Şimdi Ara

2. El arac alip satmak icin uygun zaman mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,
    2015 model ford tourneo courier aracim var, is kurmak icin satip 20.000₺ civari bir arac alacagim, kalanini da sermaye olarak kullanacagim. Lakin gelin gorun ki bundan 6-7 ay önce 22.000 civari epey model bulabilirken simdi fiyatlar artmis gibi geldi. Ama soyle de bir konu var tourneonun da fiyati artmistir diye dusunuyorum.
    Yani demem o ki bu ötv muhabbetleri filan derken su sureclerde arac alip satmak mantikli midir? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
    Piyasalar da kötü zaten kara kara ne yapacagimi dusunmekteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence 2017 yılını bekleyin veya aracınızı satıp bu ay içinde araç bulup alabilirim derseniz satın. işin ilginci ne sizin baktığınız fiyat bandındaki araçlara ötv vuruyor ne de şuan kullandığınız ticari araca. komedi ülkeyiz
  • Şu gidişat alım ve satım yönünden çok kişisel yaklaşılabilecek bir dönem , cebinde parası olana şans olmayana tam tersi, şimdi bu gerçekler önümüzdeyken net bir yorum yapmak zor.
  • Bende iste ne yapacagimi bilmiyorum. Arac bakiyorum o fiyat bandinda soylediginiz gibi cok az secenek var. Bir de 2015 modelden dusuk modele dusmek epey zor olacak. Ama gelin gorun ki risk alip dukkan acmak zorundayim bu sartlarda. Ocak ayini bekleyelim bakalim neler olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.