Şimdi Ara

1500 civarı kurutmalı çamaşır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, biz evimize başlıkta belirttiğim nitelikte bir çamaşır makinesi arıyoruz.

    Öncelikle kurutma makinesini ayrıca almamız yönünde gerek nitelik gerek nicelik açısından doyurucu yorumlar mevcut. Ancak bütçemiz için çok lüks bir karar olur bu. Nihayetinde kurutma fonksiyonuna da ciddi ihtiyacımız olduğundan böylesini denemek istedik. Yakın zamandaki yorumlardan artık bu 'kombo' aletlerin de fena iş görmemeye başladığı anlamını çıkardım, kullandıktan sonra şahsi deneyimlerimi de ayrıca belirteceğim.

    Ayrıca daha mütevazi bütçelere yönelik tavsiyeler, daha gösterişli bütçelere olduğu kadar ilgi çekmemiş. O konudaki açığı da bir nebze giderme niyetindeyim.

    Son olarak da belli bazı markalara (özellikle yerli olanlar) dair neredeyse hiç bir bilgi bulmak mümkün değil bu bölümde. Ama özellikle servis ağının yaygınlığı (üstüne müşteri şikayetlerine duyarlılıkları bkz:https://forum.donanimhaber.com/istatistiklere-gore-beyaz-esya-secimi--122754970) ve fiyat avantajları düşünüldüğünde (yerli malıymış, dış mihraklarmış zırvaları umrumda değil), bu kadar arka plana atılmamaları gerektiği kanaatindeyim.

    Sonuç olarak tavsiyelerinizi rica ediyorum, onlara muhtacım ancak çok vaktim yok. Öte yandan bu konunun diğer amacı, bölümde belirttiğim noksanları gidermek. Makineyi kullanınca, kendi kanaatlerimizi de paylaşacağım. Şimdiden teşekkürler!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.