Şimdi Ara

180 TL bütçe ile PC için gamepad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba şu aralar canım çok sıkılıyor çok iyi bilgisayarım yok ama yayılıp oyun oynamak istiyorum fare klavye ile pek mümkün değil o yüzden gamepad almaya karar verdim. kriterlerim kablosuz olması, hassas olması ve oyunlarda ayarların hazır gelmesini istiyorum. bunua inpuct directup gibisinden birşeyler diyorlardı. hassas olmasından kastım bazı dandik gamepadlerde sadece sağ, sol, yukarı, aşağı şekilde dört yön algılanıyor. 90 derecelik açılarla 4 yön yani. arada kalan 45 derecelik yönlerinde olmasını isterim. fakat bu konu hakkında pek veri bulamadım. hangi gamepadlerde bu var veya yok bilmiyorum.

    şimdi kafamda ilk önce klasik olan xbox 360 controller var,https://urun.n11.com/microsoft-xbox-360/microsoft-xbox-360-kablosuz-kol-pc-uyumlu-100-orjinal-P105474120 linkte tam olarak 180 tl ve alıcısıyla birlikte gönderiliyor. orjinal almak istiyorum tabii kide linkte ve yorumlarda orjinal olduğu iddia edilmiş büyük ihtimal bunu alacağım.

    kafamdaki ikinci gamepad logitech F710, link atmak istemiyorum heryerde aynı zaten. fiyatı 160-170 tl aralığında. bildiğim kadarıyla çakması zaten yok.

    F710'un bariz bi şekilde xbox 360 contollerdan fazladan bir özelliği fonksiyonu falan yoksa attığım linkteki gamepadi alacağım. peki kriterlerimi karşılayacak; bahsettiğim iki gamepadden farklı bir gamepad varmı? veya xbox 360 controller almak 2018'de kötü bir karar mı?



  • Hocam ikisi arasında hiç kalmayın xbox 360 alın geçin. Kendimde f710 kullanıyorum sorun yaşamadım ama çok fazla sorun yaşayan insan var. Hem 360 ın ergonomisi çok daha iyi. Ben zamanında çok komik bir rakama aldım yoksa o zaman bile favorim 360 tı.
  • One s kontrolörüne bakabilirsiniz. Bluetooth 4.0 üzerinden ayrıca kablolu olarak kullanım sunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'de kullanabileceğin açık ara en iyi oyun kumandası XBOX gamepad'tir.. Bütçen o kadar yoksa Logitech F710 veya F310 var sadece doğru düzgün çalışan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.