Şimdi Ara

✎ 150-300 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
12
Favori
58.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3.5 mm usb dönüştürecek aparat öneriniz varmı

  • merhaba arkadaşlar , uzun süredir sennheiser cx-400ii kullanıyordum fakat kulaklıklardan birinden ses gelmemeye başlayınca yeni bir kulaklık almaya karar verdim. 300 e kadar bütçe ayırırsam daha böyle bütün enstrümanları duyabileceğim , temiz ses veren kulaklık ne tavsiye edersiniz acaba , kablolu da olur bluetooth'ta olur. Teşekkürler

  • 150tl civarı mid ve tiz de başarılı kulaklık tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Fazla bas rahatsız ediyor. 3.5mm olmalı.



  • selam arkadaşlar. 3-4 yıl önce aliexpressten böyle bi kulaklık almıştım sesi falan çok iyi. hala da kullanırım ama şarjı az gidiyopr. buna benzer sesi iyi giden ve şarjı iyi gidden vve powerbankı olan bi kulaklık önerebilir misiniz- fiyat max 300 diyelim.





  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

    150 tl üzerinde bass kalitesi yüksek ürünler bulursunuz. Bass istemiyorsanız 150 tl altı ürünler işinizi görecektir. Bası veren en önemli etken pedlerdir. Ped ne kadar kulak içine girerse bass oranı artar bu yüzden farklı boyutta yedeklerle gelir. Bu yüzden yastıksız model seçimi yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin bu Lenovo XF06 model gibi düz bir şekilde kulak içinde durduğundan deep bass yerine pure bass temiz ses iletir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 9 Ekim 2022; 15:39:25 >
  • Selamlar. İp örgülü kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz. Mümkünse baştan sona ip örgülü olsun. Kulakiçi kulaklık istiyorum. Genelde LG ler ip örgülü oluyor. Dayanıklı oluyor. Bir örnek fotoğraf gönderiyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler.  [sizer]✎ 150-300 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.