Şimdi Ara

144 Hz 24 inç Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Arkadaşlar 24 inç 144 Hz monitör alacağım, fiyat performans ürünü, tasarımı hoş, göz yormayan ve ömürlük bir monitör arıyorum. Bol bol dizi film izlemeyi severim, CyberPunk 2077, RDR2, Dying Light 2 gibi oyunları oynarım ve geceleri bol bol kodlama için kullanacağım bir monitör arıyorum. Fiyat olarak ne kadar uygun o kadar iyi benim için ama bütçe isterseniz +- 1500 derim, bir miktar esnetebilirim eğer ki aradaki farka değecek bir model ise..

    Edit: Mümkünse HDR+10 vs artık ne varsa önerilerinizi bekliyorum. Almışken bir kere alayım istiyorum. Bende bakıyorum bu arada ama sanırım 1500 lira gibi bir fiyata bu isteklerim zor. HDR destekli olması daha iyi olur.

    Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveDüşkünü -- 20 Ağustos 2020; 16:8:20 >



  • Istediğiniz fiyata öyle bir monitör yok. Aslında direk öyle bir monitör yok. İlk önce 2k 60hz ips ve 1080p 144hz tn seçimini yapın sonrasında daha da spesifikleştirirsiniz istediğiniz şeyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Androge0s

    Istediğiniz fiyata öyle bir monitör yok. Aslında direk öyle bir monitör yok. İlk önce 2k 60hz ips ve 1080p 144hz tn seçimini yapın sonrasında daha da spesifikleştirirsiniz istediğiniz şeyi.
    Yukarıda bahsettiğim konularda kullanacağım monitörü ve ışık sızması, ghosting, titreme, ölü piksel gibi herhangi bir sorun yasamayacagim bir model arıyorum.

    24 inç 144 Hz olması önemli çünkü aktif olarak ve işim gereği sürekli kullandığım için uzun vadede göz sağlığımı korumam gerek.

    Dizi-film ve oyun keyfimi baltalamamasi ve curved olmaması ana kriterlerim. Bunları dikkate alarak 1500-1700 fiyat aralığında bir monitör önerisi istiyorum.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24" 1ms 144Hz, dizi film gibi durumlarda IPS panel olması artı bir etken. Asusun VG249Q modeline bakabilirsiniz. Eyecare teknolojisi sayesinde de uzun süre kullanımlarda göz yorulmaların önüne geçmekte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cho35

    24" 1ms 144Hz, dizi film gibi durumlarda IPS panel olması artı bir etken. Asusun VG249Q modeline bakabilirsiniz. Eyecare teknolojisi sayesinde de uzun süre kullanımlarda göz yorulmaların önüne geçmekte.
    Onu aldım zaten diğer konuda belirtmiştim, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.