Şimdi Ara

2 interneti birleştirme (uzman yardımına ihtiyacım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, 2 internet hattım 2 modem ve tp480+ load balancer bulunuyor. Bağlantıları yaptım tek internet gibi çalışıyor, fakat obs isimli programdan tek ip üzerinden çıkış aldığı için yine tek hat üzerinden upload yapıyor(twitch), dolayısıyla kurulan sistem işlevsiz oluyor. Bu duruma çözüm götürebilecek önerilere ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz? 2 interneti birleştirme (uzman yardımına ihtiyacım var)2 interneti birleştirme (uzman yardımına ihtiyacım var)







  • Selamlar ;

    http://www.viprinetturkiye.com/

    Isteğinizi sadece yukarıdakı teknoloji karşılayacaktır hatları bonding yapıyorlar. 2 hattınızla merkeze ssl vpn kurarak merkezde hatları birleştirip tek ip den çıkış yaptırıyorlar. Ev kullanıcısı iseniz oldukça pahalı bir çözüm altyapısı müsait olmayan ve upload ihtiyacı olan birkaç müşterimizde gayet başarılı bir şekilde çalışmakta.
  • cevabınınz ve ilginiz için teşekkür ederim, ev kullanıcısıyım elimdekilerle yada turknet ile bir çözüme gitmek zorundayım malesef yine de araştırıp bilgi alacağım çok teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kxxxl

    cevabınınz ve ilginiz için teşekkür ederim, ev kullanıcısıyım elimdekilerle yada turknet ile bir çözüme gitmek zorundayım malesef yine de araştırıp bilgi alacağım çok teşekkürler

    Merhaba son durumunuz nedir acaba bir çözüm bulabildiniz mi ?
  • Hocam Merhaba,

    Yanılmıyorsam PfSense üzerinde böyle bir teknoloji vardı, PfSense üzerinden yapabilir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MyZor

    Hocam Merhaba,

    Yanılmıyorsam PfSense üzerinde böyle bir teknoloji vardı, PfSense üzerinden yapabilir mi acaba?


    Selamlar @myzor

    Pfsense de load balance yapıyor ancak nihayetınde iki farklı isp ( veya aynı ) ve nihayetinde 2 farklı public ip ile yapıyor, yukarıda linkini verdiğim firma localine bir cihaz getiriyor wan hatlarını bu cihaza bağlayıp o hatlar ile merkeze koyduğu cihaza vpn yapıyor ve bu iki vpn hattını bonding yaparak merkez üzerinden tek bir interface gibi ve tek bir ( local de kullanılan public iplerden farklı ) public ip ile internete erişmesini sağlıyor. Pfsense ile tam olarak bunu yapmak mümkün değil firma hatları isp gibi kendi bünyesinde sonlandırıyor çünkü , bir proje için görüşmüştük ucuz bir çözüm de değil cihaz maliyetleri , ayrıca internet kullanımı için de bir maliyet vardı.




  • Anladım hocam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.