Şimdi Ara

1500 tl'ye kadar gaming kulaklık önerisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba oyuncu kulaklılığı alacağım ama çok fazla bilgim yok. Öncelikle kablosuz bir kulaklık almak istiyorum, 7.1 çok önemli mi sizce ve ses kalitesi benim için önemli. Rica etsem yardımcı olur musunuz ne alabilirim?




  • 1.500 tl ye kablosuz alacağına kablolu alsan daha fazla kaliteli ses duyarsın. Burak Şolt razer kraken ultimate önermişti bana. o zamanlar stok sıkıntısından dolayı alamamıştım. logitech g pro x aldım. gayet memnunum. benim kullandığım kablolu tabii. kasım indirimlerinde itopya da asus rog delta 1530 tl ye düşmüştü. istersen takip et o kulaklığı. youtube da modart ın incelemesi var. çok övüyorlar. pahalı gelirse razer a bak derim.

    7.1 bence çok önemli. asıl zevki veren o zaten. yoksa stereo 2 kulaklıktanda aynı anda aynı şekil müzik dinler gibi ses duymak oyunlarda pek birşey ifade etmiyor bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremm_88 -- 3 Aralık 2020; 23:30:28 >
  • ekremm_88 E kullanıcısına yanıt

    Yorum için çok teşekkür ederim. Ancak kesinlikle kablolu kulaklık bakmıyorum. 1 Haftadır araştırıyorum ancak şu kulaklık dört dörtlük diyebileceğim bir kulaklık bulamadım. corsair void elite wireless baktım pili bitince çıkarıp takması sıkıntı yoksa alacaktım. Logitech o yönden çok iyi dışardan değiştiriliyor çok rahat bataryası, ancak logitech de bir sürü eksi yanı var. rog delta da baya tuzlu şu an fiyatı. logitech g533 1100 tl gibi bir rakama alabiliyorum önerir misiniz acaba?

  • Ben kullanmadim 533 ü. Yalniz o seri giris seviyesi. Bndeki logitech in en ust seviye kulakligi. Oyle cok ahim sahim degil. Memnunum ama mukemmeldir diyemem. Bnmki bu sekildeyse 533 u siz hesaplayin :) ben olsam bulasmam. Karar sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.