Şimdi Ara

2 Bay Antalya otel önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2 bay, eğlenceli 2 kişi 14-19 temmuz arası maks 11500 tl civarı otel arıyoruz önerileriniz varsa şimdiden teşekkürler.




  • Otellerin çoğu tek veya 2 bay kabul etmiyorlar. Açikcasi bende gittiğim otelde istemem. İyi araştirmaniz lazim. Acentelere sorun onlar yardimci olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otellerin istisnasız hepsinde tek veya grup bay kabul ediliyor , ama bu otelin farklı fiyat uygulamasıyla olur , ama tanıdık vasıtasıyla olur ama bu otelin müsaitlik durumuna göre olur ama başka bir şekilde olur , sonuç olarak oluyor.Sizin gideceğiniz tarih kalabalık sezon olduğu için daha zor olabilir , fiyat farkı ile tek bay satış yapan otelleri tercih ederseniz daha rahat olur , acentalar yönlendirecektir en doğru şekilde.

  • Ben geçen hafta kaldığım otele sormuştum, kabul edilmediğini söylediler. Yabancıları kabul ediyorlardı yalnizca. 2 yil once antalyada sordugum bir otelde tek bay kabul etmediklerini soylemişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum siz hangi boktan otellere gidiyorsunuz da tek ya da iki bay kabul etmiyor? İki bay olunca n'oluyor? İçip, zıvanadan çıkıp, sağı solu dağıtacağınızı mı düşünüyorlar? Ya da eşcinsel olduğunuzu mu? Peki tek bay olsanız otele escort mu getireceğinizi düşünüyorlar? Getirseniz n'olacak? Odada kimin kiminle, ne yaptığı kimi ilgilendirir? Amk böyle başlıklar açıyorsunuz. Hayatımda onlarca kere otellerde tek konakladım, tatil de yaptım. Bir allahın kulu çıkıp tek erkeğe oda vermiyoruz demedi. Hiç mi merak etmediniz neden tek ya da iki bay olarak oda vermediklerini?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt

    Oğlun olacak yaşta değilim, 47 yaşındayım. Kiz bulamamiş, salyası akan, eli bütün gün şeyinde tipler ile aynı otelde kalmak istemiyorum. Çünkü adam dövüp tatilimi zehir etmek istemiyorum. Bu bekar takimi, iclerinde illaki iyileri vardir, otelde serseri mayin gibi gezip saği solu bakişlari ve hareketleri ile rahatsiz edebiliyorlar. Kimse kiz arkadasini, karisini, kizini baskasina peşkeş çekecek değil. O kadar geniş tipler var ise ben onlardan değilim. Genellemelerden nefret ediyorum ama bu ortadoğu ve turkiyedeki bekar erkeklerin çoğunun durumu belli. Sonuç olarak tercih meselesi. Ben tercih etmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Otellerin istisnasız hepsinde tek veya grup bay kabul ediliyor , ama bu otelin farklı fiyat uygulamasıyla olur , ama tanıdık vasıtasıyla olur ama bu otelin müsaitlik durumuna göre olur ama başka bir şekilde olur , sonuç olarak oluyor.Sizin gideceğiniz tarih kalabalık sezon olduğu için daha zor olabilir , fiyat farkı ile tek bay satış yapan otelleri tercih ederseniz daha rahat olur , acentalar yönlendirecektir en doğru şekilde.

    İstisnasız hepsi kabul ediyor mu? Daha neler demek istiyorum.

    Bu yaz, adamakıllı bir yerde yalnız tatil yapmak istedim, birçok otelle görüştüm ve cevaplar olumsuzdu. en az %80'i kabul etmiyor diyebilirim Antalya ve Bodrum özelinde. İstisnasız kabul edilme kısmıyla ilgili mesajınızı alıntıladım ama genel olarak da bir şeyler söylemek istiyorum lütfen diğerlerini size karşı yazmışım gibi düşünmeyin.

    Tek bay kabul edilmiyorsa, tek yabancı da kabul edilmemeli tek kadın da. O zaman yaptıklarının bir mantığı olabilir.
    Bazı endişeler cinsiyete değil insanlığa bakıyor. Kıbrıs'ta böyle bir uygulama yok mesela. Grup konaklamalarına bir soru işareti konulabilir belki ama tek bay kabul etmeme sığ bir zihniyetin ürünü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rua~ -- 25 Temmuz 2021; 13:46:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rua~ R kullanıcısına yanıt

    Turku almiyor, elin arabini iranlisini kabul etmis. Ne anladik biz bu işten. Daha kötü. Ortadoguda ve bizde sonsuz bir cinsel açlik var. Yine iyilere lafim yok ama ben memleketimin erkeğini biliyorum. Yurt dişinda bile turk gorduğum zaman uzak duruyorum. Ozellikle Ukraynada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turku kesınlıkle almıyor %99 u..alanlarda oda fıyatı normalde 2000 tl ıse 4000 ıstıyorlar..yani hep ofsayttayız..maalesef:(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle son yıllarda bunu yapan otel sayısı iyice arttı, her şey dahil, denize sıfır otellerin %95 den fazlası "tek bay, çift bay veya 3 bay" kabul etmez oldu. Ben de erkek kuzenlerimle veya eniştemle 15 yıldır tatile giderim ama bu sene uygun otel bulmak çok zor oldu, toplasan "her şey dahil ve denize sıfır 15-20 otel kabul ediyor. Oda kahvaltı veya yarım pansiyonlarda fazla sorun yok.

    Eylül ayı için, etstur, jolly, tatilsepeti, tatilbudur hepsini taradık, Antalya geneli aradığımız kalitede 5 otel bulabildik. (Bunlardan biri de "bay oda" seçince fiyat farkı koyuyor)

    Gerçi oteller de haklı çok şikayet oluyor, öyle tipler geliyor ki biz bile rahatsız olup şikayet ediyoruz, ama yurtdışından gelenlere serbest hem de bizden daha az ödedikleri halde, burada bir haksızlık var tabi ki. Kıbrıs otellerinde böyle bir sorun yok, artık öncelikli tercihimiz orası olacak herhalde.

  • Otelin aldığı tek ya da iki kişi olsun tipleri belalı bir tipse almamakta haklı olabilir.


    Ama bu kişiler düzgün, elit, Avrupa tipindeyse normal bir otelin alma ihtimali yüksektir.Buna rağmen almıyorsa zihniyet zaten sorunludur.


    Ukrayna da bile kız - erkek sosyalleşsin diye yapılan hosteller / oteller var.


    Türkiye de erkek sayısı fazla olduğu için cinsel bir gerginlik var...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ _ _FAST_ _ _ -- 30 Ağustos 2021; 22:33:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.