Şimdi Ara

15 yıllık dış politikaların geldigi son durum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 yıllık dış politikaların geldigi son durum... Başta çevre ülkeler olmak üzere kavga etmediğimiz sorunlu olmadıgımz ülke var mi ?
    Bi yanda rusya bi yanda amerikan şamar oğlanı hesabına döndü güzel ülkem terör bir yandan.. turist sıkıntısı.. Tarım ortada.. işsizlik ortada.. suriye savaşı.. ülkede suçlar iyice arttı cocuklara taciz tecavüz.. dahada yazarim...
    Hollanda'nin umurunda mi Türkiye ? Onlarin sadece Tarım geliri bizim bütçenin yarısı..
    Allah sonumuzu hayır etsin....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • diplomaside yerlerdeyiz. herkese bağıra çağıra, biz eski osmanlıyız mantığıyla öz güveniyle harket ediyoruz. 15 temmuz olaylarından sonra Erdoğanın öz güveni tavan yaptı. artık tüm halkın kendisinin arkasında olduğunu düşünüyor. bunun sonu iyi görünmüyor türkiye demokrasiden, güçler ayrılığından ve batıya dönük yüzünden ayrılıyor. artık hızla ortadoğu ülkesi olma yolunda ilerliyoruz diyebiliriz.

    insanlar bu durumdan çok mutlu çünkü yıllardır bekledikleri liderlerine kavuştular. Ecevitin pasifliği, ezik görüntüsü eli kolu bağlı ABD başkanı karşısındaki duruşu bugün Erdoğanı lider haline getirdi. Tek Ecevit değil diğer tüm eski liderlere bunu giydiriyor türk halkı.

    Erdoğan fakir ilçelere metrolar köprüler yollar yaptı. Ülkeyi kalkındırmadı aslında makyajladı. Fakat halk bu halini de çok sevdi. Çünkü asgari maaşla çalışan biri metroya girince kendini modern gelişmiş bir ülkede olduğunu sandı. 3. köprüyü görenler "Allahına Gurban Erdoğan" diye bağırdıklarında aslında o köprüyü ne maliyetlerle yabancılara yaptırdığımızı bilmiyorlardı.

    Bana göre modern Türkiye son sınavını 16 nisan günü verecektir. Evet çıkması halinde ülke tamamen batıdan uzaklaşacak ve tam bir ortadoğu ülkesi yolunda hızla sonuca ulaşacaktır. Peki bunun sonucunda ne olacaktır? Açıkcası emperyalist güçler kendilerine meydan okuyan ülkeleri hele ki bu İslam ağırlıklı bir anlayış içeren bir ülkeyse asla sevmezler. Bir an önce ülkenin bölünmesi için çabalar gösterilecektir. Türkiye modern, laik yolundan koptuktan sonra bu üklke yavaş yavaş bölünecek ve işgale uğrayacaktır.


    Eğitimin olmadığı ülkede yapılan yolların bir anlamı yoktur.
  • adamın amacı zaten yüzümüzü tekrar gün yüzü görmeyen doğuya çevirmekti ve onu da başardı artık nerdeyse.Avrupa'dan her türlü alanda uzaklaşıyoruz.Sonumuz hayırlı olsun.Ortadoğu'da ki bütün ülkeler iç savaş gördü umarım türkiye üzerinde oynanan oyunlar da bu değildir.
  • Forumda ülke gündemine yazan bir çok pkk hdp sempatizanı olduğunu unutmayın arkadaşlar.

    Bu sempatizanlar kendilerini açık etmezler gün gelir muhalif mhpli gözükür gün gelir chpli olur renkten renge girerler asla gerçek mhpli veya chpli değiller ama şartlar ne gerektirirse o kılığa girerler. Tıpkı Mehmetçiğin karşısında kadın kılığına girdikleri gibi. akpnin ve RtErdoğanın her eylemine şartsız ve kökten karşı çıkarlar.

    Bu tipler ülke gündeminde çok var biriyle tartıştığınızda ve tartışmayı devam ettireceğiniz zaman bu aklınızda bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirdigi durumu kendisi özetliyor, baskalarindan bahsederken. Yargiyla ilgili bölümü de itiraf niteliginde...

  • Başlığı görünce aklıma Türk milletinin yediği medyanın algı operasyonlarıyla harcadığı Necmettin Erbakan ve 'Şahsiyetli Dış Politika' sözleri geliyor. Erdoğan hükümeti ise tam zıttı oldu bu 15 sene içinde, dış politika itibarı yerlerde...

    Erbakanın derslik meşhur konuşmalarını paylaşayım görmeyenler bilmeyenler buyursun izlesin;






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 12 Mart 2017; 4:11:20 >
  • İyice baas rejimine döndük.Irak ve suriyeden farkımız kalmadı
  • Yazik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.