Merhabalar. Klanımız yaklaşık 2 yıldır birlikte oynayan, yaş ortalaması yüksek, birbirine karşı saygı ve sevgi seviyesi yüksek olan bir topluluktur. Halihazırda 15 civarında uzun süredir birlikte olduğumuz aktif üyemiz bulunmaktadır. Bağışlar, klan savaşları (genelde 30v30 açılmaktadır), klan ligi (Usta1 liginde yer almaktayız, yan klanımız da Usta2 ligindedir) ve klan oyunları (genel olarak her ay ilk günden bitmekle birlikte toplamda ortalama 150bin puan yapmaktayız) gibi etkinliklere özen gösteriyoruz.
Oynadığımız her ne kadar oyun da olsa aylarca verilen emek hepimizin malumudur. Bu nedenle klan ligi bonusları gibi konularda klan içi adalet konusu en hassas olduğumuz husustur.
Bizimle birlikte oynamanızı ve sohbetimize dahil olmanızı isteriz. Siz de bu düşüncedeyseniz #YV228P20 adresinde sizleri bekliyoruz. Herkese iyi oyunlar.
✅ Discord: 65M77FT ✅ Instagram: @buyukler.coc

|