Şimdi Ara

2 Aylık Cambly Tecrübemi Aktarıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
6
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 2 aydır cambly kullan birisi olarak cambly’i nasıl daha etkili ve verimli kullanacağınızı anlatacağım. en azından ben böyle kullanıyorum.

    eğer yeni üyelik açtıysanız öğretmenlerle 10’ar dakika konuşun. yaklaşık 10 hocayla böyle konuşun ve kendinize 5 favori hoca belirleyin.

    ben yeni bir hoca ile tanışacağım zaman puanının 4.90 üzeri olmasına ve amerikalı ya da kanadalı olmasına özen gösteriyorum.

    beğenmediğiniz hocanın suratına kapatın. az buz para ödemiyoruz bön bön bakan, başka şeylerle uğraşanlar oluyor hiç boşa vaktinizi harcamayın.

    ingiliz kaliteli hocalar olsa da biraz asabi veya dalgacı oluyorlar. amerikalılar ise aldıkları paranın hakkını veriyorlar. eğer hoca ile iyi samimiyet kurarsanız sizin için daha fazlasını yapıyorlar. kanadalı hocalar ise sadece işlerini yapıyorlar bu yüzden tercih edilebilirler.

    hoca ile derse başladığınızda “ıf i make a mistake, you can correct me” deyin. böylece uygulamanın asıl amacı olan “ingilizce konuşmayı öğrenmek” olayını gerçekleştirmek olursunuz. yoksa yarım yamalakta konuşsak hocalar bizi anlıyor fakat bizim istediğimiz bu değil, hatasız düzgün ve akıcı konuşabilmek.

    hocalardan, hatalı kurduğunuz cümlenin düzgününü yazmasını isteyin. böylece dersi tekrar izlerken “acaba ne diyor burada, hangi kelimeyi kullandı ki” demezsiniz.

    derse başlamadan önce hedefinizi iyi belirleyin. ne amaçla konuşuyorsunuz? günlük yaşam, mülakat, ıelts vb…

    konuşmadan önce konunuzu belirleyin. mesela ıelts’a hazırlanıyorsanız aşağıdaki linkerden başlık seçin onun üzerine çalışın ve hocaya bu soru hakkında konuşmak istediğinizi söyleyin. fakat hocaya sakın linki atmayın direkt okutup geçiyorlar !!

    Link :https://www.cambly.com/en?next=https%3A%2F%2Fwww.cambly.com%2Fen%2Fstudent%2Fcourses%2F5988ecd4effe9e302d5b5e75&hash=login

    örnek olarak, ıelts home başlığını seçtiniz. önce içindeki soruları iyice kavrayın, cevapları biraz değiştirerek defterinize yazın. cümle yapılarını iyice kavrayıp evde kendi kendinize konuşun. ardından hocaya bağladığınızda bu başlıktaki soruları ona atın ve sormasını isteyin. çalıştığınız cevapları hocaya söyleyin.

    her dersten sonra mutlaka dersi tekrar izleyin. hatalarınızı gözlemleyin. kurduğunuz hataları cümleleri bir deftere yazın, bilmediğiniz kelimeleri ezberleyin.

    internet bağlantınıza güvenmiyorsanız telefon verinizle girmenizi öneririm yoksa ders yarıda kesiliyor. benim başıma çok geldi.

    herhangi bir hoca ile veya teknik konuda problem yaşarsanız çekinmeden cambly ile iletişime geçin. mesela benim videosu kayıt olmayan bir dersten dolayı ve çok verimsiz bir dersten dolayı dakikalarımı iade ettiler.

