Şimdi Ara

15 tatil programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , siz 15 tatil için neler düşünüyorsunuz ? Son bir YGS mi yardıracaksınız yoksa LYS den konu mu eksilteceksiniz ? Programınız var mı ? Günlük kaç saat düşünüyorsunuz ? Herkese iyi çalışmalar.



  • Valla ben okuldaki gibi çalışacağım. Sabah 8-12 ve 12:30-14 ders çalışacağım. İkindin veya akşama doğru bir deneme çözeceğim. Bir hafta böyle. Diğer hafta dersane var. Oraya gidecem. O zaman ne yapacağıma daha karar vermedim. Sırf ygs çalışmayacağım ama.
  • Hocam şimdi bende sade YGS çalışmayayım diyorum ama LYS de ciddi eksiğim var (matematikte) şuan için programım da yok , çok kötü bi durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum ama günlük net 10 saat çalışmayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schnitzellite

    Hocam şimdi bende sade YGS çalışmayayım diyorum ama LYS de ciddi eksiğim var (matematikte) şuan için programım da yok , çok kötü bi durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum ama günlük net 10 saat çalışmayı düşünüyorum.

    Ne çalışacağını bilmezsen 12 saat çalış bir halta yaramaz. Çünkü o saatlerin yarısında ne yapsam diye karar vermeye çalışıyorsun ve diğer saatlerde de verdiğin kararları beğenmiyorsun. Ben çok önceden hazırladım 5 saat 20 dk falan oluyor. Bana yeter mi? Valla yetip yetmemesi umrumda değil. Ben bu kadar çalışıyorum. Sene başında 10. sınıf matematiği hallettiğim için rahatım biraz. Önümde 11. sınıf mat var fizik var biyolojiye daha adam akıllı başlamadım ama bu senenin biyolojisine iyi çalıştım. Bu yaptığım programla sene sonuna kadar gideceğim. Hayırlısı. Ama program yoksa olmaz. Bilen biriyle görüş derim.




  • 15 tatilde kesinlikle lys de çalışın gunde en az 2 saat. mat2 de turev ıntegral harıc diger konuları bıtırın bıtıreblırsenız komple bıtırın. lys fizikten de konuları eritin bide sistem bakın. hergun 1 ygs denemesi+ 1 er tane mat-fen den kapsül deneme cozdukten sonra lys abanmak en iyisi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.