Şimdi Ara

19 KİŞİNİN AYNI GÖRÜŞTE OLMASI MÜMKÜN DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Beşiktaş eski başkanları ve yöneticilerinin buluşmasında Beşiktaş'ın gündemi ile ilgili açıklamalar yaptı.

    Kıran, yaptığı açıklamada;

    -BÖYLE DESTEKLER BİZLERE ÇOK DAHA ŞEVK VERİYOR-

    Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde gösterileceği bir gece olacağını dile getiren Kıran; "Beşiktaş Kulübü'nde bugüne kadar Başkan, Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu Üyesi olarak hizmet etmiş bütün yöneticilerimiz ile birlikte bir araya geldik. Çok güzel bir gece. Yaklaşık 180 kişilik bir katılım var. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde gösterileceği bir gece olacağı kanaatindeyim. Uzun zamandır ihtiyacımız olan bir geceydi. Özellikle de böyle sıkıntılı olduğumuz bir dönemde bu tür desteklerin bizlere çok daha şevk verdiğini söylemek istiyorum." dedi

    -BU SÜRECİN BASINA YANSIMASI BİZİ ZORLUYOR-

    Teknik direktör için en iyisini bulacaklarını belirten Tamer Kıran; "Geçen hafta sadece bir gün yurt dışındaydım. Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. En iyisine karar vermeye çalışıyoruz. Fakat bu sürecin basına yansıması, hem bizi çalışırken zorluyor hem de görüştüğümüz isimleri o veya bu şekilden dolayı rahatsız ediyor. Bunun için ketum olmak zorundayız. Taraftardan da bu ketumluktan dolayı anlayış bekliyoruz. En iyisini bulmaya çalışıyoruz. Bunu da bulacağımıza inanıyoruz." dedi.

    -BELLİ BİR SÜRE KOYMADIK-

    Teknik Direktör arayışları için belirli bir zaman belirlemediklerini söyleyen Kıran; "Antrenör arayışı için belli bir süre belirlemedik. Bu şekilde kendinizi bağlarsınız. Bunun sonucunda da hata yapmaya açık bir duruma gelirsiniz. Ama düşündüğümüz zaman en kısa sürede bitmesi gerektiği fikrindeyiz. En kısa zamanda da bitireceğiz" dedi.

    -19 KİŞİNİN AYNI GÖRÜŞTE OLMASI MÜMKÜN DEĞİL-

    Yerli ya da yabancı hoca konsunda karar vermediklerini ifade eden Tamer Kıran; "Yönetimde fikir ayrılığı yok. Herkes fikrini söylüyor. Tabii ki yönetimdeki 19 kişini aynı görüşte olmasını beklemek mümün değil. Yerli ve yabancı hoca düşüncesinde olanlar var. Şu anda yerli ya da yabancı hoca olacağı konusunda bir karar vermedik. Hem yerli hem de yabancı hocalarımızla görüşmelerimiz sürüyor." dedi.

    -İNSANLAR RANGNİCK'İ AKILLARINDAN ÇIKARSIN-


    İsmi teknik direktörlük için geçen Alman Ralf Ragnick konusunda kesin ifadeler kullanan Kıran, "İnsanlar Ragnick'i akıllarından çıkarsınlar. Ragnick, Almanya'da kalmak istediğini söyledi ve bizde bundan dolayı bu ismi tamamen listeden çıkardık"

    Zico'yla ilgili de konuşan Kıran, "Zico ile çok yakın görüşmemiz olmamıştı. Dolayısıyla o isim de gündemimizde değil" diyerek sözlerini tamamladı.

    Haber Kanağı: HABER1903







  • Bugün için müsbet bazı haberler çıkabileceğini umuyordum ama bir süre daha bekleyeceğiz anlaşılan. Umarım BEŞİKTAŞK'ımız için en iyisi olur...
  • para yok transfer bütçesi yok kimse gelmek istemiyor tabi, para yoksa bütçe yoksa adam da kariyerinde "beşiktaşa geldi başarısız oldu" cümlesini eklemek istemediği için gelmiyor..samet aybaba veya m. denizli'yi getirin 2 sene borçları ödeyene kadar gelsinler takılsınlar beşiktaşta yapacak bir şey yok.
  • Bence yönetimin bırak anlaşmayı, görüştüğü adam bile yok şu anda. Ben razıyım. İyi düşünüp karar versinler.
  • hicbir teknik direktor transfer butcesini gormeden imza atmaz. para ile de is basi kimse yapmaz gene 3. sinif t.d lere kaldik.
  • Şu kredi olayı doğru çıkarsa oyuncuların birikmiş maaşları ile kısa vadeli ödemelerimizin hepsinden kurtulmuş olacağız.Kısa vadeli borç 180milyon TL civarıydı sanırım, oyuncu alacakları dahil para bu.Bu borç kapandıktan sonra ilk başta kararlaştırılan(kredi öncesinde belirlenen transfer bütçesi yani) bütçeye bir miktar daha aktarılamaz mı acaba ? 20 milyonlar eklensin demiyorum ama Rangnick'in istediği bütçe kadar mesela ? Gerçi o ne kadar bütçe istiyor onu da bilmiyoruz ama sanmıyorum 30-40 milyon bütçe istediğini.Çünkü alt yapı ile koordineli çalışan birisi.

    Amatör branşlara da yatırım yapılması gerekiyor artık, tesislere de tabi.Hentbol-Basketbol zaten başarıları ile kendi çarkını döndürüyor.Voleybol takımı tekrar yükseldi birinci lige, onlar için bütçe var.

    Varda var anasını satayım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.