Şimdi Ara

16 MBİT GERÇEK LİMİTSİZ 24 AY TAAHHÜT 44 TL - YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün ttnet çağrı merkezinden aradılar, mevcut abonesi olduğum Superonline 24 aylık 8 Mbit Avcı Kampanyası 35 TL kasım ayı sonunda bitiyor. paketimden çok memnunum hızım (1-2 defa hariç oda ayın 20 sinden sonra) hiç düşmedi diyebilirim. bana telefondaki bayanın dedikleri 16 MBİT AKN siz LİMİTSİZ 24 AY TAAHHÜT 44 TL, ısrarla sormama rağmen aknsiz 3 mbit düşmeyecek dendi, dedim bu tarife 100 TL üzeri değilmi, taahhütlü olduğu için fiyat bu şekilde olacak diye açıklama yaptı. 24 ay sonunda ne tür bir fiyatlandırma olacak diye sordum, isterseniz aynı paket üzerinden aynı fiyat sanrım, veya yine o zaman kampanyalar hakkında bilgilendirilirsiniz dendi. geçip geçmemek konusunda kararsız kaldım pazartesi tekrar arayacak, böyle bir paket sunuyorlarmı bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.



  • iyice öğren sonra sıkıntı çıkmasın süperonlinedan sıkıntı yoksa onun kampanyalarına bakın.
  • isterseniz aynı paket üzerinden aynı fiyat sanrım, veya yine o zaman kampanyalar hakkında bilgilendirilirsiniz dendi

    Boyle bir sey TTNET'de yok arkadasim,49 TL uzerinden 1 yil tahahhut vermisim,kontratim bitmis haberim yok faturalar gonderilmemis ve 100 TL uzerinde faturalarla karsilastim,sakin ola guvenmeyin bu firmaya,3 ayda 147 TL faturam gelmesi gerekirken,265 TL ile cezalandirildim ve taahhut sorumlulugu musterideymis diye cevap verdiler,kesinlikle tavsiye etmiyorum ve bunu her konuya yazacagim.
  • telefondaki bayan ya akn nin ne oldugunu bilmiyor yada ne konustugundan bi haber ki benimde basıma 1-2 yasadığım olay geldi telefon gorusmeleri kaydedilir akıllı telefonundan sende gorusmeyi tekrar kaydet ustune basa basa soylettir ve teklifi kabul et normalde boyle bir teklif olsa yıkarlar orayı
  • anladım, superonline tarifesi taahhüt bittikten sonrada aynı fiyattan devam ediyormuş onu öğrendim, bugün müşteri hizmetlerinden. şuanlık tahhüt vermeden devam etmem en uygunu güvenemiyorum bu lanet firmaya. superonline 16 mbit uygun bir tarifelerini çıkarmasını bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.