Şimdi Ara

16:00'dan beri Online İşlemlere Girilemiyor. !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digital müşteri hizmetleri deneyimi diyorsunuz,telefonla müşteri hizmetlerine gerek yok diyorsunuz.Tamam herşeyi kabul ettik,memnunuz aldığımız hizmetten 4 yıldır kullanıyoruz tamam herşey iyi güzel de online işlemlere giremiyorum kaç saattir.Derdimi nasıl anlatacağım size ? Misal ,hat dondurmak istesem ve yarın ayın 1'i olsa hakkımız kaybolacak online işlemlere giriş yapamadığım için.Mağdur olmuş olacaz,niye siteye giremedik.Bu kabul edilebilir birşey olmasa gerek.Neyse derdimi kısaca buraya da yazayım.Geçen hafta altyapımda iyileştirme oldu ve modeme gelen hız 100mbit seviyesine çıktı.Talep oluşturdum ,önce internet gitti 1 gün boyunca,2 gün sonra bizzat aranarak 75mbit tanımlandı olarak dönüş yapıldı.Teşekkür ettim kapattım ve 75mbitin keyfini sürmeye başladım sonraki 2 gün boyunca ve bugün altyapımın 100 mbit desteklediğini gördüğüm için tekrar talep oluşturacaktım ki,bir de ne göreyim hızım 35 mbite düşürülmüş.Sanırım upload hızlarında güncelleme yaparken olmuş.Neyse çok önemli değil düzeltirsiniz illaki fakat benim rahatsız olduğum ve bu konuyu açma sebebim online işlemlere 4 saattir giriş yapamıyor olmam.Telefonla hizmet alamıyoruz,zaten bir sorun veya talep durumunda 48 saate yakın bekliyoruz minimum.Ama size sesimizi duyurabildiğimiz tek platform çökerse işler değişiyor.Pm de attım mümkünse hattımın alabileceği max.hızı tanımlamanızı rica ediyorum.Teşekkürler,saygılar.




    edit:Saat 21:00 gibi online işlemlere giriş yapılabiliyor.Sıra geldi talebimizi iletmeye :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 20 Temmuz 2020; 21:16:46 >







  • bendede aynı sorun var hemde internet çalışmıyor
  • Bende de yarım saattir internet gidip geliyor hız 1mbps anca görüyorum yer İstanbul başakşehir çökmüş durumda şuan .Ne siteye ne de online işlemlere girilmiyor arıza kaydı olusturamiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puuu sizin gibi şirkete.
    Saat 16.00'dan beri giremiyoruz. Saat kaç oldu hâlâ halledemediniz, bravo.

    Mesai çıkışı sitenin şalterlerini mi indirdiniz ne yaptınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital Müşteri morukkk
  • Normalde baglanamadıgımız Internet e vpn ile bağlanabiliyoruz. Anlamak mümkün değil! Doğrudan TurkNet in severleri ile alakalı bir sorun. Fiziksel bir sıkıntı yok. Ama haftalarda anlatamadım derdimiz TurkNet e.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, online işlem merkezimizde şu an sorun bulunmuyor. Genel sorun olması durumunda hızlı bir şekilde çözüm sağlıyoruz.

    Hizmetinizi 100 Mbps'e kadar VDSL olarak güncelledim. Ancak altyapınızın desteklediği maksimum hızı alabileceksiniz. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek ve ilgi için teşekkür ediyorum.Destek kaydıma da ''donanımhaber forumdan turknetdestek sorunumu çözdü,destek kaydım sonlandırılabilir" diye yazdım :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.