Şimdi Ara

RWADULT - Türkiye'nin En Büyük Yetişkin Oyun Topluluğu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
79
Favori
120.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RW-RedWhite

    Yorumunuz için ben teşekkür ederim. Desteğinizi sürdürdüğünüz sürece emek vermeye devam edeceğiz.
    İyi niyet ve bu oyunları Türkçeye çevirip oynamamızı sağladığınız için ben teşekkür ederim Oyunların bazılarını denedim gerçekten güzel ve gayet açıklayıcı. Şuana kadar ki favori oyunum kesinlikle City of Broken Dreamers fakat çok kısa sürdü keşke oyun bitmiş olsaydı. Diğer oyunlardan çok farklı bir atmosfere ve kaliteye sahip umarım yakın zaman da tam sürüm çıkar. Yalnız kafama takılan bir şey mevcut, bazı oyunların açıklamalarına 'Ekstra Bölüm - Kısa' yazmışsınız. Bu oyunların farklı versiyonları uzun sürüm mevcut mu yoksa o oyunlar kısa oyun mu? Mesela Milf City'nin ilk sürümünü buldum bir youtube kanalında Türkçe yaması da mevcut, zaten oyunu oynayınca anlaşılıyor 2.bölüm olduğu çünkü olaylar yaşanmış karakterler şekillenmiş vs. Bu ekstra bölümlerin ilk bölümlerini de yükleyecek misiniz yoksa onlar sizin çeviriniz değil kendi imkanlarımızla mı bulmamız gerekecek. Biraz karışık bir anlatım oldu ama umarım anlaşılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1khan1 -- 16 Nisan 2019; 1:8:6 >
  • City of Croken Dreamers çok iyi bir yapımcıdır. Kendisi ile muhabbetim oldukça var ve devam da etmekte. Tam sürüm epey zaman alacaktır fakat her yeni gelen versiyonda biz yamayı yayınlayacağız bundan emin olabilirsiniz. "Ekstra Bölüm - Kısa" Yazdıklarım Milfy City - XMAS Episode isminden de anlaşılacağı üzere Noel sürümü için... Oyunun orjinali çevrilmiş fakat translate ile yapılmış. İsmini vermek istemediğim Forum da resmi olarak MOD rütbesi ile çevirilerimizi oyunların orjinallerine de eklemeye, ekletmeye devam ediyoruz. Kendi oyunumuzun çıkışından sonra ivmemiz epey artacak ve çevirilere oldukça önem vereceğiz. Var olan çevirileri de ekip arkadaşlarımızla üzerlerinden geçerek bu içerikte ki bir çok oyunun Türkçe yamasını yapacağız ve güncel olarak da burada paylaşacağız. Kendi çevirimiz olmadığı oyunları paylaşmak istemiyoruz bunun sebebi de anlaşılacağı üzere ne kadar emek olursa olsun, bir çeviri bizim bugüne kadar yaptıklarımıza benzemiyorsa bizim ismimizi lekeleyebilir. Biz bunun gibisinden cümleler duymak, görmek istemiyoruz; "Bir çok çevirileri güzel fakat X çevirileri tamamen translate (amatör)"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RW-RedWhite -- 16 Nisan 2019; 1:54:16 >
  • Hocam tam olarak mevzu nedir boyutlar genelde 300mb bunlar küçük oyun mu ? Tr yama içinde mi ? Bir de bir nevi seks oyunu mu bu
  • Bu yamaların burda yayınlanmasını istemiyorum. Çeviri ekibinizde varmış anladığım kadarıyla çoluk çocuğa kötü bir örnek teşkil ediyor. Başka oyunlara yama yapmanızı tavsiye ediyorum.
  • Kayzer ne zipliyon hemen formda yetiskin icerik yazio colukcocukda girmesin kardesim youtube bile ne vidyolar var sen ne konusuon bu oyunlarin gameplay vidyolarida var git onlarida sikayet etbakalim noluo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frktmz -- 16 Nisan 2019; 11:27:1 >
  • Forum yönetimindeki kişilerin doğru karar vereceğine inanıyorum. Tartışma konusu yapmak isteyen varsa dışarı alalım şikayetçi olmam en doğal hakkım forumda şikayet butonu var.
  • kayzer-soze K kullanıcısına yanıt
    Adamlar kibarca yetişkinler için bir konu açmış.Usulsüz ve ahlaki değerler ile ilgili kötü bir durum yok ki.He ne olur belki başka bir konunun altına alınıp , belli bir yaşın üzerindekilerin girebileceği bir kontrol mekanizması yapılıp orada devam edilir.Ama bunun içinde kişileri doğum tarihleri filan bilinmesi lazım.Kişisel veri olduğu için paylaşım esnasında rıza almak gerekebilir.
  • Bu konunun şikayet edilecek bir yanı yok yetişkin içerik olduğu konu başlığında belirtilmiş, sadece forumun bu tip konulara giriş yapılırken yaş sorması gerek
  • kayzer-soze K kullanıcısına yanıt
    Profilinde ki doğum tarihine göre konuşacak olursak... Şikayet etmek en doğal hakkın fakat bunun yerine öncesinde çözüm üretebilirsin. Bu tarz konulara tıkladıktan sonra 18 yaşından... gibisinden bir çözümü yetkililere iletebilirsin. Yurt dışında bu durum o kadar alışılmış bir hale gelmiş ki adamlar bu piyasadan oldukça para kazanıp ekonomiye resmen katkıda bulunuyorlar fakat bizim tek yaptığımız bizim insanlarımızda bunlardan mahrum kalmasın oynasın istiyoruz fakat tam tersi oluyor her zaman ülkemizde olduğu gibi; "Köstek Olmak" Sorun aramayın çözüm getirin. Daha yeni 18 yaşına girmişsin artık bir şeylerin farkına varmalısın. Bunu güzel bir dille yazdığın için de teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RW-RedWhite

