik vs vs için bir mağaza tarzında birşey var ve ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.