Şimdi Ara

RWADULT - Türkiye'nin En Büyük Yetişkin Oyun Topluluğu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
79
Favori
121.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    Doğanın kanunu sapıklık ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum bu içerikli oyunlar yurt dışında oldukça para kazanıyor ve tavsiye ediliyor, oynanıyor. Mahrum kalmamalıyız.
  • Sonuna kadar destekliyorum dostum sizi bizim algimiz böyle olduğu sürece ne ileri gidebiliriz ne de gelişebiliriz cahil kafayla geldik cahil kafayla gidiyoruz. Çoluk çocuk etkileniyor diyorlar ya arkadaşım 13 14 yaşın da bir çocuğun cinsel bilgisi senden benden çok eskisi gibi değil herşey elimiz de koskaca internet dünyası var adamlar bir emek veriyor ana dilimiz de oynamamizi sağlıyor bize de destek olmak teşekkür etmek düşer bu tür oyunlara leş gözüyle bakıyorlar ama içine dalsalar ne kadar müthiş bir şey olduğunu görürler. Evet pornografik olay var adı üstünde yetişkin +18 ama bu ülke de 18 yaşın da olmayipta sigara içinden tut cinsel ilişkiye giren binlerce insan var yapmayın bir işe de çomak sokmayın. Ulu orta oynanacak bir oyun değil. Mobil de oynamak daha rahat olacaktir. Uzun lafın kısası emekleriniz için teşekkür ederim kendi adıma discord kanalına da üye oldum on numara çocuklar var gelin hep beraber gülelim eğlenelim saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ss’siz acmayin şu oyun konularini ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteğim kesinlikle sizlerle. Mağara devrinde değiliz, ayrıca oyunlarda olanlar çoğu tv dizi veya müzik kliplerinde hatta kitaplarda olanların yanına yaklaşamaz. Kitap okur gibi oynuyoruz, arada karşımıza fırsatlar çıktığında değerlendiriyoruz gayet normal durum bu. Taaa zamanında hatırlayanlar vardır belki, Melissa Panarello adlı bir bayan, Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı bir kitap yayınlamıştı, Türkiyede öyle bir olay olmuştu ki 1 hafta 10gün boyunca tüm kanallar bundan bahsediyordu. Kimileri köstek oluyor kimileri destek oluyordu. Halbuki kitabı okusalar içinde öyle abez şeyler olmadığının günlük hayatımızda 6yaşındaki çocuktan bile duyabileceğin şeyler yazıyordu. Bu oyunlarda öyle. Yeğenim henüz 5 yaşında fakat benden fazla küfür biliyor. Çoluk çocuk etkilenmesin diye bu tarz oyunları, filmleri, kitapları yasaklatmak yerine, çoluğumuza çocuğumuza bazı şeyleri daha iyi öğretmemiz açıklamamız gerekir. Ağaç yaşken eğilir, çocuğumuzun ilerde ne olacağına biz küçükken yaptıklarımızla yön vereceğiz. Elbette burdan şu anlam çıkmasın, önünüze gelen şeyleri anlatın, gösterin vs. Ben 7 yaşına kadar tüm çocukların annelerin yediği içtiği şeylerin artıkları olarak biliyordum. Hep öyle anlattılar bana, leylekler getirdi masalına inanmadığım için. Dayılarım teyzelerim annem babam, küçükken sürekli sorardım 'elma var mı bende? portakal var mı? en sevmediğim yemek olan pırasa var mı? hatta niye pırasa var diye ağlamıştım. Gerçeği öğrenince büyük hüsrana uğramıştım, depresyon yaşadım bir süre Kısaca çoluğumuz çocuğumuz bazı şeyleri küçükkenden öğrenirse bilinçlenir. Bu gün tvlerde veya tüm ağlarda erotik bir yayın yapılacağı zaman sadece +18 ibaresi konuluyor ve yardırıyorlar. Oyunlardan zarar gelmez, 'ensest' olmaması kaydıyla...