    City of Croken Dreamers çok iyi bir yapımcıdır. Kendisi ile muhabbetim oldukça var ve devam da etmekte. Tam sürüm epey zaman alacaktır fakat her yeni gelen versiyonda biz yamayı yayınlayacağız bundan emin olabilirsiniz. "Ekstra Bölüm - Kısa" Yazdıklarım Milfy City - XMAS Episode isminden de anlaşılacağı üzere Noel sürümü için... Oyunun orjinali çevrilmiş fakat translate ile yapılmış. İsmini vermek istemediğim Forum da resmi olarak MOD rütbesi ile çevirilerimizi oyunların orjinallerine de eklemeye, ekletmeye devam ediyoruz. Kendi oyunumuzun çıkışından sonra ivmemiz epey artacak ve çevirilere oldukça önem vereceğiz. Var olan çevirileri de ekip arkadaşlarımızla üzerlerinden geçerek bu içerikte ki bir çok oyunun Türkçe yamasını yapacağız ve güncel olarak da burada paylaşacağız. Kendi çevirimiz olmadığı oyunları paylaşmak istemiyoruz bunun sebebi de anlaşılacağı üzere ne kadar emek olursa olsun, bir çeviri bizim bugüne kadar yaptıklarımıza benzemiyorsa bizim ismimizi lekeleyebilir. Biz bunun gibisinden cümleler duymak, görmek istemiyoruz; "Bir çok çevirileri güzel fakat X çevirileri tamamen translate (amatör)"
    Anladım. Kolay gelsin başarılar dilerim. Kötü yorum ve eleştirilere kafa takmayın aynen devam edin. Esenlikle kalın...
  • mega da dosyalar gorunmüyor sılınmış sanırım
  • Mega linkleri şu anda çalışıyor sanırım mega indirme kotanızı aştınız.

    Kısa bir süre sonra bir çok alternatif link eklenecek.
  • mega linkleri çalışıyor arkadaşlar

    hesap açmadan download'a başlarsanız download yarıda kalabilir. öncelikle bir mega free hesabı açın ardından download'a başlayın ayrıca downlaod butonuna bastıktan sonra chrome'dan dosya kaydetme işlemine izin vermezseniz download yapmaz izin vermeniz şart. sol üst'de uyarı çıkıyor.

    tek sefer'de 2 gb indirebilirsiniz ardından kota doluyor ancak çözümü basit. kota uyarısı geldiği zaman modemi restart edin. ardından download yaptığınız internet sayfasını tekrar yükleyin kesildiği yerden başlayacak.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bu güzel bilgiyi paylaştığın için teşekkürler.

    Alternatif linkler ekleniyor.
  • hocam ben uye oldum ama megaya tıklıyorum ama hıc bır sekılde indirme butonu cıkmıyor bos bır sayfa goruyorum
  • Yeni linkleri kullanın :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.