    Son olarak deneme yapmak için 15 dakika kazanmak istiyorsanız "kolaysinav" kodunu kullanabilirsiniz. Böylece bana da 5 dakika hediye gelecek ve bana destek olmuş olacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 26 Aralık 2019; 21:47:53 >







  • Kardeşim teşekkur ederiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolcanoPower

    Kardeşim teşekkur ederiz
    rica ederim hocam ne demek. az buz para değil sonuçta. satın almak isteyenler için fikir verir umarım.
  • Hocam eyvallah emeğin için teşekkürler
  • Pek kullanışlı değil maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esraydn482154 -- 24 Ocak 2020; 1:1:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esraydn482154

    Pek kullanışlı değil maalesef
    merhaba memnun kaldınız fıyatı ne kadar speakline nın?
  • Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar reklam yapmak için açılan hesaplar. Aynılarından diğer forumlarda da var, itibar etmeyin.
  • Teşekkürler hocam açıklayıcı olmuş
  • sistem çok pahalı(indirimlere rağmen). ciddi indirim gelebilirse 3 ay deneme kullanabilirim.
    2 ay sonra konuşmanda iyileşme fark ettin mi?hocaların dönütü nasıl oldu
    müşteri hizmetleri nasıl. açılan ticket hemen cevap veriyorlar mı
  • Öneri üzerine Cambly uygulamasını kullanmaya başladım. Ama bahsedildiği kadar ilgili eğitmenler yok. Ders sırasında sürekli bölünüp durduk. Satın aldığıma bin pişman oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eneskahraman5482

    Öneri üzerine Cambly uygulamasını kullanmaya başladım. Ama bahsedildiği kadar ilgili eğitmenler yok. Ders sırasında sürekli bölünüp durduk. Satın aldığıma bin pişman oldum
    Hocam maalesef kalitesiz hocalar çok. Cambly önüne geleni hoca yapmış. Fakat dediğim kriterlerde hoca bulmanızı öneririm. Ben 3-4 hoca ile yoluma devam ediyorum. Ben çok memnunum hocalarımdan.

    Benzer isimden aynı günde 3 hesap açılmış ve bunu yazmıŞ.İlginç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 23 Ocak 2020; 18:40:21 >
  • üye olup para ödemeden 10dklık ücretsiz dersi kullanamıyor muyuz?
  • Bende Cambly uygulamasını kullanıyorum. Ama son gelen güncelleme sonrası rezervasyonlu derslere bağlanamamaya başladım. Aynı zamanda uygulamada sık sık donuyor. O kadar para veriyoruz aldığımız hizmete bak şaka gibi
  • Allah razı olsun. Teşekkürler.
  • Merhaba herkese, bende yaklaşık 7 aydır cambly kullanıyorum. Konuşma seviyem a2 den şu an c1 e yol almış durumda

    yeni kullanacaklar genelde ingilizce konuşamıyorum diye hiç kullanmak istemiyor. türkçe bilen eğitmenler de olduğu için gönlünüz rahat olsun derim. ayrıca referans kodu olayı çok güzel sen üye olarak arkadaşlarına vereceğin referans koduyla ücretsiz 15 dakikalık ders kazanmasına yardımcı oluyorsun

    Referans kodum: ilkeringilizce denemek isteyen varsa referans kodu bölümüne bu kodu girdiğinde beleşe 15 dakikalık ders kazanacak.
    geri bildirimlerinizi bekliyorum canlar :)
  • Bende 2 aya yakındır Cambly uygulamasını kullanıyorum. Ama son zamanlarda eğitmenlerin insiyatifine göre rezerasyonlara katılmaması canımı aşırı sıkıyor.Şu zamana kadar 3 kez başıma geldi. Şikayetimi gereken yerlere mail attım ama bir dönüş bile yapan olmadı.
  • Benim İngilizce sıfır sayılır cambly uygulamasından İngilizce ögrenebilirmiyim sonuçta karşıdaki hoca türkçe bilmiyordur herhalde
  • Uygulamayı mail adresimle açtım ama sonra sildim bana sürekli mail geliyor. Girişimin iptal edilmesini istiyorum. Lütfen? Para ödemek istemiyorum. Sadece giriş yaptım sonrada çıktım İptalini istiyorum. Konuyla ilgili şikayetimi ilettim ama bir türlü geri dönüş sağlayamadım. Müşteri hizmetleri galiba temsili olarak duruyor orada.
  • Burda da ayni şekilde:) adamlar cambly kotulemek icin uye oluyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.