Şimdi Ara

190p6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 3-4 gun once bu monutor sizin tavsiyeler almıstım buradan onun üzerine monutoru aldım. monutorden simdilik memnunum ölü pikselde cıkmadı. 682 ytl aldım. dvi kablo analog kablo ve usb bagdastırı kablo cıktı. P serisi monutoru almak isteyenlere israrla tavsiye ederim. herkeze kolay gelsin.



  • hayrlısı olsun arkadaşım ,güle güle kullan sana sölim ama kral monitör alıcaksan 800 milyondan aşağıya şaşmıcaksın öncellikle lcd lerde.Bana kalırsa zaten crt sony alıcaktım ama para çıkşmadı bende de şimdi crt philips 109p4 bakıyorum,varsa bildiğin bir yer bu monitörü satan eyvallah çok iyi olur ama hiç bir yerde bulamadım...YOk acaba philips artık üretmiyor mu o monitörü?Zaten ben 500 milyona kadar çıkabilrim monitörde.LCDlerde bokjtan diceksin 300-400 milyon daha ekle al diceksin ama 300-400 inanki çok farkediyor:)
  • hayırlı olsun
    bende 190X6FB aldım ama P serisi alsamıydım diye düşünmüyor değilim hani :)

    alalı 15-20 gün oldu, bunu aldığım fiyata satabilirsem P serisine geçebilirim
  • 190X6FB yimi satacaksın?

    kaça aldın, ben almayı planlıyorum!
  • 670 e teknosadan aldım, daha üzerindeki koruma jelatinlerini bile çıkartmadım

    yerine alabileceğim bir P6 bulabilirsem satabilirim,
  • quote:

    Orjinalden alıntı: highjacker

    670 e teknosadan aldım, daha üzerindeki koruma jelatinlerini bile çıkartmadım

    yerine alabileceğim bir P6 bulabilirsem satabilirim,



    Hocam nerden aldın nerden buldun ya?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: velvet darkness

    hayrlısı olsun arkadaşım ,güle güle kullan sana sölim ama kral monitör alıcaksan 800 milyondan aşağıya şaşmıcaksın öncellikle lcd lerde.Bana kalırsa zaten crt sony alıcaktım ama para çıkşmadı bende de şimdi crt philips 109p4 bakıyorum,varsa bildiğin bir yer bu monitörü satan eyvallah çok iyi olur ama hiç bir yerde bulamadım...YOk acaba philips artık üretmiyor mu o monitörü?Zaten ben 500 milyona kadar çıkabilrim monitörde.LCDlerde bokjtan diceksin 300-400 milyon daha ekle al diceksin ama 300-400 inanki çok farkediyor:)




    evet üretmiyor 2. elde 300 ytl civarı fiyatı var...
  • Valla evet üretmiyor.Arkadaş işte bence en pahalı monitör en iyi monitördür zaten.Şunu da sölemekte yarar görüyorum lcdler kötü hatta 657 milyonluklar da kötü yani alıcaksanız 800-900 milyondan başlıyan lcdlerden alıcaksınız ,zaten lcdlerde ucuzlucak ,600 milyon civarı olan lcdlerde kötü arkadaşlar pek iyi dğeil vasat.Ölü piksel sonra gözlere yararı var yalnız işte dediğim gibi lcdlerin fiyatları daha doğrusu oyun için çok iyi performans beklemeyin derim anca pahalı olanları almalısınız:) ya da grafikerseniz farkedicek:)
  • tsk ederim arkadaslar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.