  • Bi tanesini indirdim merak edip buna oyun demişsiniz ama bu sadece sol tıklama. Ayrıca forumun yaş ortalaması düşünülürse başlık kaldırılmalı.
  • Bu oyunlarla benzer yapıda grafik kaygısı taşımayan hikayesi sağlam olan diyalog ve seçim temelli +18 olmayan oyunlar var mı? Varsa hangilerini önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan ziyade bunlara interaktif grafik roman demek daha doğru bence. Pek oyunla alakalarını göremedim bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klise Adam

    Bi tanesini indirdim merak edip buna oyun demişsiniz ama bu sadece sol tıklama. Ayrıca forumun yaş ortalaması düşünülürse başlık kaldırılmalı.
    Hangisini oynadın bilmiyorum fakat Acting Lessing ve City of Broken Dreamersı bir dene. Özellikle City of Broken Dreamers gerçekten çok güzel bir atmosfere ve hikayeye sahip tek eksi yönü kısa olması. Acting Lessing de 8 bölümlük sol tıklama ve okumayla ilerlenen küçük animasyonlarla süslenmiş bir çok sonu olan bir oyun. Telltale oyunlarını sevdiysen eğer bunlarıda seversin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efe

    Bu oyunlarla benzer yapıda grafik kaygısı taşımayan hikayesi sağlam olan diyalog ve seçim temelli +18 olmayan oyunlar var mı? Varsa hangilerini önerirsiniz
    Telltale oyunlarını deneyebilirsin. Hepsi istediğin tarzda bir çok farklı oyunu var. Ayrıca Daedalic Entertainment'in bazı oyunlarıda istediğin tarza sahip bunlardan bazıları Deponia serileri, Ken Follett's The Pillars of the Earth, State of Mind,Edna Harvey serisi, vs. daha varda aklıma gelmiyor araştırmayla bulabilirsin.
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Yönetici tarafından ekran görüntülerinin kaldırılmaları istendi.
  • Çürük Kemik kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlar arasında bir çoğu görsel roman yani sizin söyleyişiniz ile (sol tıklama ) bu konu altında daha bir çok oyun çevirisi paylaşılacağı için bundan sonra gelen oyunların motorları Unity ve Unreal engine olacak, tabii ki görsel romanlarda gelecek... Eğer oyun içerisinde tamamen olayların kaderini siz belirliyorsanız görsel roman demek doğru olmuyor (animasyonlarda dahil) Yorumunuz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RW-RedWhite -- 18 Nisan 2019; 14:41:21 >
  • hocam babysitter ve milfy city benzeri oyunlara yapmasınız keşke. f95 zone foreverrrr
  • Teşekkürler bahsettiğiniz yapımlara göz atacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık bende sizi destekliyorum.
    İçerik bir yana bu tip oyunların kurgusu ve işleyişi oldukça kaliteli ve insanı içine çeken bir yapıya sahip olduğu için ben çevrilmesinde ve paylaşılmasında bir sakınca görmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efe

    Teşekkürler bahsettiğiniz yapımlara göz atacağım.
    Rica ederim daha çok var da aklıma gelmiyor araştırırsanız daha iyileride mevcut. Mutlaka oynayın diyeceğim oyun kesinlikle 'Ken Follett's The Pillars of the Earth'dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RW-RedWhite

    Bu oyunlar arasında bir çoğu görsel roman yani sizin söyleyişiniz ile (sol tıklama ) bu konu altında daha bir çok oyun çevirisi paylaşılacağı için bundan sonra gelen oyunların motorları Unity ve Unreal engine olacak, tabii ki görsel romanlarda gelecek... Eğer oyun içerisinde tamamen olayların kaderini siz belirliyorsanız görsel roman demek doğru olmuyor (animasyonlarda dahil) Yorumunuz için teşekkür ederim.
    Winter dreams galiba indirdiğim. Sol tıklamaktan başka birşey yoktu soru falanda sormuyordu sol tıklaya tıklaya bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnkâr etmedim zaten
  • Being a Dik oyununda maya'nın odasında kalmak için gittiğimizde, maya ile konuş ve uyu diyor. Maya ile konuşuyorum ve sonra görev yatağa git diye güncelleniyor ama oyun orada takılıyor ne yazık ki. Yatağa gidip yatmayı denesemde maya ile konuşmalısın diyerek engelliyor ve geçemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reobig

    Being a Dik oyununda maya'nın odasında kalmak için gittiğimizde, maya ile konuş ve uyu diyor. Maya ile konuşuyorum ve sonra görev yatağa git diye güncelleniyor ama oyun orada takılıyor ne yazık ki. Yatağa gidip yatmayı denesemde maya ile konuşmalısın diyerek engelliyor ve geçemiyorum.
    onun fixi için bu grubun hazırladığı fix dosyası vardı. admin ayrı olarak atar. ancak being a dik zaten çok kısa :(
  • Abi muhteşem iş tebrikler elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.