Şimdi Ara

2 güne yenisini bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce ölüyorum bitiyorum diyen birisi nasıl oluyor da ayrıldıktan sonra başka birisiyle konuşmaya başlayabiliyor? Nasıl midesi kaldırıyor bunu? Kızlara suç atıyorlar genelde ama erkekler ayrıldıktan sonra sanki hiç sevmemişler gibi başkasıyla konuşmaya başlıyorlar. Bir otur dinlen ya kızlar kaçmıyor.




  • Cahillik mutluluktur ya 3 yılık sevgilinin ayrılır ayrılmaz başkasını bulduğunu görmemek en iyisiymiş. Twitterda önüne yürüdüğünü bilmemek en iyisiymiş.

  • Yalan söylemiştir. Ölmüyor, bitmiyorken ölüyorum, bitiyorum demiştir. Görünen köy kılavuz istemez, öyle değil mi?
    Muhtemelen aldatıyordu. Ayrılır ayrılmaz başkasıyla olması da henüz ayrılmadan önce başkasıyla konuştuğunu gösteriyor. Yani burdaki kadın, aldatılmış. Nedeni yok, nedeni şerefsizlik; bu kadın erkek mevzusu da değil. Karakter, şahsiyet sorunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt

    Sorun erkek mevzusu. Erkeklerin ilişkiye önem vermemesi karşısındaki kadına önem vermemesi. Biri gider biri gelir diye bakıyorlar. Ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasını bulmayan erkek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-457D3B66B

    Sorun erkek mevzusu. Erkeklerin ilişkiye önem vermemesi karşısındaki kadına önem vermemesi. Biri gider biri gelir diye bakıyorlar. Ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasını bulmayan erkek yok.

    Yoksa yok; kadınlar da hayatlarındaki erkekleri kendilerinden soğutmayacaklar o zaman! Aylarca adamı canından bezdirip gereksiz tripler atıp canına okuduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmasını beklemek en hafif tabirle salaklıktır.

    Öyle genellemeye böyle cevap.

  • trustem.111 kullanıcısına yanıt

    HAHAHAHAHAHAHHA ERKEKLER KADINLARDAN DAHA ÇOK TRİP ATIYOR

  • Kısmen katılıyorum ama genelleme yapmayalım. Sadece erkeklere has bir durum değil bahsettiğin konu.
  • Of aldatıldım ilte sinirliyim

  • Benimde başıma gelmişti ama kısa süren bir ilişki olduğu için çok fazla etkilenmemiştim. Zamana bırakmanı ve bir süre sonra yani kendini toparladığını düşündüğün zaman başka bir ilişkiye başlamanı tavsiye edebilirim. Bu durumun etkisinde kalıp üzerine yapışmasına bu kişinin hayatını karartmasına müsade etme. Sadece senin için değil herkes için geçerli kimse buna müsade etmesin. Herkesin önceliği kendisi olsun. 😉
  • Ask sevgi tamamen hormonel temellidir.hormon kimi gosterirse ona gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hormoblarım hala onu isyiyor napcam

  • Benim nerdeyse 6 senelik bir ilişkiydi ne yqpayım yani öldüreeyim mi kendimi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-457D3B66B -- 19 Ocak 2021; 17:57:17 >
  • Yazdıklarımdan bu anlamı nasıl çıkardın?
  • Anlam çıkaramayacak jadar üzgünüm şuan

  • Sanırım kendimizi bulunmaz hint kumaşı zannediyoruz. Biri gider biri gelir. Esas sorunlu insanlar tek bir kişiyi takıntı haline getirenlerdir. Piyasa canlı ve akıyor. Alternatif çok. Kızdan bol ne var? Hadi diyelim adam bu işlerden hiç anlamıyor ve sevgili yapamıyor. Benim yaşadığım ülkede(hollanda) en kral kızın geceliği 50 euro yahu, o kadar da güzel kızlar ki. Erkekler için dünyanın heryerinde imkanlar geniştir. Kadın tribi yiyen, bir kadına takılıp kalan, sürekli kadınları avutan, kadınların derdini dinleye dinleye dert manyağı olan, kadınlardan çile çeken, kadınlara ömrünü ve kalbini veren erkekler benim gözümde aptaldır.

    Özetle; konunun kahramanı olan arkadaş en güzelini yapmış. Ayrıca bir erkeğin doğasında vardır farklı gülleri koklama isteği. Bir kadının benzer isteğinden de çok daha güçlüdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 20 Ocak 2021; 11:47:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından seninki evlenmiyor kardeşim üzülme. Benim eski sevgilim bana asla evlenmeyi düşünmediğini söyleyip ayrıldıktan sonra evlilik yoluna girmiş:D

  • olm normal bi insan olmak nası bi duygu lan acaba, milletin sevgilisi falan oluyo ayrılıp üzülüyolar, degisik bi his olmalı :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

    Sanırım kendimizi bulunmaz hint kumaşı zannediyoruz. Biri gider biri gelir. Esas sorunlu insanlar tek bir kişiyi takıntı haline getirenlerdir. Piyasa canlı ve akıyor. Alternatif çok. Kızdan bol ne var? Hadi diyelim adam bu işlerden hiç anlamıyor ve sevgili yapamıyor. Benim yaşadığım ülkede(hollanda) en kral kızın geceliği 50 euro yahu, o kadar da güzel kızlar ki. Erkekler için dünyanın heryerinde imkanlar geniştir. Kadın tribi yiyen, bir kadına takılıp kalan, sürekli kadınları avutan, kadınların derdini dinleye dinleye dert manyağı olan, kadınlardan çile çeken, kadınlara ömrünü ve kalbini veren erkekler benim gözümde aptaldır.

    Özetle; konunun kahramanı olan arkadaş en güzelini yapmış. Ayrıca bir erkeğin doğasında vardır farklı gülleri koklama isteği. Bir kadının benzer isteğinden de çok daha güçlüdür.

    Bende bunu anlamıyorum dostum neden bu çileyi çekiyolar etraf kadın dolu yahu.


    Dert dinleyip yara bandı olmayın arkadaşlar yok kız benden sonra evlendi faln evlensin yahu evlensenizde başka kadınları tanıma isteği cidden erkeğin fıtratında var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bulduğu kişiyle uzun bir ilişkisi olmayacağına emin olabilirsin. Daha bugün bir arkadaşımla konuştum. Uzun ilişkisi bittikten kısa bir süre sonra yeni birisiyle tanışmıştı. Ve o kadar mutlulardı o kadar uyumlulardı ki herkes evlenmelerini bekliyordu. Ayrılmışlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-031C13015 -- 24 Ocak 2021; 22:18:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.